Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
Nekem ez a hsz tetszik az F1 topicból [link]
részlet:
''első dolog amit láttam, hogy Kimi egy erősen leegyszerűsített kocsival baktat békésen a boxutca felé. Mondom mivan betiltották a hátsó szárnyat is, meg az egyik keréknek ferdén kell állnia?''Feel Good Inc.
-
parandroid
félisten
válasz R3ĐßuŁŁ #1101 üzenetére
tiv kétszer figyelmeztett, hogy állj le. Egyszer már én is szóltam, hogy nem szeretjük az egyszavas, értelmetlen hozzászólásokat. Többször nem szólunk.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tiv61us
őstag
válasz parandroid #1103 üzenetére
legkozelebb azt fogja irni jujj-jujj
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Jester01
veterán
lajos001: ''Az XP visítani fog, hogy megerőszakolták és kéri rögtön a telepítő CD-t. Röhögj a képébe és ne foglalkozz vele.'' [link]
Jester
-
Jester01
veterán
A topik maga nem vicces, de azért ez idevaló:
Sanya: ''simán elrontok neked bármit.''
Sasa311: ''Van egy titánium rudam, ha azt elrontod neked adom
ps.: A vasfűrész meg sem karcolja ''
[link]Jester
-
Face8814
őstag
Ami az aerocool legnagyobb hiányossága az az első porszűrő teljes hiánya. Így pár napp alatt is annyi kosz gyűlik fel a hátlapon, amiből Mcgájver egy egész csillagrombolót összedobna
[link]Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Jester01
veterán
zetorg: ''pl. még nem láttam ilyen csatlakozású kábelt, amin áram menne.'' [link]
Mert ezen biztos víz folyik
Továbbá: ''ha találsz ilyen ''tápkábelt'' és még mindig kedved van beledugni, próbáld ki, de elötte szerezz egy tartalék kártyát, hogy meg tudd osztani az élményeidet ''Jester
-
parandroid
félisten
''két perce semmi hozzászólás. megöltem az offtopikot.'' - by _Volkovy_
[link]
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz parandroid #1118 üzenetére
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
t97eat
csendes tag
Srácok, ezt olvassátok végig!
Ha már láttátok, akkor bocs!
[link] -
pBandi
tag
Egy kis hazai: [link]
[Szerkesztve]...
-
sekli
addikt
''akkor te meg üljél hajóba és menny el egészen újra amcsi-ig '' by SzZs1 (Kolombusz) post-jára ... mondjuk az egész topik elég gáz onnantól kezdve, hogy az apróba nyitotta... [link]
-
Eagl3
veterán
[link]
Bahh...
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
-
Fooler89
őstag
hellóztók!
Nem tudom mennyire tartozik ide de belinkelem mert szerintem vicces!
(remélem senkit nem sértek meg vele)
[link]
#986(by Foxi) a legjobb de olvassátok el az egészet!
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
Apró, RAM eladó:
Kérdés: Csak egy van?
Válasz: ''Monyától vettem párban (twinx volt szegény)
Sajna a másikra rákelült egy szék és csak felismeri a gép de nem jut tovább vele( mármint a másikkal)''
[link] -
Jester01
veterán
Freddy TNT: ''Hol a p*csában ment az a vonat, hogy olyan rezgések voltak, amitől lesarkazódott a GPU ?!? Az már egy komoly armageddonnal ér fel ember !'' [link]
Jester
-
nRu3
addikt
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
''Hozzánk még a digitális jel is 3 napi hidegélelemmel jön '' [link]
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Jester01
veterán
Karesz199: ''Ez egy wireless router de az a 2 gép jelenleg nem wiren keresztül kapcsolodik hanem kábelen.'' [link]
[Szerkesztve]Jester
-
sekli
addikt
-
Jester01
veterán
mr_knight: ''alapból 10ms van arra, hogy az ember kiválassza melyik OS-t szeretné elindítani. ... Az lenne a kérdésem, hogy a Windows kéne előre rakni, hogy azt indítsa el alapból és 3ms legyen a késleletetés.
[link]
Csak villámkezû felhasználóknak!Jester
-
SimS
senior tag
Remélem elég vicces (és nemcsak én találom annak) :
[link]Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
Face8814
őstag
sasa311: ''Mit érne egy új nickel, Hawknak még az is megvan, hogy hány centi a farkincája...''
[link] 103-as hsz!
[Szerkesztve]Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
c4-eXp
aktív tag
[link]
Az F1 topikból.while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);
-
Face8814
őstag
Ez valami írgalmatlan kemény! Igaz 2003-as hsz, de nagyon aktuális most is!
Petíciót kell beadni az RTLKlub-hoz, hogy adják csak a motorhangokat F-1 alatt. Esetleg Palik feliratozhat a TXT 666. oldalán, de több semmi.
[link] 9-es hsz
[Szerkesztve]Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Gabás
addikt
a ''valami baja van a tápomnak'' topikból
[link]
basszus, ilyenkor kiakadok -
Cicero
őstag
[link]
< no comment >
[Szerkesztve] -
Panky
tag
Nem az tecci hogy leszidott valaki hanem ahogy... [link]
-
c4-eXp
aktív tag
Egy hardver piaci gyöngyszem. Bár linkelhettem volna az egész topikot is.
[link]while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest