Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Har_melin

addikt

válasz Badlof2k #22807 üzenetére

Lehetett volna? Hát persze. Nyilván direkt szúrták el, hogy had kapjanak már egy kis flamet.

Őszintén szólva engem nem hoz se izgalomba, se le nem tör, hogy X vagy Y játszik-e vele. Tőlem három milliárdan játszhatnak vele, ha nekem nem jön be és ez fordítva még inkább igaz.

"Nem maga a játék, hanem ahogy kezelve van minden"

Örök életet és ingyen sört akarunk, tehetségtelen hülye bagázs, még erre sem képesek. Legyen rendszeresen új tartalom, de ne csak valami átdolgozott korábbi, hanem valami teljesen új ötlet. Ja, mellette azért tartsák meg a már eddig behozott dolgokat is. Legyen nagyon alaposan letesztelve, de jöjjön ki három havonta. Maradjon ingyenes, de akarjanak már mtx-eket eladni, viszont vegyenek fel még X embert, hogy minden úgy klappoljon, ahogy ÉN szeretném.

Úgy gondolom, hogy a játék mostanra komplexitásában egyszerűen kinőtte azokat a kereteket, amelyek között mondjuk két éve még lehetett tartani ezeket a játékosok által adottnak vett dolgokat. Túl sok a tartalom, túl sok a cucc, túl sok mindent kellene a balanszban számításba venni. Ja, és persze nyilván sokba is kerül, vagyis állandóan kell termeljen. Ebben a formában nem tartható fenn a fejlesztése és ennek semmi köze a külső befektetőhöz, az eredeti tulajdonosok is szerettek volna pénzt látni belőle, nem csak napi 20 óra stresszt. A változások viszont egyértelműen valaminek az elvesztésével fognak járni, valamit fel kell majd adni az eddigiekből. Akármi lesz az, garantált, hogy a reakciók egy része az lesz, hogy rohadjanak meg, kész vége, mocskosbagázs, stb. Majd a bejelentés után kiderül, miben gondolkodnak, mennyire lesz elfogadható.

Nem felmentem őket, de két dolog fix. Az egyik, hogy legalább úgy (ha nem még jobban) szeretnének jó tartalmakat és elégedett játékosokat látni, mint mi. A másik, hogy ha irreális elvárásaim vannak, annak csak kiábrándulás a vége. Lehet, hogy a reális elvárások mellett is (mert így meg már nem annyira vonzó), de azért jobb tisztában lenni azzal, hogy melyik oldalon van a hiba. Nem szégyen egy idő után ráunni egy játékra.

Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák