- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz daniel20 #1850 üzenetére
daniel20
Itt olvashatsz néhányról :
http://logout.hu/cikk/premium_kategorias_hutopaszta_teszt/nyomtatobarat/teljes.html
talán ad némi segítséget. Ugyanakkor kényes, vita indító kérdés ez, mert mindenki másra esküszik. A gépeinket is eltérően terhelve használjuk, eltérő üzemidővel, eltérő klimatulajdonságú helyeken. Éppen ezért lehet, hogy valakinek teljesen megfelel egy 2-300 Ft -os is. Van akinek pedig nem. Más, ilyen témát feszegető fórumokon is megy az egymás fikázása, és a szokásos "troll" -kodás....... Korántsem biztos, hogy ha valaki ajánl neked most valamit -mert nála régóta bevált- akkor azzal te magad is elégedett leszel. Én pölö OCZ -t használok, de simán jó lehet akár 4-5 másik gyártó terméke is, mondjuk 800-2000Ft közt.
Azzal én magam sem értek egyet, hogy kvázi tökmindegy, mit kenünk fel, mert bizony azért vannak különbségek a hővezetési képességekben. Nálam volt már olyan, hogy napi 5-6 óra használat mellett a felkent cucc ~2hét alatt kikeményedett, és lehetett ismét tisztítani, és újrakenni mindent. Pedig, addig a 2 hétig jól teljesített az is. Szóval ilyesmi is lehet szempont.....
-
Becksman
őstag
Kérdés :
Procicsere AMD P360ROL AMD X4 P960ra mennyire éri meg? Kb mekkora lenne a javulás teljesítményben? (mert még csak procit tudnék tuningolni)Samsung A54 5G 8+256GB
-
gerner1
nagyúr
válasz Becksman #1853 üzenetére
Becksman
AMD Athlon II P360 teszt :
[link]AMD Phenom II X4 P960 teszt:
[link]A két link -ben szereplő cikkek tartalma alapján, a nyers CPU teljesítményben olyan ~62-68% körüli a növekedés.
Egy noti, amelyben AMD Phenom II X4 P960, és ati HD6470 figyel :
[link]
A cikkben szereplő értékeket összevetheted a saját, mért eredményeiddel. A konklúzió a tiéd.[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
válasz Becksman #1853 üzenetére
Itt össze van hasonlítva...
Ez engem is érdekelne. Illetve pontosabban az, hogy egy Athlon II P360-ast megérné-e lecserélni mondjuk egy Phenom P650-re. (Kb 7000ft-ért hozzá tudnék jutni egyhez...) Ez alapján nem vagyok meggyőzve... Pláne, hogy a p360-at utána nem hiszem, hogy el tudnám adni...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
fifi1216
csendes tag
Üdv azt szeretném kérdezni hogy egy cpu: Intel® Pentum® Dual Core™ B980 / 2,40GHz / 2MB Socket G2
menyiért lehet eladni? előre is köszönöm a választ -
markip
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kell!
PB EASYNOTE TE11-HC win7-es oprendszere nem indult, és sajnos a HDD teljesen újra lett particionálva, azaz minden gyári partíció megszűnt. win 7 lett rá telepítve, szépen végig is megy a telepítés de a rendszer az első indulását már nem éli meg. mindig újraindul... Találkozott már valaki ezzel a problémával? -
gerner1
nagyúr
markip
Én belefutottam ilyenbe egy szektorhibás hdd miatt. Bár nem közvetlenül winfos telepítése után azonnal, hanem egy már régebben telepített rendszer kapcsán. Az lett gyanús, hogy minden egyes normál hdd ellenőrzés, majd az ezeket követő rendszerkép visszaállítását követően, szintén megfagyott boot -olás közben, s újraindúlt. Normál, teljes format esetén nem is futott végig a formázás, egy PC-be behelyezve sem, mert mindíg hibaüzenetet dobott, teljesen random %-os állásnál. Gyors megoldás az lett, hogy a HDD-t egy másik PC-be helyezve gyorsformáztuk. Majd winfos alól, kértünk rá egy ellenőrzést, amelynél a "Szektorhibák keresése és kísérlet a javításukra" opció is ki lett pipálva. Ekkor, a hibás szektorokat kizárja a használatból, ezekre a regisztrált területekre nem ír a HDD. Ezt követően lett eszközölve egy ismételt rendszerkép visszaállítás. Utána működött minden, de nem túl sokáig, mert egy újabb VGA driver telepítését követően, a hdd már ismét olyan területre írt, amelyen a legutolsó szektrorellenőrzés után keletkezett újabb szektorhiba.
Az a baj, hogy ha egy HDD -n elindúl ez a folyamat, akkor az hamarosan kuka lesz. Persze ez nagyban függhet, akár a napi üzemóráktól is.
Win8-at nem próbáltad még feltenni? Alap driver -ekkel nagyon jól el van látva. Esetleg elképzelhető az is, hogy az a win7, amit telepítenél, valamilyen ismeretlen okból, nem megfelelően telepít valmit . Ennek kizárására talán egy próbát megérhet.
Lehet más oka is, majd a többiek is referálnak. Nem készpénz, hogy nálad is pont a fent leírtak leszenek igazak.
-
weiszpocok
csendes tag
Packard Bell NB EASYNOTE_F5211-HC-260HG 15.6" LED, Intel Celeron B830 1.8GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW SM, Intel UMA, fekete
Valaki tud róla, hogy mennyire hangosak ezek a gépek?
-
wdtwrd
tag
válasz Becksman #1836 üzenetére
Üdv,
Talán ez lehet:
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Műveletközpont\A Műveletközpont beállításainak módosítása
és ott Problémajelentési beállításokAz új RAM hasít?
Philosophers are people who know less and less about more and more, until they know nothing about everything. Scientists are people who know more and more about less and less, until they know everything about nothing. /Robert E. Swain/
-
Hosssszu
őstag
Eladó Packard bell laptopom: [link]
-
matyiroli
tag
Sziasztok!
Packard Bell EasyNote F6243-HC-345HG-vel kapcsolatban tapasztalt valaki olyat, hogy videó/film közben szétesik a kép és gyakran kockákat lehet látni? Intel HD Graphics 4000 videókártya okozhatja( legfrissebb driver van fent) ?
Köszi!
-
Becksman
őstag
Akinek kell nyugodtan töltse le google driverol a packard bell recovery-vel lementett DVD-m iso-ját... 64 bit home premium rendszerre tökéletes.. 32 biten csak néhány driver megy:
https://docs.google.com/file/d/0B5cPHXnke3gEanptUGdXUHJKdUU/edit?usp=sharing
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Becksman
őstag
üdv az mitől lehet hogy kikapcsoltam a notit és be aztán folyamatosan sípol?(azért kapcsoltam ki mert beragadt a space:S,,,) aztán teljesen áramtalanítottam most meg megy tökéletesen...
Samsung A54 5G 8+256GB
-
gerner1
nagyúr
válasz Becksman #1869 üzenetére
Becksman
Érdekes, de a lényeg, hogy most tulajdonképpen jól működik. A folyamatos sípolás az RAM Hiba. Billentyűzet hiba is hasonló, de ennél hosszú sípolás rövid megszakítással a hibaüzenet, általában.
Billentyűzetet pucoltad már? A beragadás miatt, lehetett, akár az utóbbi is....
Volt itt olyan gép, amelyben Geil modulok, egy idő után ( melegedés miatt ) megálltak. Amíg vissza nem hűlt 7-10 °C -t, addíg sípolással jutalmazott . Az eredeti Samsung modulokkal pedig, teljesen mindegy milyen terhelést mérve a gépre, egyeltalán nem volt probléma. Pedig noti hűtő sem volt. Végül a tulajdonos visszavitte, gariba cserélték neki.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Becksman #1871 üzenetére
Becksman
Akkor jó, bár az korántsem biztos, hogy x -ideig futtatva egy tesztprogramot, ugyanazt a max terhelést éred el, mint amikor a gép valemennyi alkatrésze egyszerre izzad, mondjuk egy fps alatt... Lényegesen nagyobb hő terhelés keletkezik , rövidebb idő alatt, amikor minden chip, és hardware a maxiumumon dolgozik. Gyakran, ezért buknak el ezek a tesztprogram eredmények. A max hő képzésben, és a hőterhelés miatti dilatációból eredhető hibáforrásokkal nem tudnak mit kezdeni.
Remélem a Te esetedben véletlenül sem erről lesz szó. Lehet, nem is folyamatos sípolás volt az, amit írtál .
A billentyűzetet már kitakarítottad?
[ Szerkesztve ]
-
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy easynote tk81 pew96 gépem. Olyat csinál folyamatosan mintha az esc gomb beragadt volna és állandóan behülyíti a gépet. Pár bill. nem is működik rajta. Valaki tudna ebben segíteni? Előre is köszönöm!
üdv.
m2Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
Code: 47
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
Szerintetek mennyi a reális ára ennek a gépnek? LINKElőre is köszönöm!
-
-
daniel20
tag
Sziasztok. Packard Bell TK85höz kellene SOSben egy LCD tápcsatlakozó! Csak a csatlakozó + egy kevés vezeték. A csatlakozó egy 4 pines kb 8 mm széles csatlakozó, nem értek ezekhez ezért pontosabbat nem tudok mondani. Képet tudok esetleg ha végkép nem tudja senki, hogy miről beszélek. Előre utalok, de SOSben lenne rá szükségem. Pesten keletiben még át is veszem.
"Legalább küldenél üzentet, hogy nem érdekel .." :D
-
skul0
aktív tag
Üdv!
BIOS frissítésről mit érdemes tudni. Rövid olvasgatás után arra jutottam, hogy újabban vannak windows alól indítható frissítések is, amiket csak egyszerűen le kell futtatni. Találtam is a gyártó oldalán friss BIOS-t, aminek szintén van egy windows-os frissítési lehetősége és azt írja, hogy csak futassam le. Mikre kell figyelni, milyen veszélyei lehetnek? -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Ma vásároltam a következő laptopot: [link]
Olyan problémám lenne, hogy nem találok hozzá drivereket. A videókártyáét letöltöttem a geforce.com-ról viszont a többit foglalmam sincs honnan lehetne beszerezni?! -
tag
Sziasztok!
Vettem a gépembe (TK81) az Athlon II P360 helyett egy Phenom N970-et...az a problémám, hogy melegszik a gép és kb. 30 perc játék után ki is kapcsolt...
Mit tudnék tenni ez ellen? Az MX4 paszta sokkal jobb, mint egy olcsóbb? Vagy esetleg a belső hűtő/venti helyett lehet kapni valami izmosabbat?Előre is köszi!
-
gabe_
őstag
válasz Code: 47 #1886 üzenetére
Ezzel a gondolattal már én is foglalkoztam, de te látom meg is valósítottad. Lehet, hogy az összerakás nem sikerült teljesen jól, esetleg a hűtő nem fekszik fel teljesen, vagy valahol feszül... Esetleg keresd meg a cikk íróját, hátha tud segíteni.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Tud e valaki Tk-81-be bluetooth/wlan kombo kártyát?
Válaszokat köszönöm! -
tag
Koszi!
Lehet, hogy akkor tenyleg ez lesz! Egyszer mar korabban, a regi procival ujra pasztaztam, akkor nem volt ilyen gond!
Alapjaraton a processzor 50 a vga pedig 45 fokon megy... A jarekot elinditottam es par perc utan 75 es 70 fok volt...
Szerzek normalis pasztat, aztan utana meglatjuk! Remelem megoldodik, mert amugy meg szarnyal a gep -
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Sziasztok
Hasonló melegedési problémákkal küzdök. Hozzáteszem, hogy sokáig gond nélkül működött a gép.
Most szétszedtem és bepasztáztam. Igaz nem MX4-el. A gép így is kikapcsolt
A proci 95 és 100 fok között ingázik. Nem tudom hogyan tovább. Van esetleg tippetek?Ami furcsa, hogy bekapcsoláskor amíg a vezérlés nem indul el teljes fordulaton pörög a ventil, azonban 95-100 fok környékén se emeli meg a fordulatot arra a szintre.
-
Fefe29
csendes tag
Sziasztok!
Packard Bell TK81-hez melyik procit ajánljátok inkább játékhoz? Phenom 2 N970 és társai (N950, N930), vagy inkább a két magos Phenom 2 N660?
AMD Athlon 2 P360-ról cserélnék.
Üdv!94.feher.balazs@gmail.com // Párkányok (PVC és Alu), segédanyagok, vasalatok, purenithelyettesítő, szendvicspanelek viszonteladóknak és magánszemélyeknek.
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy PEW96-os gépem. Amikor bekapcsolom, a merevlemez és a hűtőventillátor is felpörög kb. egy másodpercre, aztán minden leáll. A képernyőn nincs kép, addig már el sem jut. A bekapcsolást jelző LED tovább világít. A tápot cseréltem, akkuval próbáltam, akku nélkül táppal próbáltam, külső monitorcsatlakozással/monitorral próbáltam, kivettem a HDD-t, úgy sem indul, kivettem a memóriát, úgy sem indul, sőt, kivettem a BIOS elemet is, úgy sem.
Egyetlen dolog, amit nem tudtam kipróbálni, hogy ha a memória rossz, akkor mit reagálna a gép. Ha rossz, és így reagál (felpörgés majd csend), akkor hiába is veszem ki, nem kapok róla más visszajelzést. Kipróbálni viszont nem tudom, mert nincs a közelemben egy új, biztosan jó DDR3-mas modul.
Van valakinek valamilyen ötlete? Esetleg valaki meg tudná nézni, hogy kivett memóriával mit csinál egy Packard Bell? -
Becksman
őstag
sziasztok!
feltettem a windows 8at a TK81es Packard Bellre és a videókárttyát 7400Mnek érzékeli ez természetes?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
pmikloska
aktív tag
válasz Code: 47 #1899 üzenetére
Szia, köszi szépen. Sajnos akkor valószínűleg nálam a gép rossz (az alaplap), mert ugyan nekem sem kapcsol ki a gép, világít a LED, de minden leáll benne.
Vagy ez a gép máshogy viselkedik, de ezt nem fogom megtudni egy másik RAM nélkül (igaz nem is tartom elképzelhetőnek, hogy egy RAM csak úgy elromoljon egy kikapcsolás után).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
- Dell latitude 3510 10.gen i5
- Full HD Dell Latitude 5570 i5-6300 laptop 4 GB RAM 128 GB SSD 3 órás akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest