- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Szerintem először próbáld meg a "sima" 500W -ost
[link]
Normál bios hoz nem nyúltam OC kapcsolóra meg felraktam a a BIOS2 OC -t
Szerintem bőven elég.KPE bios lehet garanciavesztéssel is jár ha a 1000W-osra gondolsz.
Mar amennyire ez visszakövethető. De ha meghal a kártya akkor gondolom igen mert nem tudod visszarakni a "régit".[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
En ezt az 520W -os BIOS -t hasznalom. De itt az 1000W -os XOC BIOS is, ezt valszeg felrakom a kartyam masik BIOS -ara.
Viszont 3090 FTW3 Ultraval ovatos lennek igy az elejen. Nagyon sok elhalalozik 2-3 heten belul, foleg akkor, ha megkuldik oket a XOC BIOS -al. Es akkor mar a gari is ugrik, ha bevizsgaljak a kartyat.
Darabig nyuzzad a gyari BIOS -aval, aztan ha minden ok, akkor mehet neki a kakao.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
Lecserélted azt a szuper 3080-at?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mosqu!to
addikt
Hát ez szarul hangzik. Akkor amit most szállítanak le a boltokba 3090 FTW3 Ultra, az sanszos, hogy nem fog tudni 420W fölé menni és RMA-ban kell kérni másikat?
Mivel mérted ki a fogyasztásukat?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
-
Mosqu!to
addikt
Köszi, akkor erre figyelek majd. BTW érdemes lehet még azelőtt RMA-zni, hogy megpusztulna (amennyiben a lenti értékeket kapom), vagy ki kell várni a halálozást és utána?
[ Szerkesztve ]
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
MODERÁTOR
-
Lacielvtárs
nagyúr
ejha, gratula
a tiédnek tuti hatékonyabb a hűtés mint a giga vizesblokkos kártyáknak, majd azért kíváncsi volnék milyen hőfokon mennek a ramok, ha odatolod a képének a "melót"[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Laraxior
titán
Van benne beépített benchmark rész?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
-
keIdor
titán
Gyakorlatilag ott tartunk, hogy EVGA-ból a generáció elején nem szabad kártyát venni, mert mindig baj van velük.
Ez volt Pascalnál, sőt Maxwellnél is…
RTX-4000-nél majd érdemes emlékezni ezekre, nálam a gyártó egy jó darabig innentől a “felejtős” kategóriába kerül.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
Ez csak 8GB-os verzió?
Gondolom, mivel csak 8 db rammodul van hűtve"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MPowerPH
félisten
Azokbol nagyon keves van a piacon, de mondjuk ranezesre sem FTW3 Ultra. Meg is kerik az arat, csak a buta hutesert kar.
FTW3 -akbol a 3090 -ek a mai napig szallingoznak vissza, nekem is van ismerosom, aki mar a 3. -at koptatja, pedig masodjara mar az uj reviziost kapta. Nekem a 3080 -akkal mazlim volt, csak 2 -ot kellett garanciaztatnom a 6 -bol.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
GAbre
veterán
Köszi.
Mpowerph:
Ezt nem is tudtam.
Én csak erre emlékeztem:
[link]
De azóta már jött az újabb hír: [link]
Mondjuk ezen jövő év van,hogy akkor lesznek,bár már szinte mindenhol van belőlük.
Várni,várhatok,fizetni se kellett,nincs beragadva pénz.
Aztán még mindíg elállhatok tőle,ha nem tetszik vagy vmiAvatar
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest