Hirdetés

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz renatto #36231 üzenetére

    Játékhoz szerintem ez az ideális, főleg ha van a játékmenüben külön csúcsfény kalibráció (általában van, de annak hiányában is ezt mondanám jobb tippnek).

    Filmre már nem annyira javasolnám a Játék módot a 9-es szérián (mert az fixen olyan módban van, mint a többi ALLM-el, ami egyébként kikapcsolna 24Hz-hez), mert kicsit rosszabb az árnyalatfelbontás és itt már inkább ízlés kérdése (a studio monitorok is így hard-clip módban működnek, de a consumer TV-khez roll-off az ajánlás). Viszont ha leteszteled Játék módban filmre, hogy neked melyik tetszik (csúcsfény kezelés szempontból), akkor be lehet állania a kalibrálható képmódokra is, hogy így működjenek (CalMAN mellett van a LightSpace DeviceControl-hoz ingyenes a tone mapping template: [link]).

    (#36236) Darth_Revan - Nem kell hozzá a Játék mód, elég az UHD DC (erre magától is átvált a TV, ha NVCP-ben olyan felbontást választasz, ami enélkül nem menne), és tedd fel innen a legújabb FW-t, ha nem találta meg magától a TV: [link] (bár nem vettem észre semmi változást, de ez már hivatalosan is G-Sync Compatible)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák