- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csáky7
tag
Nem az a gondom hogy elromlott egyszer mert az még nekem is bele fér egy új telóba de hogy másodszor is ugyan az a gond na itt van nekem gondom vele,nekem egy Sony SP van abból is pont jót fogtam ki mert mióta megvan semmi olyan hibája nem volt mint amit ott a fórumba leírnak,gondoltam neki veszek egy picit nagyobb tudásút mert egy Tipo-ja volt,örültünk is neki de hogy így halmozódik a hibák listája igy azért nem annyira jó vétel,nem kell hogy tökéletes legyen de azért ezek olyan alap dolgok amiknek jónak kellene lennie bennük hogy kicsit többet várok el én is ennél mint ami van most,jó leírni nem akarom mert úgy összességében jól teljesit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen. Tedd lámpa alá a telót, és úgy nyomogasd a bekapcsoló gombot, x próbálkozás után be fog kapcsolni. Amúgy próbáld ki, a mienken sötét állapotban is megy az érintés érzékelés, ki lehet nyitni a billentyűzárat vakon.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
65 ati
csendes tag
Sajnos nekem nem reagált,sőt a bejövő hívást sem tudtam felvenni.
Az elsöt egy nap után cserelték,mert töltés közben merult az akksi. -
65 ati
csendes tag
Eddig kétszer,de leadtam javitásra.
-
65 ati
csendes tag
Nem, mivel akku-ki újrainditás,és az adataimat töroltem,még otthon.
Az átvételi jegyzökönyvben szerepelt a hiba leirása és beleirtuk,hogy 40%-toltesnél kikapcsolt magátol.[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
Ahogy már régebben is írtam...
Akkuproblémánál 100%ról gyorsan lemerül 50-60%-ra, és ott marad több órán (napon, használattól függően) keresztül, majd hirtelen leesik a % és azért kapcsolt ki neked valószínűleg. (persze ha nem akksi hiba volt). Ez egyszerűen csak az akkukijelzés miatt problémás, ami szoftveres gond, mivel a rootolt telóknál nem fordul elő. Tehát azt nem fogják/tudják javítani, max szoftverfrissítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Naszóva hogyasszongya!!
A Zasszonynak hibás akkukijelzés csak töltés után szokott lenni, általában 46%-ot mutat.
Addig kell ki-bekapcsolgatni, míg 100%-ot nem jelez, és onnantól teljesen jó a ketyere.
Idáig 2* fordult elő vele, hogy nemtudta felvenni a hívást, de ezt a heti kinemkapcsolás-ra fogtam.
Egyébként ennyi pízért ez egy O.K. telefon, talán csak a Vodafone Smart valami van hozzá Ár-Teljesítmény-érték arányban közel hozzá, de az meg kfüggő, és nem 2 simes.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
debianos
aktív tag
válasz Laccoss #4108 üzenetére
A rootolás nem oldja meg. A kettő nen függ össze. A root csupán rendszergazdai jogosultságot ad. Nekem root előtt és után is jó volt. 1x fagyott be a kijelzés töltés közben, de akkor is csak az asztali widgeten(dodol launcher), ami nem a telefon hibája. De az is hamar össze kapta magát. Nekem másfél hetes, de az aksi még nem volt kivéve az indítás óta, sőt újraindítva is csak root után, meg a gravityboxos config után volt.
FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
Laccoss
addikt
válasz debianos #4112 üzenetére
Akkor úgy értem, hogy ROM rárakása oldja meg az akksi kijelzés problémát, legalábbis egyeseknél megoldotta (persze lehet hogy azon időszakban épp jó volt nekik). Nyilván a root jog adása nem fog szoftveresen változtatni az alap rom-on. Én nem raktam rá másik romot, ha töltés után ki be kapcsolom, nincs gond vele.
-
UFO1
senior tag
Akinek gondja van az akku kijelzéssel ill. a kijelző villogással esetleg halk a hangszóró ott van fent a kereső (részletes keresés még jobb) az utolsó kivételével (ha nem növelhető normális mértékűre) szinte mindegyik orvosolható házilagosan!
Persze lehet hogy mégsem, ekkor csere vagy 3 nap után szerviz! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Olvastam ezt a fórumot rendszeresen, de működő megoldást még nem láttam ezekre. Ha te tudsz olyat, linkeld be kélek. A halk hangszóró mondjuk nem érint, azzal nincs bajunk.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Kvasir
tag
Gondolkodom én is ezen a készüléken. Tetszik az ára, a négymagos processzor, az 1 GB RAM, a dupla kártyafoglalat, de riaszt a kijelző vibrálás és az akkukijelzés. Illetve amit új hibának olvastam, a hangszóró-probléma. Volt már a kezemben és tetszett, viszont nem szívesen tenném ki magam egy Tesco-s torturának.
Szerintetek ez a Lenovo / Medion ennyire "gyenge eresztés" lenne?Csillagkapu: Atlantisz
-
jjohn
aktív tag
Szia.
Nem biztos, hogy rögtön rossz készüléket fogsz ki, ha meg rosszalkodik azt 3 nap alatt észre veszed főleg a villogás az már első bekapcskor észrevehető és helyben csere a többi hiba is kijön 3 nap alatt, főleg a töltés és akksi kijelzés és jöhet a csere. Lenovo / Medion pedig nem gyenge eresztés az árához képest jó tudású és véleményem szerint megbízható teló. Más típusú telóknál is vannak akksi kijelzés gondok. Nekem a megvételtől jól muzsikál. -
Laccoss
addikt
Ide az esetek 70%ában azok írnak, akiknek bajuk van... Tehát ha azt nézzük, nem olyan gyenge eresztés a telefon az eddigi hibabejelentéseket tekintve. Azt ugye nem tudni, mennyi készüléket adott el a tesco, de lényegesen többet, mint amennyien itt vagyunk. Mivel ez egyik, talán legforgalmasabb fórum ehhez a telefonhoz, így nem csoda, ha itt kerülnek napvilágra a problémák. Más fórum nem is igazán van ehhez a telóhoz. Más gyártó által piacra dobott telefonok közt is van ennyi problémás, ha nem több. Szerintem nincs ezzel a telefonnal semmi gond, és a 2 év garancia még inkább jelzi, hogy igenis, próbáltak valami ütőset összehozni, és ha mégis hiba lépne fel, nyugodtan lehet gariztatni. A legtöbb márkás telefon 1 év után mondja be az unalmast, vagy kezd problémás lenni.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Akku kijelzés a második töltés óta megjavult ami 6 hónapja rossz volt ,EZT a progit raktam fel semmit nem állítottam vele nem tiltottam vele semmit nem optimalizáltam vele ,egyedül ebben a beállításban a három ikon közül rányomtam az egyikre pl.: Full Charge Waiting és ott bekapcsoltam a Launch DU Battery Saver When plugged in -t .
Rendesen mutatja az akku százalékot azóta nincs az ,hogy 50%-on áll 1 napig aztán csak azt veszem észre ,hogy kikapcsolt a teló.
Lehet optimalizálás és egyéb beállítások után még tovább is bírná a teló de nekem bőven elég ,hogy végre rendesen mutatja a százalékot .
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
válasz csajos200 #4122 üzenetére
Egy próbát megér én is így álltam hozzá ,aztán meglepődtem a második töltés után.
Mielőtt feltettem ezt a progit 100%-ról kb.:80%.-ig mutatta rendesen aztán hirtelen leugrott 50% körülire ezt mutatta jó sokáig aztán hirtelen 10-15% lett vagy kikapcsolt a telefon.
Sőt nekem kb 8-10 óra alatt töltötte fel az aksit bármilyen töltővel eddig most ez is csökkent kb.: 2 órával. -
vigyori78
őstag
Szia.
Ha simán alapon használod akkor szerintem nem kell de extrább dolgokhoz cpu optimalizálásnál például kell a leírás szerint : ★ CPU FREQUENCY (for rooted devices only): Save even more power by reducing the speed of your Android phone’s processor when your screen is locked.
-
-
jjohn
aktív tag
válasz tpeter77 #4124 üzenetére
Szia.
Olvastam átparticionálnál.
Kell hozzá a saját scatter fájlod ezt MTKDriodTools -v2.5.3-al tudod lementeni csak simán csatlakoztatod a telót, de előtte ADB driver-t kell telepítened a gépre, ezt ha visszanézel a fórum elején olvasható honnan töltsd le illetve az összefoglalóban van és az SP_Flash_Tool is. Illetve még kell a két EBR fájl EBR1, EBR2, ha ez meg van akkor telefon kikapcsol a flash tool elindít ott betallózod saját scatter fájlod, kijelölöd a két EBR fájlt és csak azokat pipálod be. Csatlakoztat a telót és a download gombra kattintasz és ha végzett egy ok lesz a végén rákattintasz és kész. Teló ujra indít és kész az átparticionálás.
Remélem mindent leírtam. -
-
Woodooman001
csendes tag
Tegnap itt volt nálunk öcsém, ő a munkája miatt már régebben benne van az okostelefonok világában, teljesen le volt nyűgözve a telefontól, hogy ennyi pénzért mit tud, mondta, hogy ha most kellene telefont vennie egy percet sem gondolkozna...
Jó, persze, a szép részét látta, nyomkodta, stb. (egyenlőre még én is -kivétel a hóbortos akksijelzés... Kopp-kopp-kopp... ) -a köztudott hibáiról és furcsaságairól ilyenkor elfeledkezik az ember, de ez már csak ilyen... Mindig az a tudat nyugtat, hogy 3x ennyiért is lehetne venni ennyit tudó telefont, amihez kapnék egy év garanciát és még úgy sem biztos, hogy minden szép és jó lenne...
U.I.: megjött csütörtökön a kijelzővédő fólia... Ebay, Vikuiti, Archos 45c-re való... Minősége szuper, viszont ennél a telefonnál az ördög találmánya... A telefon kijelzőjének pereme miatt szép kis feladat bevarázsolni a helyére a fóliát... Amennyiben csak 1mm nem stimmel hosszában vagy szélességében, akár véletlenül félre van picit, máris nem fér be a peremtől... Kb. 2mm-t le kellett nyesnem a tetejéből, így a hangszóró pont jó helyre került, a kamera és a fényérzékelő nem igazán, de egyiket sem zavarja... Már engem sem...
[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
válasz Woodooman001 #4133 üzenetére
Nekem december közepe óta van meg, az akksi kijelzésen kívül nekem semmi más hiba nem jött elő.
Arra viszont nekem tökéletes megoldás, hogy feltöltés után töltőről lehúzva rögtön reboot, és így a következő feltöltésig jól mutatja az akksi töltöttségét. Ennyi pénzért szerintem még mindig bestbuy.
A gyári fólia nekem kb. 2 hét után lejött, azóta sincs rajta másik, de nincs rajta karc. (Tokban tartom)[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
tpeter77
addikt
válasz Woodooman001 #4133 üzenetére
az aljából kell levágni ugyjó.
-
tirdi
csendes tag
Sziasztok!
Hallottam, hogy valaki gyárilag 2A-es töltőt kapott, így gondoltam veszek azt, és úgy jobban fog tölteni. Találtam egy 3A-eset, azzal érdemes próbálkozni, nem tehet kárt a telefonban? -
Degeczi
nagyúr
A "tőltő" valójában egy egyszerű 5V-os adapter, nem az szabályozza töltést!
Azt a telefon végzi - így ha azt úgy tervezték, h max. 7-800 mA-el töltsön, akkor az égvilágon semmivel nem lesz gyorsabb 2A-es vagy 3A-es töltővel sem, mint egy 1A-essel...
Nyilván azért adtak hozzá 2A-es terhelésre méretezettt adaptert, mert az 1A megbízhatatlan lehetett, nem túl távol annak teherbírásától, így biztonságosabb egy kellően túlméretezett (és a gyártó valszeg kb. ugyanannyiért tudta beszerezni mindkettőt).
Venni fölösleges tehát 3A-eset, de ha épp van, használni nyugodtan lehet. Csak gyorsabb nem lesz. -
jjohn
aktív tag
Az tény, hogy frissítettem 213-ra a 208-at és a töltési időm rövidült, tehát szoftveresen szabályozott a töltés,eredetileg 2A-os töltőt kaptam. Nálam ez a helyzet.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Dionisio47 #4138 üzenetére
Ezek a működés elvéből következő tények. Ahol gyorsul a töltés, ott eleve úgy tervezték az eszközt, h tud gyorsabban is tölteni, ha bírja az áramforrás. A Li-ion töltése bonyolult folyamat, eleve nem konstans áramerősséggel (ez jól kimérhető egyszerű USB-s ampermérővel is), amit a készülékben lévő töltésvezérlő szabályoz, nem a fali adapter: annak csak annyi a feladata, hogy képes legyen stabilan leadni az eszköz által igényelt maximumot.
-
Woodooman001
csendes tag
válasz tpeter77 #4135 üzenetére
Tény, hogy a kamera és a fényérzékelő úgy lenne kb. jó helyen, de így viszont a hangszóró került pont középre és nekem ez volt az irányadó szempont... Max. majd máskor letesztelem úgy, bár amennyire én nyúzom kétlem hogy egyhamar sor kerülne rá
Ja, ha vkit érdekel, Miskolcon az Avas Tesco-ban még 5 db. telefon volt szombaton kitéve, várják gazdájukat...
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
válasz Woodooman001 #4141 üzenetére
2 hete még 6 volt, egyet megvettem, azóta sem változott ott a helyzet...
Én is, amire rájöttem, hogy mit és hogy kell vágni, addigra csak aláment egy kis por, sajnos úgy tudtam felrakni az új fóliát, hogy aláment egy kis por, de fent van.
De legalább már tudom hogy mit és hogy kell rajta kivágni, hogy tökéletesen passzoljon. -
Woodooman001
csendes tag
válasz tpeter77 #4142 üzenetére
Mikor én vettem (06.16.), akkor csak kettő volt... Az egyiket eltette a kiscsaj nekem, ameddig elviharzottam érte a Szentpéteri kapuból nagy lelkesedésemben, akkor még egy maradt...
Gondoltam kiírom, mert a "nagytescoban" már a kiállított készüléknek is csak a hűlt helye van meg...Ez így van, elsőre nekem sem akart az igazi lenni, de végül csak jó lett... Lényeg hogy védjen...
-
kukinyo
addikt
válasz janesart #4145 üzenetére
Tegnap este megérkezett a CM12.1.
Még tesztelgetem de eddig csak 1 hibát találtam benne.
Fordítva jelzi a belső tárhelyet és az sd kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest