- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24898 üzenetére
7e-ért Asus 4670 tőlem? Mondhatni újszerű, dobozában.
Az SSD 99%-os kondíciója - a Sentinel súgója szerint - a becsült élettartam miatt van, és nem csak Samu "betegség", nálam Corsair és SuperTalent esetében is előjött, kb. 10-20 indítás után.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
FRENK1988
veterán
Valakinek egy kingston sv100-as 64gb-s ssd-t? Huginak nem kell
sentinel szerint 100% ssdlife szerint 81%. Olyan 12k-t gondoltam erte[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
albert8
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24902 üzenetére
ATi Radeon X1600XT?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
DonThomasino
veterán
Keresek 4 vagy 8GB DDR3 as RAM ot.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Pepe78
őstag
válasz DonThomasino #24908 üzenetére
-
Pepe78
őstag
válasz DonThomasino #24911 üzenetére
Szerintem csak elírás volt.Annyiért kizárt hogy legyen.
Mivel már elkelt így nem nagy titok hogy miután kiírtam hogy jég és viszik kb 6-8 ember írt , hogy ha olvadna a jég akkor azonnal viszi, utal stb . stb...
A lehetőség adott volt itt helyben.
Tessék legközelebb határozottabbnak lenni. -
Bird01
csendes tag
válasz DonThomasino #24911 üzenetére
Csak kanyi volt,én rendeltem de azt mondták a nagyker rossz adatot adott meg .
Igy nem volt.[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
válasz DonThomasino #24913 üzenetére
Na akkor csak elírás volt.
Mind1.
HA lesz akkor jelzek úgy is itt a fórumban. -
Bird01
csendes tag
válasz DonThomasino #24916 üzenetére
Az ipontól ,de nem adta pedig nem csak azt rendeltem.
-
DonThomasino
veterán
Hol érdemes a NET en repjegyet venni, és szállást foglalni?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz DonThomasino #24921 üzenetére
Úgy jársz legjobban, ha mindent magadnak foglalsz attól, akitől veszed a szolgáltatást... Már rég nincs nagy kedvezménye az utazási irodáknak, sőt! Bár helyszíne válogatja (inkább irány Keletre-délre csak irodán át intézz bármit )
FRENK1988: bekaphatjátok az msahci-vel egyetemben
[ Szerkesztve ]
-
E1even
senior tag
válasz DonThomasino #24921 üzenetére
Én ezt ajánlom szállásfoglalásra. Nagyon jó!
Múlt héten foglaltam le szállást Kölnbe, gyorsan és zökkenőmentesen ment.[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
E1even
senior tag
válasz DonThomasino #24926 üzenetére
Igen, pl. a Ryanair-nél is elég gyorsan megy a foglalás.
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #24928 üzenetére
Valószínűleg, mert úgy picit lassabb. Nagy jelentősége - a mindennapi használatban biztosan - nincs. De az már nem mind1, hogy nen 5.9
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #24931 üzenetére
Egy dolgot megtanultam az alatt a ~15 év alatt amióta a PC a hobbim (és ugye cserélgetem a jobbnál jobb hw-eket): csodák nincsenek (itt sem)!
Mindazon által valóban nagy előrelépés az SSD mert tényleg nagyon gyors (miközben abszolute hangtalan - lenne, ha nem kellene mellé HDD is). Azért a ~7 perc install idő, a pár másodperces tényleges Win7 BOOT idő, az adatok telepítése/másolása nagyságrendekkel gyorsabb mind HDD esetében. -
szasanyi
félisten
válasz FRENK1988 #24934 üzenetére
Nyilván az! Ezt most készítettem egy Fujitsu LifeBook A532 notiról (no SSD):
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #24938 üzenetére
Húúúú... ilyen pfújjjrosszat nem szabad! Ez céges gép, számlás vásárlással és legális szoftverekkel, itt nincs helye olyannak. De ezután gondolkodtam, hogy én is megvásárolom ezeket... na jó, nem.
embe: a nincs nagy úr! Ja, és az alkalmazottnak is kell egy, hogy mind2en tudjanak dógozni így ez 2xes.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ez így van, én is ezért vártam rég, hogy vehessek SSD-t. Csak kikötöttem, hogy 200 Ft/gigabájt alatt veszek csak és most ezzel az akcióval meglett az álomhatár Le is vettem a notimat az apróról, marad még egy évet (:
Céges szoftverek: ki lehet szinte mindent váltani olcsóbb vagy ingyenes alkalmazásokkal. Ráadásul felhőben csinálva (skydrive vagy google docs) még az együtt dolgozás is könnyebb (semmi e-mailezgetés meg pendriveozás, net meg manapság mindenhol van)
[ Szerkesztve ]
-
E1even
senior tag
válasz DonThomasino #24930 üzenetére
Nem tudom, hogy működnek. Csak egyszer foglaltam a Ryanair-nél, máshol még soha.
Ł-IceRocK-Ł (#24932): Még egyszer sem tapasztaltam, hogy gond lett volna vele, pedig többször jártam már az oldalukon."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
NEISSE
tag
Eladó Intel® Core™2 Duo Processor E4500
[link]
Ráfizetek E8200,E8300,E8400-re de csillagászok kíméljenek[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
M-Pakettes BMW E36-ot keresek.
1.6, 1.8, 2.0 motorral, legfőképpen kombi karosszériával, de szóba jöhet sedan, vagy kupé is. Klíma, szervó, központi zár, elektromos ablak, ABS kell minimum, de jó ha van középső kartámasz, elektromos tető, elektromos-fűthető tükör, fűthető ülés, stb.
Ha valaki tud segíteni, kérem szóljon -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
greenface
aktív tag
sziasztok,
keresek 2x1 GB DDR2 ramot.''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
FRENK1988
veterán
valakinek ddr1 ramja feleslegbe? 1gb kellene egybe max 2 darabban
-
FRENK1988
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24949 üzenetére
Sajna...:[
Hogy felporgott a topik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest