Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagysandor88

    tag

    Üdv!
    Problémám, kérdésem a következő lenne.
    Adott egy TK81-es noti (P360, 3GB RAM, HD6650m). A VGA driverrel vannak gondjaim. Csak a gyárit tudom felrakni, a PB oldalról, ami kicsit elavult(2011.január). Próbáltam már mindent AMD oldalról leszedtem az 1,3MB körüli telepítőt, ami nem talál kompatibilis hardvert. Szedtem Catalist software suit-ot, ami fel is ment, de egyes programok(amik openGL-t használnak) nem indultak el rajta. Az összes 3DMark azt írja, hogy a driver nem minősített. Probáltam azt is, hogy egy mezei virágbolti win7-et raktam fel egy másik vinyóra, és azon sem ment a grafikus driver telepítés. Ami számomra fura, hogy a GPU-Z szerint a VGA PCI-e 1.1x16-on csatlakozik a géphez. Valamit jól megkevertek PB-ék.
    Van valakinek valami megoldása a dologra, vagy el kell viselnem, hogy csak egy DB több mint egyéves driver létezik a gépemhez?

    Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?

Új hozzászólás Aktív témák