Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"A GTA4 még 1 GB-os kártyán sem makulátlan. 2 GB-os az ideális. Az az intelligens motor, ami hajtja, egy híg fos. "
Kár, hogy neked sem esett le, hogy csak a textúrákat kell mediumra tenni, és már faxa az egész, és a minőség sok játék HIGH TEXTURE opcióját odakeni, alaposan....
A mai napig nincs mégegy játék, amiben ilyen komoly fizikát, ilyen komoly játékteret, és ilyen igényes, gyönyörű környezett tudtak volna prezentálni.... Az, hogy pár bug is maradt benne, megesik, de korántsincs benne annyi, mint egyesek állítják.... Ha ez neked nem komoly, akkor mi? (Ha meg egy ilyen híg fosból tudtak ilyen gyönyörű játékot csinálni, akkor meg mégnagyobb respect a fejlesztőknek... )
-
HSM
félisten
válasz TESCO-Zsömle #2299 üzenetére
Miféle memóriafigyelő gát???
-
HSM
félisten
válasz TESCO-Zsömle #2302 üzenetére
Szerintem pedig igenis szükséges, sőt, jó dolog, hogy van. Ugyanis ha nincs, az nagyon gáz megjelenítést okoz... Utólagos kirajzolás lesz 1000-rel, de olyan szinten, hogy látod, hogy melletted a villanyoszlopnak egyszer csak árnyéka lesz, meg egyszer csak felépül a város körülötted nagyon gáz.... Sokkkal többet vesz el a minőségből, mint amit hozzáad. Márpedig az "okos" user úgyse fog beletörődni, miért csak mediumon tud játszani az 1GB-os VGA-jával... Én se törődtem bele, feloldottam, de hiába a mégszebb látvány, vissza kellett vegyem, mert egy katasztrófa volt úgy, pedig "csak" ~1300Mb-ra saccolta az igényt, nekem pedig 1024MB volt. Nézd meg ezt a videót, sokat elárul: [link] Ja, és rengeteg BUG-ot is előhoz, ha nagyon túllövöd a VRAM-ot, amíg alatta voltam, addig nem volt baj a játékkal, 1600 körül negyedóránként appcrash... Sajnos bele kell törődni, ha nem fér bele, nem fér bele. A DX10.1-es 4890-emmel se tudok maxon DIRT2-zni.... Ilyen az élet, majd a következő generációval... És azt se mondhatja senki, hogy a semmiért van ez a dolog, mivel rengeteg, és igen szépen kidolgozott textúra van az objektumokon már mediumon is... Ha kicsit odafigyelsz, megdöbbentő dolgokat lehet észrevenni... A rendkívül magasra húzható látótávolságról, sokféle autó/ember meg kutyafüléről nem is beszélve... ennek mind VRAM VRAM és VRAM kell..... Ha pedig mégis felhúzod, akkor csak magaddal tolsz ki, mert felesleges textúrákkal tömöd tele a VGA-d, és egy csomó részletet csak akkor fog kirajzolni, amikor kb. már nem is látod....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sapphire NITRO+ RX 590 8G G5 Beszámítással!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- MSi ventus RTX3060ti doboz,garancia,beszámítás is.
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest