Hirdetés

  • Kiszivárgott egy lista a várható Lunar Lake modellekről

    ph Eszerint az Intel Core Ultra 200V sorozata kilenc modellből, köztük egy Core Ultra 9-es példányból állna.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz rnrn #97194 üzenetére

    Hát azóta keményen infláció van :) a Fito azt hiszem 550 Ft. Én most viszont csak literes, frissen, helyben csapolt PET palackos dolgokat hoztam magamnak. Külön hangulata van, ahogy ott helyben neked palackozzák, amit kérsz, aztán kap rendes gyári kupakot. Ami nekem újdonság a korábbi megszokottakhoz képest, az hogy az a verzió már nem műxik, ami régen volt, hogy hozott palackba csapolnak, már csak a saját, steril palackjukba nyomják, ami szépen fel is van címkézve.

    Úgyhogy hoztam sima világost, ami már önmagában egy brutál keserű, férfias sör :DDD, de ha ez nem elég, hoztam olyat, hogy még a pultos nő is visszakérdezett, hogy biztos, hogy bírom a brutál keserű sört? Úgyhogy hoztam ebből is. A neve nem vicc! :DDD Brutálul naonjó!

    A feleségem meg ilyet kért. A sima barnájuk feketeribizlivel. Ez is nagyon finom.

    Ezeknek az ára: a sima világos 460 / L, a brutál pils 530 / L, a feketeribizlis barna 800 Ft / L, az a legdrágább sörük, ahogy néztem.

    Ezenkívül másoknak meg hoztam mindenféle üveges ízesítetteket. Azok 390-től 600-ig vannak a 0.5 L-es szép üvegesek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák