Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyrius

    aktív tag

    szerintem korrekt a 150 fus az 5 linkre, gondolj bele, hogy ha 5Lre mész, akkor mi az első? 6 socket, mindenki ezt mondja.
    Én legutóbbi ligában attól kaptam agyfaszt, hogy ~400 jewelert használtam el a marohi erqi-re, hogy meg legyen a 6 socket a linkelés előtt, de nem sikerült bele tenni a 6-ot.... 5 socket kijött legalább 6x.
    Ha nem 6 link a cél, akkor rengetek jewelert meg lehet spórolni amit ha a fix 150 fusra költesz az 5 link miatt, akkor összességében jól jössz ki.

    Ami nekem ebben a leginkább tetszik az az, hogy tiéd a választás. eldönthetem, hogy bevállalom a kockázatot aztán lesz ami lesz, vagy kifizetem a fix magas összeget, cserébe megkímélem magam az esetleges kudarctól.
    A playerek top 5%-a akik 5 perc alatt tolnak egy domi runt 500 IIR-rel sokalják, mert nekik "szinte" korlátlan forrásaik vannak és megéri 1-2 alkalommal megszívni, h cserébe hosszú távon mégis kevesebbet költsenek a random faktorral, szemben az olyanokkal, mint én, aki az egy szezon alatt elért 6-7 exnyi vagyonát cseszi el 1 itemre, amit aztán nem is tud befejezni.

    https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások

Új hozzászólás Aktív témák