- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Megcsináltam az akkura vonatkozó dolgokat, tökéletesen merül ,viszont most töltöm a telefont felment 70 %-ra,majd néhány perc múlva nézem 55 % ,ezt követően lehúztam töltőről 100%-on áll. Mit tegyek?
Ja és baromi lassan tölt fel, kell neki szerintem kb. 6 óra.[ Szerkesztve ]
-
mcdee
újonc
Kacérkodok egy ilyen készülékkel. Tudtok tájékoztatni, hogy a számítógépen (outlook) levő kontakt adatokat (telefonkönyv, e-maill címek, partner adatok) lehet-e szinkronizálni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
gg72
veterán
Látott még valaki valamelyik bp-i Tesco-ban akciós áron (25ezer Ft) a készülékből?
-
vipviform
senior tag
Csak úgy Mindenkinek. Nekem volt egy csúcs telóm, XIAOMI REDMI NOTE. Másfél év után tégla lett, halom pénzért. Nagyon szerettem, de ez a "nudli" óóóóóóócsóóóóóóóóóóó teló pont ugyanúgy kiszolgál két év garival. Minden műkszik rajta, nem lassú, pont azt teszi ami a dolga, telefonál, netezik, és mindezt 25k-.ért.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
Wallenberg
senior tag
Lehet még kapni valahol a telefont?
Debrecenben már egy darab sincs egyik Tesco áruházban sem.
A 25-ös árat nagyon-nagyon megéri.
Lehet, hogy ez már készletkisöprés?
Bírnám nagyon, ha kijönne egy másik újabb Op3n Dott telefon szeptembertől immáron Lollipoppal.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Wallenberg #4571 üzenetére
Ha jól emlékszem, korábban se volt 30K felett abban a Spárban, ahol vettem.
Mondjuk egy kis supportnak jobban örülnék mint új telónak, mert fel kellett rakni az MIUI romot ahhoz, hogy jó legyen az aksi kijelzés, meg ne legyenek olyan helyzetek, mikor nem éled fel a kijelző háttérvilágítása, csak sokadik próbálkozásra.Egyébként csak egy dolog zavar a teló mostani hardverében, az a hideg fehér színvilágú kijelző. A többi teló a családban melegebb, élénkebb színeket produkál.
Amúgy most 25-28k körül hozzá lehet jutni idehaza pl. ZTE v5 (9180) RedBull telóhoz, az mindenképpen jobb választás.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
tpeter77
addikt
Screenrecord funkciót hogy lehet elindítani?
Ez ugye mindent videóra vesz, ami a kijelzőn megjelenik, ha egy youtube videót nézek rajta, vagy flash játékot, bármit, mindent lement egy videó fájlba?
Mert pont ezt szeretném, csak nem tudom hol kell aktiválni, illetve a kikapcsoló gombot megnyomva hivatkozásként is ki lehet rakni, mint a képernyőmentést (screenshot)? -
üszök
őstag
válasz kukinyo #4524 üzenetére
Nekem volt ilyen problémám 3x is,de nekem mindig ugyanazt a számot hívogatta többször. 2x övtáskában volt a motor sisak tartójában harmadszor meg a munka helyen szekrényben ugyan úgy hasitasiban. Lehet a BT füles zavart be,de kézzel hiába nyomom rajta a hívás gombot nem indít hívást,így nem tudom azóta sem mi volt a gond.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
csaby69
csendes tag
Sziasztok!Vettem 1 ilyen készüléket most ismerkedem vele .lenne pár kérdésem !A számitógéppel összekötve a totálkommander nem látja mi lehet a gond?Illetve ébresztéshez hogyan lehet saját csengőhangot hozzáadni?Mikro sd kártyám volt az lg 3-asomban az ebbe is jó?Fóliát nem adtak hozzáde azt már itt olvastam hogy az achros45 c jó hozzá másé nem?
köszönöm előre is a válaszokat
biztos lesz még kérdésem -
UFO1
senior tag
-
vigyori78
őstag
Gondolkodom veszek egyet a gyereknek is közben találtam még két leárazott telót a telenornál ami elég jó áron van :
LG Leon 4G LTE = kártyás csomagban 28 990 Ft
Microsoft Lumia 535 Dual SIM = kártyás csomagban 26 990 Ft -
zoltszalay
tag
Hogy lehet telepíteni ezt a miui romot amiről beszéltek? Az első hozzászólásban nincs benne, a googlel nem találom, pár oldalt visszaolvastam de még mindig nem találom ^_^;
Jó ez, érdemes felrakni, a teló hibáit javítja?[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz zoltszalay #4595 üzenetére
Én ugyan beflasheltem a telefonba, de van sokkal egyszerűbb megoldás, kövesd azt, amit Debianos írt itt: [link]
Nekem minden gondomat megoldotta az Miui. Jó az aksi kijelzés, és most már mindig bekapcsol a kijelző háttérvilágítása is, amikor kell. Az üzemidő sem csökkent.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Most vettem egy op3n dott mobiltelefont. Segítségeteket kérném!
Nem találok rajta olyan funkciókat, opciókat mint „szervező” „ feladatok” „feljegyzések”, vagy ehhez hasonlókat. A 10 évesnél is régebbi NOKIA telefonomon is be lehetett állítani dátumra, órára, percre, a napi, heti, havi rendszerességgel jelentkező teendőket, melyek kiírással, hangjelzéssel, figyelmeztettek beütemezett feladatok elvégzésére. Nagy eséllyel arra gondolok, hogy a fenti probléma tudatlanságom miatt jelentkezett, azt el sem merem képzelni, hogy ebben a telefonban ezek a lehetőségek nem léteznek.
Üdv.: iref-h -
vipviform
senior tag
Ja és még egy kérdés, melyik MIUI ROM- ról írtál, V5 vagy V6?
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hisense LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest