- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
Nekem az egyik tavalyelőtti évjáratú Rolls-Royce-át passzolta el eze'öccázé', ugyan volt az oldalán egy kisebb karc, de ráragasztottam egy ilyen matricát, s így nem látszik... :
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
stoon
addikt
bárki aki felajánl valami értelmeset, kérem nekem szóljon először, mert már itt mindenkinek volt karácsony csak nekem nem!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Erdei88
veterán
FAP
-
Devid_81
félisten
-
Erdei88
veterán
Players merre alibizel? Még síelsz vagy lassan kezded a nyaralást?
-
törölt tag
Az jol hangzik
players szerintem Vega 7-et akar venni, es most lapit Itt baratok kozott van
Mondjuk az hogy limitalt darabszam lesz indulaskor... 44 for OCUK, 100 for the entire UK, and 5000 pcs worldwide
Ezzel most kivarok, pedig tuti jo lesz, ketehugyozza edison
Division 2 AMD-s jatek, Vega-t a nepnek
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
-
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
playersnek kuldenek priviben Division 2 Standard lehetoseget, majd ir ha erdekli
Holnap Vega 7, veszunk
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
Ez de beteg.
-
Habugi
addikt
Remélhetőleg a Sapphire nem azért választotta ezt a designt, mert olyan a kártya mintha egy fémkazettába zárva betenné magát az ember a sütőbe.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
válasz Erdei88 #19444 üzenetére
Teljesen megertem mondjuk
Nezd vegig a topikokat, par chillax szobat leszamitva mindenki a masikat baszogatja, olyan hogy szakmaisag (tudja a tokom mit jelentene az itt) nem igazan van, okoskodas megy, meg kialakult velemenyek utkoztetese/mellett kardoskodas.
Egy ido utan ez mar unalmas, a fene sem akar feljonni, ugyanazokkal ugyanazokat koroket lefutni, aztan meg mar nem is irkal az ember, csak olvasgat, ahhoz meg nem kell account.
En is inkabb mar napkozben a meloval foglalkozom, estenkent haverok, "csalad", neha bebofogok ide valamit azt megyek utamra
PH meg mindig blokkolja az otthoni meg a melohelyes IP-imet, szoval igazabol mar csak pup a hatra.
Amugy meg ha hazat keresel, vegyel piciket, en most hozattam egy Carbide 400C-t feheret, abba atkoltozok es csokolom.
24 ora mulva jovok, addig elkuldom playersnek a Division 2 kodot ha keri priviben
players: [link]
Na meg ez is mi a f'sz... Vicc
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz #36929280 #19446 üzenetére
"Nezd vegig a topikokat, par chillax szobat leszamitva mindenki a masikat baszogatja, olyan hogy szakmaisag (tudja a tokom mit jelentene az itt) nem igazan van.."
Tudom csak kiragadtam a szövegkörnyezetből, nézd el nekem de ez nettó hülyeség.
Lazán meg lehet találni azokat a topicokat ahol szakmaizni lehet ha arra vágyik valaki. Ha ezt látod/érzed az azért van mert ezt akarod látni, tele a púpod és tiszta égen is a felhőt keresed. Írtam a ragequitednél h nincs ezzel gond, én is el szoktam jutni néha ebbe az állapotba és olyankor hanyagolom egy ideig a fórumot.
Sztem korán jöttél vissza, nem a regre értem mert a régit sztem eleve kár volt eldurrantani, hanem az aktív postolásra és arra, hogy olyasmit olvasgatsz amitől kettéb@sz az ideig. Én ha úgy érzem szellőztetnem kell akkor addig szellőztetek amíg nem tudok újra úgy leülni ide, hogy nem hergelem bele magam minden marhaságba.
Aztán most komolyan no offense de definiáljuk már azt a szakmaiságot.., a felhasználó törölve lett de a postok megmaradtak, mutasd már meg nekem az utolsó szakmai postodat, azt ami szerinted az, had lássam mikori.
Szóval érted.., pontosan az általános fórumot érintő hangulatod miatt nem veszed már te sem komolyan a dolgokat, megy a brahi itt és a Vs-ben aztán kb ennyi, nyilván ezzel nincs gond csak ne a szakmaiságot hiányold.Szerintem húzzál be egy-két jó játékot és addig ne logolj be újra amíg a morálod helyre nem jön, told ki őket, elszáll ám az idő egy pillanat alatt. Nyilván ahány ember annyi féle de nekem ez általában kettőtől négy hónapig szokott terjedni, valszeg azért mert helyből betegebb vagyok mint a többség.
Btw, mész vagy maradsz ebben a nagy drámában mert hiszel nekem vagy shem ha ezt a fikodat is törlöd akkor megkereslek.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Mahrenburg #19448 üzenetére
Nem lenne nagy kaland hidd el IgazgtóUram..
Beregelnék valamelyik fertő közösségi oldalra/felületre és meghírdetném h kap egy vatta új csúcs okostelót az, aki megtalálja azt az egyetlen embert/szomszédot, aki képes volt egy szem banánfa kedvéért egy 4x4 méteres üvegházat felhúzni a kertjében.., fénykép, cím és megy a teló.
Sztem 24h nem kéne hozzá és meglenne!
Btw.., minden kötél szakad esetére pedig tudhatnád, hogy rege besúgó hálózatom már egy ideje globális szinten üzemel.
Itt is minden regre jut egy rege, csak az a nem mindegy h a reg rege-e.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Habugi #19449 üzenetére
Pedig reszben igaza van rupszinak Doki uram!
2-3 évvel ezelőtt még én is sokkal jobban kerestem a szakmai forumokat itt, nem tudom emlékszel-e még, de Veled is több száz privatban tárgyaltunk ki dolgokat hosszasan.Egy idő múlva én kiégtem, miután feltünt, hogy sok a felakadt lemezes ember a fórumokon, akik ugyanazt ismételgetik szent meggyőződéssel, hiába minden ellenérv és/vagy segítő szándék,magyarázat.
Csak egy igazság létezik a fórumozók 90%-a számára, a sajátja...Hidd el, eljön az idő, amikor úgy dönt az ember, hogy " oké, hagyok teret a kétségbe esett önigazolásotoknak, en lépek".
Más kérdés, hogy felesleges regisztrációt törölni, ide kell fáradni ebbe a kellemes kis fórumba, és itt lehet jól érezni magát az embernek.
Azt meg igazán halkan jegyzem meg, hogy írni sem muszáj minden áron, lehet pihit tartani szabadon.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest