- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
Topikgazda
válasz NandorHUN #26550 üzenetére
Ezt tőlük kell megkérdezni. A hozzászólásban szereplő képeket a legfrissebb fejlesztői változattal készítettem, az a normál működés. A legfrissebb stabil kiadás nálam is ugyanúgy hibásan működik, mint nálad. Hamarosan javítják majd, mert ez eléggé kínos hiba.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
-
NandorHUN
addikt
Én kicsit ilyen okok miatt odzkodtam az Operától. Chrome funckionalitásban lehet, hogy alapból nincs a szeren (extensionok nélkül), de legalább stabilan azt teszi amit kell.
Opera szép és jó, ez a hiba nem is olyan nagyon fájó, csak azért mégis ott van az, hogy az ember jobb szeret egy stabilan, megbízhatóan működő progit használni, nem egy olyat ahol köv. frissítés nem tudja mit hoz.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
pc360
addikt
válasz NandorHUN #26556 üzenetére
Eddig is hozta, ez most egy kivétel, hogy valamiért hiányzik belőle a dolog. De egyébként a Presto motor elhagyása óta nincs vele baj, és a régi, folyamatosan bugos kiadások sem jellemzők már. Elég stabil és jó böngésző. Nekem pl. nem is tudom, mikor fagyott utoljára. Az, hogy eltolnak egy feature-t, amit később javítanak, nem tekintem elsőszámú oknak, ami miatt ne lehetne használni.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
dqdb
Topikgazda
Az aktuális fejlesztői változatban (44.0.2475.0) nem lehet letiltani a beépített PDF megjelenítőt, az előzőben (44.0.2463.0) igaz, hogy minden indítás után meg kellett ismételni, de legalább le lehetett tiltani. Tudnak róla, megoldás majd ...
Újabb bónusz, mostantól a downgrade-et nem szeretik: ha csak simán felülírná valaki a problémás frissebb verziót a régebbivel, akkor az Opera szól, hogy a profilt frissebb verzióval hozták létre, és nem indul el. Megoldásként a profilban található Current Session fájlban kell megkeresni a verziószámot (Unicode string), és átírni a régebbi verzióra.
-
utas666
tag
Kiszivárgott Opera 12 forrást dobnám be a témába:
https://www.reddit.com/r/operabrowser/comments/5nk69m/presto_engine_source_code_available_on_github/?st=iy4ugv7o&sh=0d6ac6ef[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Tegnap költöztem Chrome-ról Operára.
Böngészőben csinálom a duolingo-t és Opera alatt nem működik a mikrofonos része. Valaki tudja a titok nyitját?(Rákerestem a duolingo-ra a topikban de semmi használhatót nem találtam.)
-
NandorHUN
addikt
Kicsit off, de hátha itt tudok segíteni:
Reddit -en belül arra van valami opció, hogy subreddit képek nagyobban jelenjenek meg? Tehát ne kelljen feltétlen mindegyikre rákkatintani, hogy lássam a képet?
Kösziwww.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
tordaitibi
veterán
Megfogadvan a tanacsot,
Androidon frissitettem a regi Operat.
Jo, amit hianyolok az oldalak gyors gorgetesenel megjelent egy nyil, es maris az oldal aljan/tetejen voltam.
Ebbe ezt ne is keressem?
Valamint uj ful nyitasakor nem a kezdokepernyot adja, hanem valami mast, Amazon , Vatera, Idokep stb. belyegkepekkel. Ez is meg furcsa. -
dqdb
Topikgazda
válasz Mustármag #26564 üzenetére
Korábban az Opera nem támogatta a beszédfelismerést, csak a Chrome, mert az a Google saját API-jaira épített. Most már elvileg támogatja, de elképzelhető, hogy
1. nem teljes körűen
2. a Duolingo Chrome specifikus kódot tartalmazJelezd náluk a problémát, hátha.
-
dqdb
Topikgazda
válasz tordaitibi #26568 üzenetére
Jo, amit hianyolok az oldalak gyors gorgetesenel megjelent egy nyil, es maris az oldal aljan/tetejen voltam.
Már más is jelezte ezt a problémát, ez valami telefonspecifikus nyűg lesz, mert másnál, így nálam megvannak a nyilak.Valamint uj ful nyitasakor nem a kezdokepernyot adja, hanem valami mast, Amazon , Vatera, Idokep stb. belyegkepekkel.
A leggyakrabban használt oldalakat dobja ki, ha a címmezőben állsz, és új fül nyitásakor oda kerülsz. Ha az üres területre kattintasz az ajánló alatt, akkor a megszokott gyorshívóba jutsz. Nem találtam beállítást ennek a kikapcsolására.NandorHUN: linkelj be egy ilyen oldalt.
utas666: nem kellene erőltetni a témát, mert erőteljesen a warez témakörbe tartozik, ott is a rosszabb fajtából. Múlt héten még könnyen bele lehetett futni a forrásba, nagy volt a kísértés, hogy lerántsam (a Wand titkosítására és működési logikájára lettem volna kíváncsi), de ellenálltam neki. Egyre több helyről törlik, teszem hozzá, jogosan.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Kicsik a képek, mindegyikre külön rá kell kattintani, hogy lássam. Magyarán, reddit nem olyan mint a 9gag. De pl. Tableten progin belül (Sync Pro) a képeket szépen tudom lapozni, mintha 9gag lenne, és nem kell mindegyikre külön rámennem, betöltenem.
Hirportál linkeknél és tudományos cikkeknél ez nem gáz, de gif-eknél, képeknél elég zavaró.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Orlin
addikt
"Hi,
Stable Opera update:
– We have re-enabled the possibility to install Opera with x64 architecture."
Mai frissítés.A hivatalos Opera oldalról nekem mg mindig az x86-ra akarja feltenni.Vagy lehet az Operan belül is frissíteni 64-re?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
NandorHUN
addikt
Már 2 frissítés kijött de speed dialban lévő honlapok előnézete még mindig nem működik
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
pc360
addikt
válasz tordaitibi #26575 üzenetére
CTRL + -, illetve lehet állítani a max oszlopszámot (lehet, hogy csak a "titkos" beállítások előhúzásával - így).
-
pc360
addikt
válasz tordaitibi #26577 üzenetére
Jah, azt nem néztem. Szerintem ott nem állítható.
-
Robokutya
senior tag
skacok van valami probléma az operával?
Tegnap még működött ma már be se tölt? -
SharpSA
veterán
Keresek Operára pár kiegészítőt, amiket Firefoxon használok: Zoom Page 15.5 Tab Mix Plus 0.5.0.2
Előbbi automatikusan nagyítja az oldalt a böngésző aktuálisan használt széléig, utóbbival sok-sok beállítással lehet a lapokat használni, amelyek közül az egyik legfontosabb, hogy címsorból, könyvjelzőkből, stb mindig új lapot nyit. Eddig még nem találtam egyikhez sem hasonlót. Talán van valakinek javaslata.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
dqdb
Topikgazda
válasz tordaitibi #26575 üzenetére
Nem, csak az asztali változatnál lehet állítani a csempék méretét (aminek meglehetősen béna a megvalósítása).
Ma néztem, hogy androidos Operánál a nyíl csak adott görgetési sebesség felett jelenik meg, nem lehet, hogy szimplán nem eléggé gyorsan görgetsz?
Orlin: véleményem szerint a 64 bites verziónak a Blink alapú böngészők alatt nincsen túl sok értelme. Létezik, mert elvárás, hogy legyen, de én a helyedben nem térnék át rá egy ideig, sok nyűgtől megkíméled magad. A 32 bites változat WOW64 miatt 1-2%-kal több CPU-val többet fog enni (a feladatkezelőben megjelenő számokhoz ez nem pluszban értendő, hanem 1.01-1.02-es szorzó formájában, szóval elhanyagolható), cserébe a 64 bites változat 1-2%-kal több memóriát használ.
Opera 12 és Firefox alatt van értelme az x64-es változatot használni, mert ezeknél egyetlen folyamat futtatja a teljes böngészőt (vagy kettő, egy a böngészőt, egy a plugineket), de úgy, hogy a Blink miatt fülenként külön folyamat fut, a memóriából nem fog kifutni.
Innen le tudod tölteni a 64 bites telepítőket.
-
Orlin
addikt
Köszönöm!
Ez a 64 bites dolog mindig érdekelt hogy miért is lehet jobb.Amúgy nézegettem az új tűzrókát és egész ígéretes a régiekhez képest.Mondjuk a Nightly-t szedtem le,de úgy érzem egész fürge most.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Joe109
csendes tag
Sziasztok!
Az Opera mail esetében várható valamilyen fejlesztés/ráncfelvarrás, vagy a prestoval együtt végleg kukázták?
-
-
nincsnév007
őstag
Sziasztok, miért van az hogy ha youtubon HD videót nézek akkor a videó széleit két oldalt egy kicsit levágja? Olyan 4:3-as
-
pc360
addikt
válasz nincsnév007 #26589 üzenetére
A 16:9-eseket is?
-
pc360
addikt
válasz nincsnév007 #26591 üzenetére
Linkelsz egy ilyet nekem? Tényleg nem tudom elképzelni, hogy egy normál videót összerántana.
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Egy áramszünet után resetelődött valamiért az Opera. Újra bejelentkeztem az Opera profilomba, mondjuk a legtöbb dolgot újra be kellett állítani, a könyvjelzők legalább megmaradtak. Viszont azok a "Besorolatlan könyvjelzők"-nél vannak, ha újat rakok, akkor nem oda rakja, illetve ha megnyitom a könyvjelzőket, akkor sem ezek jönnek be alapból. Ezt hogy állítom vissza?
Illetve a gyorshívókat hogyan lehet elmenteni, hogy legközelebb Windows telepítésnél azokat is betöltse ha bejelentkezek?
Köszi.
-
tordaitibi
veterán
Android, frissitettem a legujabbra, erdekes.
Ramkezelesen tuti sokat valtoztattak mert ha a legprimitibebb weboldalon is nyomok egy visszat, akkor nem rambol hozza vissza, hanem ujratolti.
Valamint a billentyuzettel valo viszonya se felhotlen, neha masodpercekre kifagy beiras kozben.
Es ezt az (szamomra) ujdonsagot, hogy fenntrol lehuzva ujratolt az oldalt, ezt nem lehet kikapcsolni?
Biztos bennem van a hiba, de gorgetesnel egy fel oras bongeszes alatt kb. 50x sikerult ujratolteni az oldalakat
. -
tordaitibi
veterán
Es megegy, a Jofogas ezen se jo.
Csak en szivok a Jofogassal, igy szinte lehetetlen az oldalon barmit is csinalni, ha belezoomolok akkor is hasznalhatatlan, pl. az uzenetek menube ha elfogadhato mereture nagyitom, kilometert kell legorgetni a valaszirashoz.
Ez egy 7colos wayteq tablet, mas bongoszon nincs ez a hiba.
Talan az asztali nezet miatt? Mindjart megnezem mobil nezetbe, de azt meg nem szeretem.Szerk, mobilnezetbe jo. Megneztem tobb oldalt, Ebay stb, mind jo asztali nezetbe, csak ez a nyuves Jofogas nem.
[ Szerkesztve ]
-
albandy
tag
válasz tordaitibi #26596 üzenetére
Használd a jófogás appot
-
dqdb
Topikgazda
válasz RAiN91 #26594 üzenetére
Viszont azok a "Besorolatlan könyvjelzők"-nél vannak, ha újat rakok, akkor nem oda rakja, illetve ha megnyitom a könyvjelzőket, akkor sem ezek jönnek be alapból. Ezt hogy állítom vissza?
Pár release-zel ezelőtt tért át az Opera arra, hogy ne a besorolatlan könyvjelzők közé rakja automatikusan az új könyvjelzőket. (a nem kérdezed, akkor fel sem tűnik ez, mert én mindig címsorból keresem elő a megfelelően elnevezett könyvjelzőket). A megoldás egyszerű: Ctrl+Shift+B, kiválasztod a Besorolatlan könyvjelzők mappát, Ctrl+A kijelöli az összeset, majd az egyik könyvjelzőn lenyomva az egeret áthúzod az egészet a kívánt mappába.Illetve a gyorshívókat hogyan lehet elmenteni, hogy legközelebb Windows telepítésnél azokat is betöltse ha bejelentkezek?
A gyorshívókat nem kell külön menteni, egy ideje a könyvjelzők egyik mappájába kerülnek be. A fenti módszerrel tudod az Egyéb gyorshívók mappából (vagy valami hasonló néven futhat magyarul) áthúzni a Gyorshívó mappába.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
Topikgazda
válasz tordaitibi #26595 üzenetére
Ramkezelesen tuti sokat valtoztattak mert ha a legprimitibebb weboldalon is nyomok egy visszat, akkor nem rambol hozza vissza, hanem ujratolti.
Tapasztalatom alapján eléggé sokat képes memóriában tartani. Sokszor az, ami újratöltésnek tűnik, nem jár hálózati forgalommal, csak a saját belső memóriacache-éből szedi elő az oldalt újra, mert úgy kevesebb memóriát igényel az oldal, mint a teljes DOM struktúra megtartása.Valamint a billentyuzettel valo viszonya se felhotlen, neha masodpercekre kifagy beiras kozben.
Ez nálad lesz valami egyedi nyűg.Es ezt az (szamomra) ujdonsagot, hogy fenntrol lehuzva ujratolt az oldalt, ezt nem lehet kikapcsolni?
Nem lehet kikapcsolni. Valamit te csinálsz rosszul, mert még sosem sikerült véletlenül aktiválni ezt a funkciót, és ezalatt nemcsak az Operát értem, hanem több más alkalmazást is, amely képes így tartalmat frissíteni (például a Gmail is ilyen). Az ellenkezője már rendszeresen előfordul, hogy újratöltést szeretnék, de nem eléggé hosszú a mozdulat.Csak en szivok a Jofogassal, igy szinte lehetetlen az oldalon barmit is csinalni, ha belezoomolok akkor is hasznalhatatlan, pl. az uzenetek menube ha elfogadhato mereture nagyitom, kilometert kell legorgetni a
valaszirashoz.
Nem vagyok regisztrálva az oldalon, így az említett üzenetek menüt nem tudom megnézni, de FHD felbontás és 5.5" képernyőméret mellett teljesen használható a desktop nézet, nem látok semmi különöset viselkedésben egy átlagos weblaphoz képest.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Kriptovaluták és az adózás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Autós topik
- Ingatlanos topic!