Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    válasz Zorel #8004 üzenetére

    Ebben telejsen igazad van. Pont a TR-nél van az, hogy nekem Demo verzió van amit nem frissít a rendszer és ott sok újítást hoztak be.
    A HT szerintem 10 fizikai magnál már nem segít igazán. Pláne ahol ilyen "kevés" fpst kell termelni. Viszont, hogy 5.2-n megy egy kicsit többet számít. Látványra is jobb. A játék verziót érdemes feltüntetni, Forzánál már el is kezdtem, de lassan haladok a tökéletesség felé :DDD

    Dare2Live: Igen a 4K vágyók körében sokat segít egy 3080. Ha úgy nézzük sokat javult a játtszhatóság. Van aki másfelöl nézi. Pl. nincs meg stabilan a 60. Igen az elég baj ha beesik 37-re. Nem azért, mert 37, én is játszottam régen 10-20fps-el.Értem,,hogy nem kell maxon tólni a grafikát, de akkor ennyi erővel nem kell 4K-ban sem játtszani hanem vissza lehet venni. A gond az itt, hogy a 4K mondatni egy luxus termék és ebben a környeztben kicsit gagyi a nagyon kevés fps. Akkor játszottam ennyivel amikor nem értettem a gépekhez úgy és snem volt egy vasam se. Értem én, hogy 1-2 játék jól van optimalizálva meg lehet visszavenni a beállításokból. Innen viszont szubjektív, mert kinek mi a fontos. Ezen a ponton nem lehet magabiztosan 4K kártyának kijelenti. Ez nem jelenti azt, hogy rossza a kártya pláne egy megfelelő árazással vagy, hogy a 4K rossz, vagy gond ha valaki 60 alatt játtszik.
    Sajnos még mindig túl dága és kompromisszumos ez a 4K dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák