- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
XmoD
senior tag
Bérelhető zárt kisteherautót tud valaki ? 10.24-én kellene 1 napra. Nagy raktér előny
-
Drughi
addikt
Eladó cuccaim:
1, Lenovo Z510 notebook jóárasítva
Intel Pentium 3550 processzor
4GB RAM, 1600mhz
128GB KINGSTON SSD
nVidia GT740 2GB-os VGA
Portok: 2db USB 3.0, 1db USB 2.0, HDMI, VGA, Bluetooth, kártyaolvasó, DVD supermulti.
Garancia: 2015.12.22.-ig
75.000Ft2, Lenovo G510 notebook - Vadonat Új!
Intel i5-4210M 2,6Ghz,
4GB RAM
1TB HDD
AMD R5 230 2GB
Garancia: 2016.10.03-ig
110.000Ft3, Huawei P8 Lite - Vadonat új! - jóárasítva
Vadonat új, bontatlan
Kártyafüggetlen
Dual sim
Fehér / pezsgő szín
Garancia: 2év, rajtam keresztül
55.000FtCsere egyik esetben sem érdekel!
-
szasanyi
félisten
Eladó Sony CMT-CP2WA Micro Hi-Fi (70W) - 15k
Nagyon jó hangzás és hibátlan műszaki állapot jellemzi. Micro Hi-Fi amiben kétkazettás magnódeck, RDS rádió és CD lejátszó is van. A készülék többféle bemenettel és kimenettel (optikai is) rendelkezik, és természetesen távvezérlője is meg van. A hangfalak tetején egy másik, ráhelyezett gumi talpú hangszóró okozta elszíneződés látható. Ez az egyetlen (csupán esztétikai) hibája és talán orvosolható is.
-
quby
őstag
Sziasztok!
Keresek 1155-ös procit I5 körül, lehetőleg 3.gen és 4 mag. 40k a keret. Ha esetleg G540 Beszámitható attol csak boldogabb vagyok....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló,
A tévén cseszekszika kép, ilyen csíkok, pixelek ugrálnak be, főleg a HD csatornáknál.
Ez csatornánként válotzó, van ahol nincs, van ahol minimális, van ahol nagyon rosszl.
LG tv, és a DIGI a szolgáltató.
Valakinek valami tipp?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
PLaci58
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #45056 üzenetére
A jelszint, jelminőség mekkora?
Szerintem nem TV hiba. Kábel vagy valami zavaràs van a környzetedben. A leírásod alapján digitális (HD) adást nézel. A HD érzékenyebb a zavarokra.
Beállítások majd piros gomb és jelszint."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #45058 üzenetére
Háát nem sok, de ha más zavar nincs, akkor elég szokott lenni az LG-nek.
Ez a jelszint vagy minőség?
A baj inkább az ugrálással van.
Én kihívnám a digiseket, hogy nézzék meg a kábelüket."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #45061 üzenetére
Akkor megmozgatod a TV-ben a kábelt, dugót, meg a másik végét is, ha falba van dugva és nem a digisek húzták egyből a TV-hez. Ha szerencséd van, akkor csak a dugónál van hiba. A mai koax csatlakozók nagyon gyengécskék. Ha nincs szerencséd, akkor marad a digi.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Tamás9x
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #45063 üzenetére
Videózd le és go fel youtube. azonnal rácuppannak 1-2 nap és lesz megoldás.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
PLaci58
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #45063 üzenetére
Bármi bezavarhat de inkább a hálózati (mosógép, hűtő, lámpa ki.be kapcsolása) oldalról szokott jönni zavar. A Flex is nagyon aranyos tud lenni
Akkor a TV-d nem tudja közvetlenül fogni a digitális jelet.
A router sokkal magasabb frekvencián dolgozik (2400 MHz a TV csatornák meg max 870 MHz-en vannak)."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #45066 üzenetére
Ezt én nem tudhattam ilyen messziről
Nem ismerem a digis boxokat."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
szasanyi
félisten
Nemrég vettem itteni PH!órumtárstól Kingston DTM30 (64GB USB3.0) pendrájvot ami eddig jó is működött, még pár napja rámásoltam amit kell. Ma már nem lehetett olvasni de formázni / újra írni sem engedi mivel "írásvédett". Mi a fenét lehet ilyenkor kezdeni?
-
szasanyi
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45070 üzenetére
Erre a Minitools partition nevű programra gondoltál? Bár ott azt írták semmit nem csinált, már futtatom aztán kiderül ér-e valamit. Egyelőre köszi.
-
wwhy
veterán
válasz szasanyi #45069 üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, 99%, h kuka. Ezzel a hibaüzenettel már van kb. 7-8 pendrive-om, Maxell, Kingston, Verbatim, Sandisk, Sony, 2-16MB. Gyakorlatilag semmit sem lehet tenni, a low formattól kezdve az ördögvizeletig mindennel kísérleteztem, de csak az idő telt. A Sandisket sikerült talán 2-3x életre kelteni vmelyik formázó sw-el, de a vége ugyanaz lett. MicroSD kártyáknál is megtörténik, ezekből pl. egy 64GB-os Samsung illetve Kingston szenderült jobblétre.
A Kingston anno kicserélte a microSD-t, igaz, hosszas levelezgetés után.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #45074 üzenetére
Kimentem a mosdóba
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz szasanyi #45077 üzenetére
Ez sajnálatos.
Használt cuccokat olyat szoktam venni, aminek úgymond kevesebb hibalehetősée van. Pc-ház, venti, ilyesmik, esetleg még garis szép állapotú cuccok, de semmiképp se pendrájv vinyó... ezeket sztem nem szabad.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Bobby G.
senior tag
Helló!
Nyíregyházán hol lehet vásárolni használt LCD TV-t? Van ilyen bolt egyáltalán? Esetleg valakinek eladó TV-je? -
Traxx
őstag
Az egyik kollégám számára keresnék kormányt, 20, max. 25K értékben. Márka szempontjából Logitech, tudásra pedig FFB-s előnyben
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Képeket sok képet hol szoktatok előhívatni? Én 10x15 szeretnék.
-
Bobby G.
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #45089 üzenetére
Az csak egy gyenge utánzat...
-
-
Ivy.4.Ever
őstag
A fujiban jó a minőség és max egy óra alatt megvannak vele.
-
janimilan
csendes tag
válasz szasanyi #45069 üzenetére
Szia!
Esetleg ezt: HP USB Disk Storage Format Tool2.2.3 megprobálhatod.
Nekem egyszer megoldott egy hasonló problémát."Az emberek nem bölcsességgel,hanem a gondolkodásra való képességgel születnek,s az idő múlásával-sok gondolkodást követően-bölcsességre tehetnek szert" (Napoleon Hill)
-
dui
aktív tag
Eladó 2x1GB Corsair Dominator 1066 MHz DDR2 KIT - 5 000 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest