Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KillerKollar

    őstag

    válasz hokuszpk #24870 üzenetére

    Mert csak ez a két véglet létezik... fél évente vehetsz új kártyát több százezerért, vagy megáll a fejlődés teljesen... Amúgy semmi bajom a fejlődéssel, de ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen gyorsan adják ki a termékeket. Azzal tökéletesen elégedett lennék ha csak 2-3 évente jönne új generáció, viszont amikor jön, akkor az odab*ssza az előzőt, így megéri váltani. Én örülnék a legjobban ha 3 évente vehetnék egy legalább 2x olyan gyors kártyát mint a mostani. De fél évente vetetnek majd veled egy újat, ami 10%-al gyorsabb mint az előző, de legalább az előző kártyát már sz*rt sem ér a használt piacon.

    (#24871) Dyingsoul

    Akik 2 generációnként vesznek új kártyát, azok az Amperére várnak. Viszont ha ott is lesz frissítés akkor Ők is mérgesek lesznek, ha az a kártya amivel 3-4 évre terveznek már fél év után se lesz aktuális.
    Ez nem csak a top kártyákról szól, már ezt is leírtam valamelyik kommentben, hogy pl a 2060 tulajokkal még jobban kibasztak mint velem, hiszen az később jött ki. Gyakorlatilag ~ fél éves lesz a kártyájuk (ha megjelenéskor vették) mikor kijön a frissített ami a pletyka szerint azonos áron kínálja majd a jelenlegi 2070 teljesítményét, amit akkor még 500 dollárért árultak amikor ők vették a 2060-ukat. Az Ő 2060-ukat pedig leárazzák, tehát használtan még kevesebbet fog érni mint eddig.
    Az Iphone-oknál, meg úgy általában a telefonoknál megszokott az 1 éves frissítési periódus, ha viszont 1 év helyett már fél év alatt lecserélnék az új Iphone-t akkor igen. Jogosan lennének felháborodva.
    És mint fent leírtam, ez nem arról szól, hogy ellene vagyok a fejlődésnek, csak nem mindegy, hogy milyen ütemben adod ki a termékeidet. Ha fél év alatt sikerül összehozni egy 10%-al gyorsabbat, nem kéne azonnal kiadni, hanem majd adják ki 2 év múlva és addigra már sikerül egy 40%-al gyorsabb terméket piacra dobni, így már megéri mindenkinek váltani, annak is aki minden generációban megveszi az újat, és annak is aki az előzőt kihagyta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák