- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Valakinek van N8-hoz való mikrofonja? Mert úgy néz ki hogy a tesómé beadta a kulcsot és cserélni kellene
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Oly
őstag
Sziasztok
A sors úgy hozta, hogy 1-2 hét múlva Budapesten állok munkába.
Akinek van ötlete albérlet ügyileg, kérem, ne tartsa magában!
Légyszi Privát üzenetben, mert a topikot nincs időm olvasni!Egyelőre lakótárs, kiadó szoba dologban gondolkoztam.
Jó ajánlat esetén mini garzon is szóba jöhet.Köszi
Üdv
OlySonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nem hardver, de:
Szerintetek mennyit lehet elkérni egy Gergelyiugornyán található kicsit romos nyaralóért? -
Teejay83
tag
Érkeztek:
IBM T60 C2D laptopok-ok, a megszokott gyönyörű állapotban
T2400,1Gb ram,80gb hdd,14" matt kijelző, bill. világítás,magnázium váz,folyadékálló bill. stb..
kérhető 2gb-rammal is
Nagyon gyorsak és nagyon olcsók
35K\db
Képeket holnap rakok fel
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
ttpityu
csendes tag
válasz DonThomasino #31076 üzenetére
Én ilyen papírral jártam ki rendszeresen, nem volt gond vele, mondjuk nagy kocsi miatt jattoltam is.Egy érdeklődést megér, de van Nyíregyen ukrán konzulátus is, őket is meg lehet kérdezni, egy telefonálást megér.
-
ati012
őstag
Szászrégen felé megy-e valaki? Jön-kicsit ott marad-jön vissza kategória érdekelne.
Privibe!
-
vcsabika
tag
Valakit érdekel egy férfi bőr pénztárca? Ajándékba kaptam nekem nincs rá szükségem. Képeket tudok küldeni Pü-be.
-
SG3rg0
őstag
Netezős config eladó!
ASRock ConRoe1333-D667
DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200)
3GB RAM
NEC DVD_RW ND-4550A
400W táp+ház
+
Samsung SyncMaster 720n LCD monitor kis hibával
ÁR:25.000Ft -
diablo1984
veterán
Eladó:
- dízel VW Passat kombi
- 120l-es villanybojler(garanciális)
- AEG 262 literes fagyaszó szekrény
- 4 elemes szekrénysor
- Mora 3 égős gáztűzhely
- 5ös ytong, cserép, tégla
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chikony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Optikák:
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/db -
dr600
tag
keresek VGA-t [link]
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Sirandrish
legenda
12V 55AH használt de jó állapotú Autóakkut keresek!
Lehetőleg minél újabb, és az sem baj ha van hozzá számla hogy láthassam hogy mikori
Ugyanitt keresek B5-ös VW Passathoz jobb oldalsó (első) index bura is kerestetik![ Módosította: wwhy ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kriszpontaz
veterán
válasz Sirandrish #31114 üzenetére
wwhy: Az indexbúra az hosszú Ú, nem rövid, valamint egybe írjuk. Én így tudom.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz kriszpontaz #31115 üzenetére
Rosszul tudod
Egyik általános helyesírási hiba, sajnos. Minden bura rövid u (ami főnév): fodrászbura, lámpabura stb.
A hosszú ú a 'gond, bú"-ra vonatkozik: Még nem ok a búra, ha eltört a lámpabura..Hasonló kategória:
egyelőre ('még nem' jelentésben) és nem egyenlőre ('egyenlő részekre')
szerviz és nem szervízstb.
Javaslom mindenkinek (magamnak is)
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz anonymus89 #31117 üzenetére
Kemping fejsze, tűzgyújtó.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Sirandrish
legenda
Öhm mivan?
Belejavítottál ?Egyébként helyesnek írja ahogy én írtam..
De igazából mindegy..valaki adjon el nekem olyat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wwhy
veterán
válasz Sirandrish #31119 üzenetére
Utólagos engedelmeddel
A helyesnek vélt változat hamarosan javításra kerülELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Sirandrish
legenda
Csak nyugodtan
Viszont akkor már pls töröld a keresek szót is innen : "Ugyanitt keresek B5-ös VW Passathoz jobb oldalsó (első) index bura is kerestetik!"..köszikeRemélem van valakinek, mert 2500ft-t pöttyet sokallok érte
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #31121 üzenetére
Annál olcsóbban?
Szerintem simán megér annyit egy új! -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #31122 üzenetére
Gondoltam hátha tud valaki egy bontottat vagy valami.
Lehet hogy megéri az új, de mivel egy műanyag bUra az egész így bőven jó lenne egy bontott is..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
anonymus89
addikt
válasz Sirandrish #31124 üzenetére
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Sirandrish
legenda
válasz anonymus89 #31125 üzenetére
-
dui
aktív tag
Eladó fixi/single speed kerékpár!
2012 augusztusában épített, max. 100 km-t "futott". Minőségi alkatrészekből, igényesen lett megépítve.
Masszív Cr-Mo csövekből készült, vastag kovácsolt papuccsal, így nyugodtan lehet nyúzni, bírni fogja.
Frissen homokfújva és feketére szinterezve.
- A váz méretei: Magasság C-C 57cm, C-T 59cm, felső cső hossza C-C 57cm.
- Krómozott villa
- FSA Orbit A-Head kormánycsapágy
- Cr-Mo A-Head kormányszár
- Keskeny FIXI kormány
- Favorit markolat, kb. 30 éves, már sehol nem kapható!
- ITM nyeregcső
- Selle Royal nyereg
- Shimano BB-UN51 monoblokk
- Shimano 105 "Golden Arrow" hajtókarok
- MKS Japán pedálok
- Christophe Special klipsz (szíjat adok hozzá)
- Csepel Teta lánckerék 42 fogas
- Hátul 16 fogas krómozott fix lánckerék vastag lánchoz
- A másik oldalon 16 fogas krómozott DICTA racsni vastag lánchoz
- KMC krómozott vastag lánc
- Első kerék: Shimano agy, fekete küllők, Alexrims aero profilos dupla falu fehér felni
- Hátsó kerék: Csepel Atom Pista pálya agy, DT küllők, Ambrosio dupla falu, duplán szegecselt fekete felni
- Piros Deestone külső gumik 28-622 (700 x 28c)
- Csepel Piton fékkarok
- Két forgáspontos fékek (hátul Radius)
- A lánc egyenesen fut, el van találva a láncvonal.
- Kanyarodás közben a cipő orra nem ér az első kerékhez, tehát emiatt nem lesz baleset.
- A hátsó kerék flip-flop, tehát most szabadon futós, de ha kiveszed és fordítva teszed vissza, akkor fix hajtású (ez egy 15-ös kulcs segítségével kb. 3 perc alatt elvégezhető)
Látható, hogy a váz és az összes felhasznált alkatrész jó minőségű, erős, strapabíró!Képek:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6
Kép 7
Kép 8
Kép 9Érdeklődni privátban kérem!
-
Antimatrix
senior tag
SD kártyát keresek
256/512/1Gb méretben
Micro SD is szóba jöhetakinek van ne tartsa magában - privát vagy teló
sör bor csoki - vagy cserében kábel
vagy aki szeretné KINGSTON 16Gb Microsd+adapter CLASS4 - bontatlanba beszámolomPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Teejay83
tag
IBM T60 az élő legenda
Processzor: Intel Core Duo Mobile T2400 (1833 MHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2 cache, 65 nm)
Memória: 2x512 MB DDR2 <--kérhető 2Gb-al is
Chipkészlet: Intel GM945
Videokártya: Intel Graphics Media Accelerator 950
Hangkártya: Analog Devices AD1981 HD Audio
Merevlemez: Seagate (80 GB, 5400 RPM, SATA) tesztelt hibátlan
Kijelző: 14,1” 1024x768
Optikai Meghajtó: HL-DT-ST RW/DVD GCC-4247N (CD-író, DVD olvasó)
Hálózati vezérlő (LAN): Intel(R) PRO/1000 PL Gigabit Ethernet
Hálózati vezérlő (WLAN): Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG
Modem: ThinkPad modem
Akkumulátor: 6 cellás 5200 mAh (2-3 órás)Magnézium váz,folyadékálló billentyűzet+megvilágítás
Előtelepített Win7 op.rendszer, nagyon gyors és szinte hangtalan!!
Szép állapotban, billentyűzet szinte vadi új(angol kiosztás)Ár: 35K fix
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Louies
aktív tag
Nyíregyházi munkavégzéssel. Állás érdekkel itt valakit?
IT 2nd level szintű support.
angol nyelvtudás
Oktatás 1-2 hét Bp-n a céges protokollok elsajátításához.
Napi 8-9 óra munkavégzés.
Nyíregyházi multinál kellene kiszállni naponta.Az adataimnál lévő emailre küldje el a CV-jét. Holnapig.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó cuccok. Érdeklődni privátba.Olcsó "alamónium" felni nem kell valakinek?
Eladó 4 db. O.Z. alufelni. Régen nem használom, csak pihen.
14"-os.
4x108 luk osztású.
Régebbi Ford, Peugeot-ra stb.-re jó. Szép állapotban vannak, bár illett volna lemosni fotózás előtt.
Nagy felbontású képek itt.
Ára: 16eFt./4 db.1 db.Assassin's Creed III kupon 2eFt.
[ Szerkesztve ]
-
2 magos számítógépet vennék olcsó kategóriában.
Ha van valakinek eladó,privátban jöhet infó.
Feltételek:Sata HDD,DDR2 memória,PCI Express videókártya.20 000ft-ig!!
Billentyűzet nem hátrány. -
andyTM
őstag
-
-
tag
Lenne némi eladó alkatrészem:
Asus P67 Sabertooth B3 lap dobozos, kifogástalan állapotú! ára: 25k
Sapphire X1950 Pro 512mb AGP ára: 8k
FSP Group 85 Plus Everest 600W moduláris tápegység dobozos ára: 13k
sata dvd-írók 2k/db -
wwhy
veterán
válasz perge666 #31132 üzenetére
Sztem reménytelen, 20e-ig .... 2 hónapig vadásztam, mire 20e-ért találtam egy gyári HP-t, de HDD nélkül ás integrált VGA-val.
Ha csak a minimális árakat nézed: 2GB RAM: 5e, alaplap 5e, CPU 5e, HDD 5e, ez már 20e, és még nincs ház, táp, ODD, VGA ...[ Szerkesztve ]
-
-
szasanyi
félisten
Eladó egy gyári Renault autó rádiós-magnó (PHILIPS). Tip-top állapotban, hibátlan! Papírjai és természetesen kódja is meg van. Kb. 1 évet volt használva, utána CD lejátszó csere miatt zacskózásra és tárolásra került.
Akit érdekel priviben keressen pls!
-
-
INMOTEP
őstag
válasz Sirandrish #31114 üzenetére
Nekem van egy 44 es vadonat uj 2 év garanciás téves rendelésből származó Banner Power Bull Akkumulátorom,nemrégen lett vásárolva autóban 1x volt kipróbálás képen .Számla blokk mindene megvan .Ha érdekel [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz INMOTEP #31141 üzenetére
Elvileg minimum 55AH-s kellene de majd megkérdezem a fatert mert neki kéne
-
kriszpontaz
veterán
Sokan érdeklődtetek kerékpárút kereső webes térképről.
A www.kenyi.hu webhelyen ezt elérheti. Nyíregyháza folyamatosan frissülni fog. Sajnos még csak kezdetleges állapotú a nyilvántartás.
-
dr600
tag
most azonnal keresek kb 2 órán belüli átvétellel noti ramot ddr2
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Teejay83
tag
Toshiba Hayabusa 8 Gb pendrive FEHÉR 1990 ft <-- utolsó db
TRANSCEND JETFLASH 730 USB 3.0 16GB pendrive fehér Read: 75Mb/s write: 12Mb/s 3900 ftBontatlanok!!
[ Szerkesztve ]
-
1-2 hónapja valaki írt itt fórumon nekem,hogy érdekelné a laptop tőltő amit árulok.
Sajnos nem tudtam elvinni Nyírbéltekre a szüleihez,de most lenne rá bőven időm ha aktuális még.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest