Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz Xarina #5659 üzenetére

    Ezért esett idén a választásunk a Familyparkra Sopron mellett, meg állatkert Bécsben (pandát szeretnének a gyerekek látni), meg kis hegyi vonatozás Schneebergre. Sopronban meg kis városnézés, Harrer cukrászda, Tanösvény a kőfejtő fele, vagy egy kis Fertő tói kiruccanás.

    Rómát lehet pár évre félre tesszük, elkezdtem nézni tengerpartos helyeket. Korfun voltunk már kétszer gyerekek nélkül, de pl Acharavi Beach térsége egész jó lehetne, de csak június közepén, mert augusztusban horror áron van a repjegy. Rodoszon ott van Tsampika Beach, de egyelőre szállást meg repjegyet nem találtam jó áron sem júniusban sem augusztusban. Lehetne egy Horvátország Amadria Park közelében, az kb 6,5 óra kocsival, onnan meg lehetne jókat kirándulni pl Krka vízeséshez, Plitvicére (ott régen kétszer voltam, asszonnyal, c családdal még nem).

    Szemezgettem Perugia, Assisi városokkal is, de repülőzés után kocsit kellene bérelni. Esetleg Ausztria, Bad Ischl, Salzburg térsége, Traunsee, Dachstein jégbarlang, Swarovski "műhelye"... stb.

    [ Szerkesztve ]

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák