Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nibiru

    tag

    válasz helgi #8127 üzenetére

    Nem csak ez a helyzet. A technológia már közel azóta létezik olyan TV-kre ami szabad szemmel adja a 3D élményt, mióta a szemüvegest elkezdték nyomni. Folyamatosan mutatják be a gyártók, hogy miket tudnak, a Samsung, Toshiba, Sharp, stb. is megjelentek a bemutató készülékeikkel. Ha jól emlékszem volt amelyiket még kapni is lehetett egy ideig. Legutóbb a Samsung csinált 2015-os CES-re egy 100 collos, 8K-s változatot.
    A lényeg, hogy ez a technológia ősrégi létezik és ha eljön az ideje a gyártók nem a szemüveges változatos fogják újra kihozni, mert az már akkor döglött ló volt amikor kijöttek vele. Az igazi kereslethez azonban nem csak tartalom, de nagy sbességű adatátvitele is szükség volna.
    Ne feledjük, hogy még a jelenlegi HD tartalomszolgáltatók sem érik el még a FHD-t sem, nem hogy a 4K-t a 8K-ról meg aztán végképp ne is beszéljük. Az Internet pedig csak Európa egyes országaiban jó úgy ahogy (mi pl. különleges helyzetben vagyunk ilyen szempontból.) Szóval ez a 3D dolog egyelőre úgy tűnik jegelve van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák