Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TXT

    őstag

    válasz OPiiPO #22855 üzenetére

    Igen sracok, barmilyen hihetetlennek tunik, megvolt. Ahogy masnak is es megis erdeklodnek, keresik a legjobb beallitast, kerdesuk van stb. Pl pont elottem is hasonloan kerdes volt es informaciot kert egy masik forumtars is.
    Mondjuk nyilvan egyenfuggo a segitsegnyujtas is, meg a turelem vagy a beszologatas is, de enelkul ti nem tudtok elni??? Olyan nincs reszetekrol, ha unjatok a temat es/vagy nem tudtok/akartok segito valaszt irni, hogy egyszeruen valasz nelkul tovabb gorgetitek ezeket a kerdeseket? :U
    Lehet, hogy nektek egyertelmu sok dolog, meg kismillio tapasztalatotok van, de van olyan is, akinek most lesz az elso sajat ilyen tv-je es sajat tapasztalata vele es mivel a panelek kozt is vannak olyanok, ami az elo pillanattol kezdve hibas es van, ami tokeletes, ugy a beallitasok is elternek. Legalabbis ezt olvasom. Van, akinek ez a jo, van akinek mas. Ettol fuggetlenul - nyilvan akkor mastol - varnek/kernek segitseget a fentebb irt kerdeseim kapcsan, ha szabad es van segitokesz forumozo, aki turelmesebb, konstruktivabb nalatok.
    (Nem sertesnek szantam egy betut sem, szoval hagyjatok ezt is figyelmen kivul, nem kell az OFF tovabb!)
    Koszi elore is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák