- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AC2
kezdő
válasz bulikavagyok #4550 üzenetére
Úgy látom az OC-t azért viszik 365-ért. Annyiért én is bevállaltam, mert mégiscsak kevesebb, mint a tegnapi IPon-os 430.
-
Laraxior
titán
Ez az alap görbém. Hogy csináljam, hogy ne adjon több feszt a VGA-nak? Mert ahogy látom, akkor az órajel is ugrik...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
PitLee
őstag
OFF
Ingatlanosoktól is hallottam már szép sztorikat.
Apu megjött házat venni, az ingatlanos meg írja, hogy babaváró az 10milka ..ect.,
majd "Apu" megszólal, hogy az csak kettő, mert vett egy új Bömöst.
És ezek nem egyedi sztori.
30+ misi a kinézett kecó, oké mennyi az önrész ?
A babaváró, de csak 5 misi van belőle.. más egyéb ? Nincs a többit hitelre gondolták. . .770 a Palit, ugyan már, majd a gyereknek az lesz a neve Palitka
-
korner83
tag
Ebből simán kiszerelhető a 3080 ha valakinek nagyon kell. Többit meg eladja
-
carrast69
kezdő
válasz Zsombors97 #4539 üzenetére
aha 364 ért non oc TUF persze... casekingről rendeltem OC Strixet 349 ezerért, szépen megvárom, ráérek
-
Rison77
senior tag
Most ezek komolyan kiküldték a strix kártyákat ilyen full random embereknek, hogy tessék használjátok azt csináljatok róla videót?
-
-
Laraxior
titán
Nem értem a kérdést.
Innen: nVidia Shop
(Már ha erre irányult a kérdés)[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zsombors97
tag
Sorry, elírtam, valóban amit linkeltem Playitstore-os kártya valóban TUF OC volt, nem sima. Én lecsaptam rá ennyiért
-
sheep
addikt
válasz Zsombors97 #4564 üzenetére
Miért, az a 60MHz ennyit számít a sima és az OC között?
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Locutus
veterán
válasz Zsombors97 #4564 üzenetére
Én még várom az enyémet 290-ért
Lassan csak teljesítik, ha már máshol is bukkannak fel kártyák.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
törölt tag
Most értem haza Pestről, +100 hsz , pörög a topik.
Izzítóm a monitort! -
Laraxior
titán
válasz #15779328 #4573 üzenetére
Nekem eddig ingyebe' volt a VGA
-
Mumukuki
aktív tag
válasz Laraxior #4552 üzenetére
megfogod a kis negyzetet annal a feszultsegnel (mondjuk 950) ahol limitalni szeretned es felhuzod arra az orajelre (mondjuk 1950) ahol szeretned.
Majd a tole jobbra levoket vagy kezzel (babra munka) vagy az afterburner "apply" gombjaval kisimitod. (neha picit lejjebb veszi az orajelet igy) A lenyeg, hogy a gorbenek vizszintesnek kell lennie mondju 950mV es 1950MHz tol jobbra -
Laraxior
titán
válasz Mumukuki #4577 üzenetére
Hát... 1.056-ról visszavettem 1V-ra... Bár 2000MHz alatt maradt, de még így is 370W
-
kornel76
aktív tag
-
Laraxior
titán
válasz #98320896 #4581 üzenetére
Pff, ez jó pepecs munka a semmiért.
0.975-ön 2003Mhz-re állítottam, de felmegy 2025-ig, azt meg már nem bírja. Én biztosan nem kínlódok ilyennel. Megy amennyin megy
de így elvolt 340W-ból.nVidiától e-mail: "Vielen Dank, dass Sie sich an den Onlineshop von NVIDIA wenden."
Ennyiért? Ott is aludnék[ Szerkesztve ]
-
Tuskone
lelkes újonc
Na átvettem, és lenyomtam én is a superpositiont. (Asus 3080 tuf oc)
Hűvössebb és több pontot ért el új driverrel456.38
456.55
-
croni1012
lelkes újonc
Nekem is FE-m lesz, egy rokonomon keresztül intéztem a német nvidiaról. Elvileg holnap meg is érkezik hozzám. Nekem levonta a kártyáról a pénzt az nvidia, de igyis 260k-ért szereztem meg a 3080at.
-
Zsombors97
tag
Playitstore-ból akinek már van kártyája, annak mennyi idő volt az átvétel ? Raktáron volt papíron, szóval gondolom pénteken már át is vehetem ?!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Tuskone #4587 üzenetére
A vramot tolhatod fel
-
csibuka85
senior tag
Nem elérhető , mert vagy 10 percenként nézem . Egyszer sem volt elérhető sajnos. OC volt 010G.
[ Szerkesztve ]
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
Laraxior
titán
válasz #98320896 #4594 üzenetére
Ő egy nappal előttem nyomott rá
-
warcat
veterán
Caseking nesze semmi : [link]
De a pénzt biztos jó nézegetni a számlán
EA: It's in the crate!
-
AC2
kezdő
válasz MomoSinX #4597 üzenetére
Az. Paypal saját árfolyammal dolgozik, ráadásul USD-ben számol valamiért. Szóval az oda vissza konverziónál a saját árfolyamán EUR-USD konverziót számol, majd az USD vonja le a számláról, amit persze a bank is a saját árfolyamán számol. Így lett 922 EUR-ból 347ezer levonás és a visszautalásnál pedig 330ezer maradt.
Jó móka, de legközelebb inkább közvetlen kártyás fizetés lesz, hogy a paypal-es 2x-es (oda vissza 4x-es) árfolyamváltást elkerüljem.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest