Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz IO.sys #96260 üzenetére

    Tisztában vagyok vele, kerülöm is ezeket a köröket. Először csináltam egy JLH 75W A-osztályú erősítőt magamnak, az Ágoston könyv alapján. Nem bántam meg.
    Aztán belementem a csöves témába, az olcsó PCL86 meg a kicsit drágább E88CC csövekkel, született egy SE, meg egy OTL belőlük. Ezeket sem bántam meg, sőt. Ha nem építem meg őket, akkor sosem tapasztalom meg azt a bizonyos "csöves hangzást", amit most már tudom, hogy nem is egyféle...
    Most egy hibrid fejhallgató erősítőn dolgozom, ahol usb-s hangkari hajt DAC-ot, az kisfeszültségű csöveket, amik meg buffer IC-re dolgoznak, mert érdekel mi lesz belőle (AX hybrid). :)

    Mindeközben nekem is csak két fülem van, de nem vagyok szatyor... Szóval ezeket a high-end témákat kerülöm, precíz mérőcuccok nélkül amúgy sem eldönthető hitvitákról van szó.

    Mondjuk egy ilyen frekvencia és fázismenet rögzítő készüléken is dolgozok (egyfajta digitális wobbler szkóp), pont emiatt, mert nincs mivel mérnem... Persze h. mikor lesz belőle valami, az jó kérdés de a nyák félig be van ültetve, már csak dolgozni kellene rajta, meg programozni, meg mérni, meg... :D

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák