Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quby

    senior tag

    válasz Zjunior #39752 üzenetére

    Ez egy tök felegleges vita. Mindkettő jó is meg szar is. Csak nézőpont kérdése. A samsung tényleg gyalázatos minőséget enged meg magának mióta piacvezető. Vannak készülékei amik még világitani sem jók. De azért ha szétnézünk a piacon mindig van nagyon jó droidos készülék is. Az i5 konkurenciája többek közt pl az LG G2 volt. Az LG majdnem fele volt indulóáron mint az I5, nap mint nap van a kezemben mindkettő, és szerintem -- szubjektív vélemény -- az LG jobb.

    A gar megint egy más kérdés. Magyarországon mindenkit átb....ak. a garral. Nem szeret vele az eladó foglálkozni igy inkább beadja a vevőnek hogy nem jár. A hires Apple garral is van rossz tapasztalatom. Japánban vásárolt készülék (i5) kamerahibás, itt pedig közlik hogy az Ázsiai régióban vásárolt készülék csak ott garos. Közben meg hirdetik hogy világgar... :( 30k-ért javitották az 1 hónapos készüléket.

    Az ár...itt drága az apple az tény. De USA-ban pl az egyik szolgáltató 5nappl az i6 megjelenése után 300$(70k) ért adta 2 év hűséggel. Az még itt is simán vállálható ár, nemhogy ott. Ezért adnak el 4 nap alatt x csilliót. Itt az iphone egy vallás. Olyan mint az amway meg a hitgyüli. Státuszszimbólum... Egy 5.-es gyerek ájfón nélkül nem menő...A fiataloknak szükségük van rá a szociális megfeleléskényszer miatt... Ez tartja az egekben az árát....Ezért van Iphone+voip... :)

    A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

Új hozzászólás Aktív témák