- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Holnap/hétvégén vki nem jár Db-ben? Egy bill-t kellene elhozni illetve a csereárut elvinni.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
S.Feri
őstag
Esetleg egy I5-2500K érdekel valakit? Dobozos verzió, garis.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
S.Feri
őstag
válasz Tothgera30 #23856 üzenetére
Áááá köszi azt most kihagynám inkább.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
djRusT
tag
Üdv nyíregyházi fórumtársak
A segítségetekre lenne szükségem: kellene nekem 2 (vagy 4db) darab G1/4-es 10/8-as csövekhez vízhűtéshez csatlakozó (lehetőleg egyenes). Ha bárkinek közületek van ilyen eladó, kérem írjon| AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 | Intel Core i5-2500k | Thermaltake Contac 30 CPU Cooler | Kingston 2x2GB DDR3 | Leadtek GTX560 1GB | Thermaltake M5 + LCD kijelző beépítve (4x20) | Gigabyte E620 | LG GT540 @ 2.3.7 Android |
-
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Nyíregyházán belül nem tudtok ukrán blagoff vodkát eladó soron ?
-
-
Madn!ght
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #23864 üzenetére
Az alapelvek szerint tiltott a jövedéki termékek adásvétele... Arról nem is beszélve, hogy adózatlan jövedéki termék birtoklása, elidegenítése jogszabályba ütközik.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #23866 üzenetére
bűnrészesség, bűnpártolás és társaik
de a torrentezés is jogellenes magatartás
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz CoolBoy323 #23867 üzenetére
én tudok olyan sörözőt ahol vizezik még a töményt is a sör mellett... az is annak számít nem? károsítja az eredeti állapotot. sőt olyanról is hallottam hogy a royalos meg kalinkás üvegben orosz vodkát tesznek, és azt árulják. vodka narancsba úgyse érzei a paraszt mondván... szép nem?
akkor 10 emberből 9 et le lehetne csukni..[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Madn!ght
addikt
válasz CoolBoy323 #23867 üzenetére
Nem, ő az elkövetéshez szándékosan segítséget nyújt, tehát bűnsegéd.
(#23868) Ł-IceRocK-Ł : nyugodtan bejelentheted.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #23868 üzenetére
nyilván az is jogellenes magatartás (k.rva jó ez a szó amúgy )
ha csak a "felső tízezret"
kétharmadotnézzük, azoknak is a 99%-ának ülni kellene (vagy lógnia inkább)jah tényleg, bűnsegédlet... ez nem jutott eszembe
mindegy, nem leszek jogász, a hugom lesz az, szal majd ő fog kihúzni a xarból ha kell
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz CoolBoy323 #23870 üzenetére
inkább golyót nekik
ugye nem rendőrök vagytok?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
szoki007
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #23864 üzenetére
milyen áron megy manapság ?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #23871 üzenetére
Isten ments
biztonságtechnikai mérnök vagyok/leszek
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz CoolBoy323 #23874 üzenetére
mondjuk ha vannak az se gáz
exem a BRFK-n dolgozik
muternak meg van csomó rendőr (nyomozó, 100ados, ismerőse is )"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Madn!ght
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #23875 üzenetére
Az orgazdaságból ők nem fognak kihúzni. Az ügyvéd spanokkal jobban járnál.
-
szasanyi
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #23877 üzenetére
Akkor mihamarabb hívd meg egy sörre, biztos ami biztos.
-
taklasz
tag
Van egy Core 2 Duo 6300-as s775-ös processzorom, 1,86GHz/2MB/1066.
Viszont az alaplapok telepítéskor lefagynak vele.Hibás lenne a proci vagy esetleg ez nem olyan processzor, mint amivel idáig találkoztam?
Se a procira nincs rászitázva, hogy E6300, amikor pedig bejelentkezik akkor is csak sima 6300-nak írja. -
djRusT
tag
válasz Tothgera30 #23879 üzenetére
üdv
Sajnos valami oknál fogva még nem kaptam privátot...| AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 | Intel Core i5-2500k | Thermaltake Contac 30 CPU Cooler | Kingston 2x2GB DDR3 | Leadtek GTX560 1GB | Thermaltake M5 + LCD kijelző beépítve (4x20) | Gigabyte E620 | LG GT540 @ 2.3.7 Android |
-
djRusT
tag
válasz Madn!ght #23861 üzenetére
Akkor már csak benned bízom, hátha lesz nálad elfekvőben 2db eladó csatlakozó
| AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 | Intel Core i5-2500k | Thermaltake Contac 30 CPU Cooler | Kingston 2x2GB DDR3 | Leadtek GTX560 1GB | Thermaltake M5 + LCD kijelző beépítve (4x20) | Gigabyte E620 | LG GT540 @ 2.3.7 Android |
-
Madn!ght
addikt
-
albert8
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #23887 üzenetére
Mik mutatnak jól? növényre gondolsz? melyikre? Adhatok majd, ha kell.
Neked is van akvárium?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
djRusT
tag
válasz Madn!ght #23888 üzenetére
üdv
fényképet tudnál küldeni róla esetleg?
amúgy én is majd csak vasárnap leszek megint nyíregyen, szóval majd akörül ütnénk meg a boltot| AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 | Intel Core i5-2500k | Thermaltake Contac 30 CPU Cooler | Kingston 2x2GB DDR3 | Leadtek GTX560 1GB | Thermaltake M5 + LCD kijelző beépítve (4x20) | Gigabyte E620 | LG GT540 @ 2.3.7 Android |
-
szasanyi
félisten
-
albert8
veterán
válasz szasanyi #23892 üzenetére
Az enyém meg csak 54 literes, tehát egyáltalán nem nagy és nagyon low budget, tehát komoly szűrésem sincs sajna. Egyedül a tápozás ami nem olcsó.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz szasanyi #23894 üzenetére
3db piros alapon fekete farkú platti (Xiphophorus maculatus), 1 fekete tetra (Gymnocorymbus ternetzi), egy Anci (Ancistrus), és egy sziámi algázó (Crossocheilus siamensis) + még vagy 10 szép piros RC garnéla. Talán még majd rakok bele 2 olyan plattit, de igy is elvannak.
IceRock: haha
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
szasanyi
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #23898 üzenetére
A turmixgépben, mi?
-
szasanyi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest