- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
simondr hozzászólásához én még az alábbiakat tenném hozzá:
- én megnéztem melyik gem megy a legtöbbért 20/20 corruptedként és 21/20 ként és azt lvl-eztem agyba főbe és vaaloztam őket. Ebben a ligában a Feeding Frenzy volt a sláger 20/20 corruptedként is 40chaos volt az ára még 1-2 hete és 21/20ért pedig 3,5 exát is kaptam. Ennél a gemnél volt a legkisebb a különbség a 20/20 sima és corrupted között illetve a legnagyobb az ugrás lvl20 és 21 között, így bőven profitábilis volt a projekt. Most már normalizálódott 20c / 1 ex környékére de még így is megéri. Nyilván liga első hónapjában van az extra haszon.
- Vettem viszonyag olcsón (~3-40c) 6 link armort amit 1db Life-os fossillal craftoltam amig nem jott valami 120+life 3+%life és resist (általában 1-2 próbálkozás max) rácraftoltam ingyenes craft service-el 8% max life-ot és eladtam. A liga elején 1 ex min profit volt ezeken a vérteken.
- Különösen nagy biznisz Astral plate-tel (12 allres implicit) csinálni a fenti dolgot 1 exért kapod a vértet és 3-4ért elmentek a craftoltak kb nulla további beruházásból (1-2 life fossil és a craft 6chaos asszem). Persze ezeket 1-2 hétig lehet csinálni ekkora profittal figyelni kell a piacot folyamatosan.
- Bone helmeteket felszedtem craftoltam life essencesel (70 life körülivel már jó) és 5c-ért elmentek a szarok a jobbak 10c-ért is. 20at biztos eladtam belőlük a liga legelején.
- Ebben a ligában a +1 spectre vértek nagyon sokat értek ezekkel is lehetett üzletelni. 6 linkeset vettem amin vagy life vagy res van és van rajta vagy szabad pre vagy szabad suffix. Ha life volt rajta craftoltam rá rest és fordítva. Volt amin 1ex haszon is volt.
- Gyakorlatilag mindent lehet olcsóbban venni és adni, nekem ebben a ligában a fenti dolgok működtek. Remélem segítettem valakinek.a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest