- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri10
tag
Egyébként miért lahangoló az eredmény?
1) Erre elsosorban szubjektiv valaszt tudok adni. Jelenleg pana fz30-at hasznalok, es a kepzaj miatt gondolkodtam el, hogy feljebb kene lepni egy kategoriat. Elkezdtem beleasni magam a temaba es a kovetkezo kijozanito gyakorlati tenyekre bukkantam:
- Kisebb erzekelo merethez sokkal konnyebb es olcsobb franko lencseket kesziteni. A pana 12x atfogasu obijanak nem egyszeru odaverni, meg akkor sem, ha a penz nem lenne korlat. Es meg cserelgetni es cipelni is kell oket.
- A kisebb erzekelonek nagyobb a melysegelessege van ami makrozasnal aranyat er (portrezasnal viszont zoomolni kell, hogy ugyanazt a hattermosast elerjem mint egy nagyobb erzekelos gepnel). Igaz viszont, hogy dslr-rel jobban le lehet rekeszelni, de biztos, hogy akarok?
- Az Oly egyik gepe kivetelevel, nincs a dslr-eken elokep kihajthato kepernyovel, ami makrozashoz aranyat er(ne).
Na ezek utan ert hidegzuhanykent, hogy a pana szuper kepstabijat is kenytelen lennek nelkulozni ha szintet valtok (a pana valosan tud 3-3.5 fenyerteket). Hat ezert volt lehangolo...
Az idei nyaron kacat volt a felhozatal a bridge felso kategoriaban, Fujiek es Panaek is csak ultek a baberokon. Hatha a Sunyi kijon 2007-ben egy kepstabis nagyerzekelos cuccal R1 utan...
2) Ha megnezed a teszt eredmenyeket, akkor latszik, hogy majdnem lenyegtelen, hogy van-e kepstabi vagy sem, a teszt azt mutatja, hogy nem kapsz 1-2 fenyerteket sem. Vagy a teszt rossz, vagy a gep.
[Szerkesztve]Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az õ egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen õ benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest