Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvező 5G-s ajánlattal állt elő a Realme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tablet vonalon ez egy kellemes árazás, jó még a hardver is.
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
hdavid1
csendes tag
Jó öreg 870-es még gyártásban van?
-
Griff55
senior tag
Mire nem elég átlag felhasználónak a SD870? 2 éves csúcsprociról beszélünk.
3 hete vagyok boldog tulaja egy 8/256-os verziónak, amit kivételesen jó áron sikerült megvennem (olcsóbban mint a 128-as verzió ajánlott hazai fogyasztói ára)
Fog még csökkenni az ára, szerintem minden téren egy igen jó kis tabletről van szó.
Nyilván Pad 5-ről semmi értelme váltani, viszont nekem első tabletem és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Egyedül azt sajnálom, hogy a pen2 nincs még hozzá hivatalosan forgalmazva. Egyedül alzában van fent 33K kürüli összegért, így az valószínűleg kínából lesz megrendelve hozzá. Az eredeti mágneses tokot szintúgy nem lehet hozzá kapni itthon, aliexpressről kellett rendelni, de ha valaki gondolkozna rajta, akkor csak ajánlani tudom, minőségi darab, de vagy egy 2-300 grammal megdobja a tablet súlyát, és a 490 grammos tabletből csinál egy 800 gramm fölötti súlyt.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
janeszgol
félisten
Best buy! Mint az elődje!
Az öcsém pont az ötöst vette meg a fiának 2 hete.Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
xabolcsy
aktív tag
Én is nevezek egyre!
-
vlevi
nagyúr
Ó, de jó lenne, ha ez lenyomná az ötös árát a békasegge alá
De nem fogja
Pedig a Samu Tab-A , amit kb 4 éve használok, már megérett a cserére. -
-
Rigormortiis
addikt
Elégedett voltam az 5össel is, ez is nagyon szimpatikus árazást kapott.
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
DS39
nagyúr
Jóféle. Viszont úgy látom, hogy ez wifi only, és GPS sincs benne.
(Jack sincs, bár ez már divat)
Ebben is rejlik a baráti ára. -
BoB
veterán
Ujjlenyomat olvasó ezúttal került bele?
5-ösből nekem csak az hiányzik.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
helixP
nagyúr
8 collos szegmenst meg már felejtse is el az ember :.)...
-
Wesiz
tag
ránéztem hardverapróra, a használt pad 5-ök mennek 100ezerért úgyhogy 130ért egy zsírúj pad 6 elég jó vételnek tűnik (és valószínüleg a hardveraprós 5ösök is túl vannak árazva).
-
User64476
őstag
Én is nézegetem ezt, de a képernyő kontrasztban állítólag nem valami erős. Meg egy ujjlenyomat olvasó sem ártott volna.
-
Griff55
senior tag
válasz
User64476 #19 üzenetére
Alacsony fényerővel szerintem sötétben is jó a kontraszt, ha feltekered felére vagy maxra akkor persze látni fogod hogy a feketék nem feketék. De ismétlem, csak sötétben.
de ha csak ez tart vissza akkor próbáld meg valahol valahogy megtekinteni. Alza vagy a xiaomi boltok lehet kiállítják.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
GoodSpeed
őstag
Jó hardver lenne ez, de az, hogy nincs benne ujjlenyomat olvasó megdöbbentő 2023-ban...
és nem ez a legfőbb probléma, hanem az, hogy mivel relatíve olcsó, kap vagy 2, jó esetben talán 3 Android főverziót, és páHa CIB-es ajánló kell, dobj privit Samsung Galaxy A54 5G
-
User64476
őstag
válasz
kazsmerlaca #23 üzenetére
Hány karakteres pin kódot használsz feloldáshoz?
-
BoB
veterán
válasz
Neked nincs szükséged rá, másnak van, köztük nekem is.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
helixP
nagyúr
válasz
Szerintem majd más megmondja, hogy neki mire van szüksége, vagy nincs.
-
GoodSpeed
őstag
válasz
Egy táblagép arra való, hogy Facebook, Gmail, YouTube, Messenger stb fiókjainkba bejelentkezve használjuk. Ezek védett adatokat tartalmaznak, ahol pl a a magam fajta paranoiás megköveteli a biometrikus azonosítást ami jelenleg ujjlenyomat, majd egyszer retina alapú lesz. Ez a 2D-s bohóckodás elmenne egy 90K-s noname vacaknal, de nem ennél...A biztonságon nem egészséges dolog spórolni.
Ha CIB-es ajánló kell, dobj privit Samsung Galaxy A54 5G
-
kazsmerlaca
senior tag
-
GoodSpeed
őstag
válasz
kazsmerlaca #29 üzenetére
Oké, hát mindannyian mások vagyunk... én a táblagépet szoktam hurcolászni magammal, a laptopot meg 2 év alatt nem mozdítottam ki, csak kétszer a lakásból
Viszont az iPad-nél is fent volt nálam minden, és elég szopóka lett volna így lazulni a világban, tekintve, hogy sokszor jött velem
-
Stapet
lelkes újonc
Sziasztok!
Új vagyok, most sikerült vennem egy Pad 6Pro 12/512. Az lenne a kérdésem, hogy tud e segíteni valaki, mi módon lehet cserélni rajta a MIUI Pad 14 globálra? Lehetséges hivatalosan? -
Tényleg nincs benne GPS
(Tudom, a GPS teljesen felesleges, aki ki sem mozdul vele otthonról, az mindig tudja, hogy hol van
)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Soma01
veterán
válasz
Donki Hóte #36 üzenetére
A pro-ban van az is. Nem?
-
-
GoodSpeed
őstag
válasz
Donki Hóte #36 üzenetére
Tehát akkor Google Maps nem fog menni... remek... ilyet kihagyni....
-
-
Stapet
lelkes újonc
válasz
kazsmerlaca #35 üzenetére
Kínában vagyok és 1 nap alatt meg is jött. De kell valami megoldást találni, hogy legyen rajta Global MIUI verzió, mert akármennyire átállítom angolra marad benne kínai, meg Google terméket nem lehet rá letölteni😭
-
pengonorbert
tag
Szia, én is egy 6 pro-t szereztem be pár hete. Én úgy tudom (xda forum alapján) hogy erre nincs, és nem is lesz hivatalos global rom soha, mert a 6pro egy "teljesen más" eszköz/termék mint a sima 6-os, és mert persze nem jelent meg belőle sehol a világon global rom-os 6 pro.
Másrészt viszont én kínai dolgokkal nem nagyon találkoztam miután a settings-t átböngésztem és beállítgattam mindent. (Pl. A keyboard volt trükkös, hogy a password mezőknél is a google-ét használja és ne a rom-ba integráltat, meg a default app store meg hasonló appok notification-jeit nulláztam) Ezek után ami talán zavaró lehet hogy a widgeteknél a saját store-ból tölti a widgeteket, ami persze mind kínai. Viszont egy plusz gombbal át tudsz menni az androidos widgetekre, ott belőttem azt a 2-t amit a tablet életének végéig használni fogok kb, és sztm soha többé nem kell semmit szarakodnom a widgetek körül. Tl;dr: engem nem zavar hogy az ott kínai
A google-s appokat meg tudtommal egyetlen telepítéssel meg lehet oldani, senkinek nem volt ezzel még gondja a netes fórumokon. Ezért mertem importálni egy pro-t én is. Viszont nekem ahonnan vettem, előre telepítették, szóval nem tudom mi lehet a gond nálad.
Elvileg a Mi storeban van egy Google installer, az feltelepíti a Google Play Store-t, és onnantól minden továbbit tudsz már installlálni.
Megnéztem, és konkrétan a Google Play Store alkalmazás fent van a xiaomis app storeban. Beütöd a keresőbe a nevét, telepíted, és onnastól elfelejtheted a beépített app storet. Ha még kint vagy kínában, és nem látod, azt tudom ellépzelni hogy lokalizáció alapján a store neked nem dobja ki az appot.[ Szerkesztve ]
-
GoodSpeed
őstag
(202) BOMBA vétel? | Xiaomi Pad 6 | TESZT - YouTube
Itt az van ,hogy alapból 8 GB RAM és 256 GB tárhellyel lehet kapni Magyarországon.
-
GoodSpeed
őstag
válasz
pengonorbert #46 üzenetére
De aki bejelentette, hogy 8/256- annak a videójában láttam meg ,hogy 6 GB RAM-ost tesztelt
Fail
-
GoodSpeed
őstag
Ezt most láttam, a 16 GB RAM, az Android 13 miatt érdekes...
Támogatás terén kb amivel megszületett azzal temetik is..Ha CIB-es ajánló kell, dobj privit Samsung Galaxy A54 5G
-
kazsmerlaca
senior tag
2 napja rendeltem 8/128GB-os verziót. Ugyan még nem érkezett meg de volt 6/128GB-os is, de inkább a nagyobbat rendeltem Magyar földről...
[ Szerkesztve ]
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A magyar piacra is befutott a Xiaomi 11 hüvelykes táblagépe.
- Samsung Galaxy Tab s9 Ultra 512GB
- Vadonatúj, bontatlan iPad AIR 5 (2022) M1 CHIP, 64GB WIFI 1 év Apple garancia!
- Ipad 6 (2018) 32G WiFi eladó
- Apple iPad Air 5th Gen. (2022) 64GB WIFI + Cellular Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10.9 2022 64GB Cellular 5G ÚJ 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest