Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lela

    aktív tag

    válasz this is life #2497 üzenetére

    Igazából pulzusmérés esetleg hőmérséklet. Lehetőleg vízálló legyen, nem kell sim. Elég lenne még az is ha csak rezeg ha jön bármilyen üzenet. És a legfontosabb az lenne ha napenergiával menne és nem kellene tölteni, bár tudom hogy ezeknél a hardvereknél a fogyasztás miatt ez kivitelezhetetlen. Megnéztem a Xiaomi Amazfit et. Elég csúnyácska,de a tudása nem lenne rossz. Bár nem tudom hogy az 5 napot tudja e...?
    Ez ugyanaz az óra?

    Sztem ezek az okosórák addig nem lesznek népszerűek amíg ezt a fogyasztás töltögetés kérdését meg nem oldják, mert az óra általában még éjszaka is az ember kezén van, ezért mikor töltenénk...
    Azt sem értem minek egy órába sim, gépelésre üzenet írásra sztem egy ekkora kijelző alkalmatlan, de az üzenet jelzése jó dolog, esetleg a kiírása a kijelzőre. De persze a felhasználói igények sem egyformák, vannak extrém igények... Gondolkodom esetleg egy ilyen órán , de ez csak az emaileket jelzi és azt is csak rezgéssel, de mivel nincs kijelző így semmit sem tud kiírni és a kezelése is megszokást igényel(bonyolult). Cserébe normális tokozás, nincs töltögetés és nagyon időtálló.

Új hozzászólás Aktív témák