Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    Üdv!

    Pénteken megyünk Görögországba és autóbérléssel kapcsolatban kérdeznék. Most foglalom le de valamit nem értek. Külön van baleseti kár biztosítás, full biztosítás, és alváz, üveg és kerék biztosítás. Szeretném ha full biztosított lenne, és az esetleges alváz, üveg, és kerék gondok sem engem terhelnének.
    Jól értem, hogy a baleseti benne van a full biztosításban? Nem vagyok jó angolos, a fordítóban pedig módjával bízom meg.

    "What is Excess Amount?
    The Excess amount is your maximum financial liability in case of damage to the rented vehicle, after being reduced by the Collision Damage Waiver (CDW). Full Damage Waiver (FDW) is an optional insurance that limits the liability in case of accidents to 0€ (Zero) with the exception of Wheels/Underside and Glass."

    Ez a cég az, korábban is béreltem már tőlük, csak nem emlékszem milyen volt a biztosítás. a linken az Insurance Policy első tételénél vannak a leírások.

    Előre is köszönöm a segítséget! :R

    Szerk:
    Közben rájöttem, hogy a Personal Accident Insurance, a személyi sérülésekről szól, amire az alap utasbiztosításunk kiterjed. Tárgytalan a kérdés.

    [ Szerkesztve ]

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák