Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsamiatt

    őstag

    válasz _NCT #20022 üzenetére

    20-30-s eltérés nincs. De azt többször le lett írva, hogy ezek az eszközök nem orvostechnikai eszközök. A hitelesített vérnyomás mérőd viszont az.
    Egyébként ez függhet attól is, hogy menyire vizes a bőröd illetve mennyire szorosan van fent az óra. Minél szorosabb annál pontosabb lesz a mérés viszont annál kényelmetlenebb egész nap viselni. A mellkas pánt szorosan a szívednél mér szintén viszonylag pontos eredménnyel. A saját tapasztalatom az, hogy ezek az értékek információknak jók. Azért ha látsz egy extrém pulzust akkor tudod, hogy meg kellene mérni hitelesített eszközzel is. Vagy komolyabb edzéshez nem árt egy mellkas pánt.
    Mire gondolsz alvás monitorozásnál? Kiírja menyit voltál ébren, rem meg ilyeneket de ezeket nem tudom megerősíteni mert aludtam :D Az alvási időt nagyjából jól méri viszont az alvás minőségének pontozása nekem nem mond semmit. Van amikor azt írja kiváló -sose volt még ilyen jó- még is rohadt fáradt vagy mert kint meg nyomasztó idő van. Szóval ebből az adatból én még nem tudtam levonni semmit. Az óra nélkül is tudom, hogy kb 30 éve rossz alvó vagyok :D

    [ Szerkesztve ]

    Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

Új hozzászólás Aktív témák