Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz köpet #90721 üzenetére

    A MIELE után bármi gagyi lesz, arra azért készülj fel :D

    Nekünk 4-5 évig egy Whirlpool volt, hát, nem volt rossz, de voltak furcsaságai a kezdetektől fogva. A végén már utáltuk, összevissza ment a program, vagy inkább sehogy, volt, hogy félóráig-óráig tekerte a szivattyút programindításkor (bentmaradtnak érzékelt víz kiszivattyúzása), mire be tudott indulni, stb stb. Beteg lett, na. Igaz, nálunk 4 gyerekkel ment is rendesen sokat.

    Most egy hó't noname gépet vettünk (valami HEINNER, vagy mi) és esküszöm, hogy sokkal jobb! :DDD (Közben megtaláltam, pontos típus ez)

    A Whirlpool 12 terítékes volt, az új lakásba csak 10 terítékes fért be (60cm vs. 45 cm), de nem érezzük sokkal kisebbnek, és a lényeg, hogy szerintem szebben és jobban működik, mint a drága Whirlpool volt (70e Ft vs. 180e Ft). És ez már energiatakarékosabb is. És főleg, sokkal csendesebb. Ajánlani nem ajánlom egyértelműen, mivel noname, meg kisebb is, mint amit keresel, de szerintem van nagyobb verziója is, hátha azt mondod, hogy megfelelő e olcsóbb típus is.

    Más márkákkal nincs tapasztalatom.

    Ja, arra csak most eszméltem rá, hogy beépíthetőt keresel. Olyanunk nem volt, úgyhogy passz. Mi direkt nem akartunk olyat, én jobbszeretem, amikor minden gomb meg pilács a gép elején van, a beépíthetőknek meg pont az a lényege, hogy ne látszódjon kívülről semmi, csak egy bútorlap, de nálam ez kizáró ok volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák