- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz CoolBoy323 #45586 üzenetére
Dehogy ad magyar garit. Saját oldalukon is fent van, hogy van amihez gyártói jár, van amihez az ő garijuk. Utóbbi esetében magyar szerviz elhajt kapásból, ilyenkor még gyártói gari jegyet sem kapsz.
-
Traxx
őstag
válasz szabonagyur #45602 üzenetére
Ugyanezt találtam én is...és ha nem gyártóit kapok, akkor nem érzem azt, hogy jó vásárt csapnék.
A termékeknél (pl. most SSD-t nézek, mert leginkább arra lenne szükségem) csak az van feltüntetve, hogy termékgarancia. De hogy azt ki adja, az kérdés. Főleg úgy, hogy termékenként változó, ki forgalmazza: Emag, Ebolt, stb. Kivel kerülök akkor jogviszonyba? Az Emaggal, hiszen náluk, az ő felületükön vásároltam? Vagy a forgalmazóval? Illetve így a garit ki adja?
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
félisten
-
Traxx
őstag
válasz szabonagyur #45604 üzenetére
Na keresgélgettem, gyorsban gyártóit nem leltem, még a Samsung 850 SSD-kre sem (az más kérdés, hogy 5 évet adnak rá, amennyit kellene is, de nem tüntetik fel, hogy az gyári-e vagy sem ) És leltem egy ilyet: "Az eMAG által forgalmazott termékeknél a vásárlást követően garancia-tanúsítványt állítunk ki, amely tartalmazza a megvásárolt termékek esetében az eMAG által vállalt, garanciával összefüggő fontosabb tudnivalókat és annak időtartamát.
Az eMAG által forgalmazott termékek esetében “Pick-up & Return” szolgáltatást kínálunk, amellyel garantáljuk, hogy a megvásárolt terméket meghibásodás esetén elszállítjuk, majd a javítást vagy cserét követően azt ingyenesen vissza is szállítjuk Önnek. Jelentse a hibát az itt található űrlapon és mi 72 órán belül futárt küldünk a hibás termékért, a garanciális folyamat végén pedig visszaszállítjuk Önnek."Viszont
"Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek garanciális javítása az adott partner feladata.
A garanciális javításra vonatkozó feltételeket megtalálja minden partner saját adatlapján. Itt megtalálja az eMAG Marketplace összes partnerét.Minden jótállással rendelkező termék szállításakor csatolva megkapja annak garancialevelét, amely tartalmazza a javítást végző szakszerviz adatait is.
Szakszerviz által biztosított garancia esetén, a jótállási idő alatt javasoljuk, hogy a felmerülő panasszal forduljon közvetlenül a legközelebbi szakszervizhez."Vagyis ha jól értem: "nem Emagos" terméknél forgalmazóval kapcsolat felvesz, és úgy lehet lefutni a szervizes kört...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
PindurAnna
Közösségépítő
Jövőhét pénteken délután 14-18-ig, szombaton délelőtt 8-13-ig Debrecenből indulva Nyíregyházán leszek a belvárosban. Hozni-vinni tudok csomagot, akinek kell
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Plero
aktív tag
-
szasanyi
félisten
Az eMag román tulajdonú cég, ő viszi-hozza a hibás készülékeket (garanciafutárral) és nem Mo-n belüli szervizhez / céghez. Az, hogy mennyi idő alatt, vagy mennyire korrekten intézik ezt nem tudom. Ha jó áron volt a cucc és nincs gond minden szép és jó, ha meg van akkor... Gondolom mint az edigital.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz szasanyi #45612 üzenetére
Épp ezért gondoltam a Mastermind-ra, ahonnan a router is van, amit megvettem tőled Róluk eddig jókat hallottam.
-
szasanyi
félisten
Igen, én is úgy tudom. Nagyon rendes arcok csak az áraikkal van gond, mert a legtöbb webshop olcsóbb mint ők. Én ~1,5 milliót kötöttem ~2 év alatt hw-re (nem saját részre nyilván) de mindent máshonnan kellett rendelnem mert nem tudtak versenyképes árat adni semmire amit megkérdeztem.
-
Tamás9x
őstag
-
szasanyi
félisten
válasz Tamás9x #45616 üzenetére
Ez a vásárló / felhasználó szempontjából irreleváns körülmény. A lényeg az, hogy ugyanazt, ugyanolyan feltételekkel (értsd: számla és egyenértékű garancia) hol kapom meg olcsóbban! Persze lehetnek csúsztatások vagy olyan eltérések webshopok között ami nem nyilvánvaló és amiket nem mindenki ismeri vagy érti ezért érdemes körültekintően választani.
MOD - egyrészt ez sem feltétlenül igaz, másrészt az üzletek sem csak hivatalos forrásból szerzik be árukészletüket így az ottani gariztatás sem mindig egyszerűbb és gyorsabb. Illetve azt se felejtsük el, hogy az üzletek egy része egyszerűen megszűnik jogutód nélkül (ami gyakoribb mint webshopok befuccsolása) és olyankor mi van a garival? Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #45617 üzenetére
Hű na ezzel tudnék vitatkozni mert benne dolgozom a webshop 99%-a szlovák vagy kínai cég, akik a gyártól rendelik és nem nagykertől, a nagykerrel lehet egyezkedni a gyárral nem.(a nagyker ha nem tudja rátunkolni a gyártóra akkor leírja szállításkor megsérült terméknek és kész, a sztori letudva,így is megvan rajta a nyeresége akkora tételben rendel.) Ez szimpla tapasztalat. Ha nem tudjuk megoldani a hivatalos cserét akkor a saját kárunkra is de cseréljük, mivel hozzánk szól a gar ezt a webshop-ok elhárítják, mivel a garancia a hivatalos szervizbe szól. Ebbe ha lehet ne ássunk bele, én is úgy gondolkodtam mint te aztán belecsöppentem, ami a felszínen van az csak mese habbal.
Mall.hu majdnem hogy beszerzési áron adja nemlétező raktárkészletből, ez nekünk külső raktárként van feltüntetve, ami 7-8 nap szállítási idő, garancia esetén 2-3 hónap.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Traxx
őstag
válasz szasanyi #45615 üzenetére
Igen, azt én is látom, hogy drágák - viszont a pénteki BF-es áraikkal már versenyképesek lennének ~17500-ra jönne ki egy 120-as Samsung SSD 5 év garral, ez már elég jó lenne.
Tamás9x: erről az Office-Proról tudsz mondani valami bővebbet? A gugli nem volt túl jó barát...
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #45619 üzenetére
Hiába próbálsz korrekt maradni az ár beszél, aztán ha beüt a galiba.. jön a ráfizetés. Én is az olcsóbbat venném, mint mindenki más csak számolnom kell vele, hogy el is romolhat. Nem generáltál vitát, csak picit érzékeny pontom ez a webes dolog, sok ismerősöm kb heti 2-3 millió értékben vásárol, és amikor baj van elővesznek hogy segítsek, ilyenkor nálam is megáll a tudomány, e heti okosság BestBuy4.Ltd. aki valójában Gigadeal... support egy 5000ft os callcenter és 4 nap alatt nem vették fel a telefont, emailra nem válaszoltak, az ár nagyon jó volt, de garanciális időn belül meghibásodott, és csak azért nem fogja a tudni garanciáztatni az ügyfél mert nincs kontakt vagy ha van is akkor vagy nem válaszolnak vagy elhúzzák az időt míg le nem jár a hivatalos gar. Ugyanez volt a Caterpillarnal, ahol inkább fizettem volna + 20.000ft-ot megveszem a hivatalos forgalmazótól, és nem kell ExtremeDigitalnál vacakolnom 2x 45 napot (2x hibásodott meg) + 4x2000Ft uzatás Nyh-Deb.
Traxx: Sajna a weben nem nagyon tevékenykedünk, DE írd meg mit láttál mennyiért és megnézem le tudom e neked hozni olcsóbban. Kingston Bolti 3 év Gyártói 5 (ez a gyártói a gyártástól számított 5 év, de mivel nagyon kellendő, tuti nem pihen 2 évig a polcon mire eladják, és nem csak a fennmaradó 3 év lesz a tied, amit a bolt garantál(nagyker)
[ Szerkesztve ]
-
Fricu
tag
válasz diablo1984 #45611 üzenetére
Van a családban egy ugyanolyan készülék, úgyhogy pontosan tudom, mit lehet tőle elvárni. Sajnos a másik most 1000 km-re van, nem tudom nekik prezentálni.
Ez nem tudja.
Kértem az Aqua-t, hogy hozzanak a szomszéd üzletből egy másikat (egy épület, csak másik bejárat), és hasonlítsuk össze. Nem voltak hajlandók...
Ez azért beszédes, nem ?Fricu
-
RAVEN59
tag
Van valakinek 775-ös eladó müködő alaplapja ? Ddr1 ram és agp foglalat-os kellene.
-
embe
nagyúr
Mikrotik router resetelésére van valakinek valami ötlete? A szokásos süllyesztett gomb nyomáson túl vagyok.
-
Irmscher 353
aktív tag
-
embe
nagyúr
válasz Irmscher 353 #45627 üzenetére
Mondjuk ez a pár perces várakozás kimaradt.
Most nem vagyok még otthon, de majd meglesem úgy is. A folyamat amit csináltam egyébként ugyanaz volt. De folyamatosan azt dobja, hogy rossz felhasználó név vagy jelszó. Ezért gondolom hogy a FR nem sikerül.Tamás néztem http-s és a Winboxos beállítást is.
[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
Xbox One Kinectet és Kontrollert vennék Ha van vkinek ne tartsa magában
Köszi!
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Fricu
tag
válasz Tamás9x #45624 üzenetére
Nem, de minek is?
Papírjuk van róla, hogy a TV jó, a szerviz ezt leírta.
Az más kérdés, hogy halk. Ha nincs nagy tér (szoba), egy műhelyasztalon tényleg szól, ott még elégnek is tűnhet akár.
Csak egy szobában már nem elég, még 100%-on sem sajna.
Más TV-k ugyanakkora hangerőhöz kb. 20%-on mennek, van bőven tartalék, itt nincs sajna.
De köszFricu
-
Tamás9x
őstag
Nem megfelelő tájékoztatás, a hibásnak vélt termék összehasonlításának megakadályozása egy origináltéval. Stb stb, nem megfelelő kommunikáció, oylan faszságokat ellnézést igazságokat kellene írni mint amiket mi azaz ők szoktak a hibafeltáró lapra..
-
embe
nagyúr
Egy kollégám megkért, hogy egy X3-as AMD és egy 775-ös INTEL gépből hozzak össze egy "gamer" gépet.
A 775-ös platform lesz a befutó. Ehhez kellene egy 775-ös 4 magos proci.. Csere lenne a legjobb. Ha lesz ajánlat, akkor mondanám, hogy mi lenne a csere alap. -
wwhy
veterán
Hosszúpályiba megy/jön valaki (ismerőse) esetleg?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
félisten
-
SG3rg0
őstag
Samsung EX2220 Led monitor ELADÓ
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #45637 üzenetére
Jogos. Egy MSI P965 NEO-F V2. Tehát ebbe kellene egy 4 magos proci.
-
DonThomasino
veterán
Hol lesznek a telepített tarffi paxok ?
Egyet már láttam a pazonyi úton az Agip kút mellett." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Tamás9x
őstag
Egy alkalmi ajánlat, GP-P3110 Samsung tab eladó 13000FT-ért (táskát akarok venni, ennyi hiányzik hozzá) a burkolat bontva volt, ami nem szép de működőképes javítást nem láttam benne, használtam egy darabig, de engem idegesít a billentyű hiánya, így a notit részesítem előnyben a polcon porosodik jelenleg, vigye el valaki
-
XmoD
senior tag
válasz DonThomasino #45640 üzenetére
-
E1even
senior tag
válasz DonThomasino #45640 üzenetére
Ott kettő van, mert a László úton (körút) is van egy. Egymás mellett vannak, hogy 'asszák meg.
Van még egy az Orosi úton is."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Garold
senior tag
Megbízható mosógép szerelőt tudtok ajánlani, vagy van itt valaki aki foglalkozik ilyennel?
A hibajelenség: Indításkor fordul párat a dob (ahogy kell), beindul a szivattyú ami a gépben lévő esetleges vizet szivattyúzná ki (eddig ez is ok, de talán egy kicsit morgósabb a hangja), a szivattyú megy, forog benne a lapát, majd megjelenik a hibajelző villáskulcs a kezelő panelen.
Szerk.: víz is van, a mosógépbe menő csőben is!
[ Szerkesztve ]
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Garold
senior tag
válasz betyarr #45647 üzenetére
A kifolyó szűrőt néztem, nincs benne semmi.
Próbaképpen beleöntöttem 2 a dobba kancsó vizet, azt rendesen kinyomta magából.
Akkor áll meg amikor a vizet kellene magába engednie. A tömlőt itt is leszedtem van a csőben víz, a mosógépnél van egy fix szűrő benne, szennyeződés nem látszik.Az a sejtésem, hogy a feltöltésnél lehet benne egy szelep ami nem nyit ki. De ezt csak józan paraszt ésszel logikázom, sajnos nem értek hozzá.
Próbáltam szándékosan víz rákötése nélkül indítani, de akkor is a hibajelző csavarkulcs világít, nem az a led hogy nyisd ki paraszt a vizet.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Golyo69
senior tag
válasz Garold #45646 üzenetére
Csőri Miklós
Nyíregyháza, Rákóczi u. 66.
Telefon: 42/312-793, 20/9436-496
Automata mosógépek, hűtőgépek szerelése.Nálunk ő jön ha van vmi! Korrekt!
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest