Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    Sajnos egyre nagyobb a gépigénye a böngészőnek, és az öreg vasam már kevés kezd lenni hozzá. Pár frissítéssel ezelőtt elkezdte, hogy szaggat a görgetés, és ez csak akkor szűnik meg, ha a legmagasabb órajelre (a gyári fölé 20%-kal kb) fixálom a laptop GPU órajelét, amit meg szoktam tenni játékhoz, de egy böngészőhöz ne vicceljünk már.
    Oké, hogy ez egy régi GPU (HD3650), de azért egy folyamatos görgetéssel még meg kéne tudnia birkózni.. Ráadásul akkuról böngészéshez átváltok az Intel chipre, amivel még rosszabb a helyzet.
    Van erre valami megoldás? Ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást, a FullHD videók kezdenek el szaggatni, és 100%-os CPU-terhelést összehozni.
    Azért gázos, mert a Firefox mind az Intel, mind a Radeon chipen kiválóan simán görget (még akkor is, ha a CPU-t korlátozom az egyik legalacsonyabb órajelre, akkuról), és játszik videót, viszont az nem tudja a Messenger oldalsávot, ami nekem kellene (a kiegészítős gagyi megoldás nem vált be, így maradna az Opera, ha ezt meg tudnám oldani).

Új hozzászólás Aktív témák