Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    Azért azt ne várjátok már, hogy lenerfeljék a csak a bossfightra, hogy mindenki ingyé ascend pontot kapjon. Labot akkor csinál az ember, ha van elég dps/clearspeed. Mercilessig nem is kell vele foglalkozni, ha meg ott megy vissza az ember a normal/cruel labot megcsinálni, akkor a trialokkal együtt is max 2 óra a két lab, de jó esetben sokkal kevesebb. Az átkötők közötti mobokkal se kell foglalkozni, csak skippelni mind. A merci lab az valóban más tészta, de azért merci a merci. Nagyot üt? Igen, de ez a lényege, nem tudom mit vártok. Ráadásul most már elég csak egyszer megcsinálni a trial-okat, szóval már ennyivel is egyszerűbb.

    Akiket meg kidobál a trialoknál, ott én inkább hardveres problémát keresnék, arról végképp nem a játék/lab tehet. Egyetlen egyszer se volt dc-m labozás közben.

    Az über labról senki se tud semmit, lehet hogy ott csak 1 fight lesz, de az jóval keményebb, lehet hogy nem, majd kiderül. Ha viszont skippeli valaki a labot, akkor bukja az ascendancy pontokat, amik azért nem éppen rosszak. :U

    tocsek18: hát ezaz, kell egy jó mobility skill, aztán végig lehet rohanni a bossig. Egy jó karakterrel, 20 perc egy lab run, főleg, ha valaki már ismeri a layout-ot, ami ugye csak 24 óránként változik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák