Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz #15779328 #21416 üzenetére

    Értem, te egy tiszteségesen adózó üzletember vagy, azért üzletelsz az aprón!
    Mert itt csak csak azok árulhatnak az aprón akik áfát csalnak vagy mi? Nyilván akkor aki kereskedőként árul a ph-n nem magánemberként az akkor csak adócsaló lehet, abból amit írsz legalábbis :)

    Nem egy ember írt rám, a tisztességes áraidról!
    Naa áruld már el te ki vagy? Mert valami fontos ember lehetsz ha az emberek írogatnak neked. Vagy rád írnak, hogy "ez a shkizó gyerek jó drágán árul mi öcskös"? Vagy hogy kell ezt elképzelni? :U
    De ez már ott is sántít, hogy nálam minden hirdetés árral van kirakva, tehát nagy meglepetés nem fog érni senkit, mivel olyan nem nagyon van, hogy ki van írva egy termékre 1000 forint mondjuk aztán privátba meg 2000-et írnék neki.
    Olyan van, hogy akár egyik napról a másikra változik az ár, de ez még 1% eltérés sincs a nagykerben készleten lévő termékek esetén. Azzal viszont se én se más kereskedő nem tud mit kezdeni, hogy minden egyes VGA szállítmány drágábban érkezik mint előtte.
    Amúgy meg, nyomtam a fejéhez bárkinek is fegyvert, hogy már pedig vegyen tőlem bármit is? Úgy gondolom nem, és ezután se fogok. Akinek nem tetszik az ár az nyugodtan mehet veheti Ipon-ba 1.5x ennyiért is.

    Na de várom a fenti kérdésre a választ :)

    #21420 Cshavez
    Ezt csak te állítod, hogy istent játszok / játszottam.
    Én azt mondtam, (olvass vissza nyugodtan) hogy mivel a kereskedelemben vagyok már jó pár éve, van olyanra rálátásom, tudok a nagykeres kapcsolataimtól olyan infókat amit azon emberek nem akik nincsenek ebben benne.
    Az nv már tavaly lenyilatkozta, hogy egyhamar nem várható normalizálódás az árakban, én meg a nagykeres ismeretségek révén is csak hasonló negatív híreket kaptam. Többször is leírtam tavaly, hogy nem várható következő évben sem javulás, pláne nem az első pár hónapban. Nem kell doktorátus ahhoz sem, hogy láttam milyen ütemben érkeztek a kártyák bejelentés után, majd év vége felé.
    Többször is írtam már itt is vissza lehet keresni, amikor már 2-3-4 szállítmány jött, hogy minden egyes adag drágább és drágább lett, így aki venni akar az inkább most vegye, mert nem várható, hogy normalizálódnak az árak, max ha felfut a gyártás ami meg még hónapok.
    És ahogy mondtam, ez akkor pár embernek úgy jött le hogy ezzel csak be akarom fosatni az embereket, hogy tőlem vegyék a kártyákat.
    De azt is vissza lehet keresni a topicba, hogy kb mindig beírtam azt is, hogy mikor nézelődjenek az emberek a többi webshoppba mert épp jött VGA és feltűnhetnek.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák