Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Rizseslescó #14766 üzenetére

    elsőre szerintem okvetlenül a szulfit kapacitást. Sokszor két, néha három forrás is van a pályán, amit kár otthagyni, de annak sincs értelme, hogy az ember állandóan leszaladgáljon a bányába csak azért, hogy legyen hely az újabb adagnak. A7-8 körül már 20-30 egységet ad egy-egy kupac, gondolom később még többet, szeritem olyan 300-ig érdemes fejleszteni.

    Utána a resist és a light attól függ, hogyan akarod használni a bányát. Nagyon leegyszerűsítve, ha csak a kocsit követed és a wp-kből eső cuccokra mégy, akkor inkább a fényt. Így menet közben több monszta lesz sebezhető, több loot gyűlik a kocsiba. Ha a sötétben maradt helyeket akarod kirámolni (a spéci dolgok 95%-ban ott vannak), akkor a resistet, hogy több esélyed legyen a túlélésre.

    A fáklya és a dinamit szerintem nem akkora szám, ráadásul változni is fog valamelyest a mechanikájuk, én várnék vele. Azt jó tudni, hogy a felrobbantható falakhoz most általában két dinamit kell, egy nem elég, erre fel kell készülni, ha ilyenbe vágsz bele.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák