- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
FaTHI
őstag
Ez az Nvidia se normális jön ez a sima 3060-as kártya 12gb memóval de minek? Gondolom azoknak lesz ez jó akiknek fogalmuk sincs mi kell egy vid kártya teljesitményéhez. Beetetik a boltba hogy de ezen sok a memória nagyon jó lesz hosszútávra. De őszintén hova kell egy 3060 ra a 12gb memo, valaki magyarázza meg legyen szives!
-
fahrii
őstag
Visszatértem a topicba egy 3070 Suprim-el. Annyira irreálisan sokat ajánlottak a 3080-ért, hogy el kellett adnom.
-
szasanyi
félisten
Sajnos igen, ez szerintem is egy rossz vicc. De látod, erről cikkeznek (és nem csa ott olvastam hasonlót). Én hátradőlök most már, de aki eddig nem tudott megfelelő dVGA-t venni - vagy az árcsökkenésr várt - azzal nem zeretnék helyet cserélni.
Egyébként hazai infók szerint 5-15% emelkedés volt várható, de ez a prognőzisnál jóval több. -
DeathAdder
veterán
Ez a 3070 suprim csak nálam elérhető azóta is az alzában? [link]
bárhol máshol 404 errort ír, csak a desktop chromeban nem, pedig már ctrl f5öztem is.Nemtom meg e birom venni, nem akarom, mindenesetre a kosárba be engedi dobni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #6958 üzenetére
Igen, még elérhető.
Gondolom rosszul írja a raktárkészletet és ezért kivették a listából.
Csak így külön érhető el.Alza osztrák és cseh felületén is fent van, de nincs belőle készlet vagy beérkező.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
szasanyi
félisten
Ez volt már? Kérdés, hogy mennyire lesz használható és milyen előnye lesz játékban?
-
őstag
válasz sirszevenap #6961 üzenetére
Java programozó (de villamosmérnök a szakmám), mivel ez a munkám már nem olyan jó szórakozás, ezért kitekintek a 3D tervezés világába De az a chrome app csak egy Web Extension JavaScript nyelven, még Firefoxban is működik. Az egy régebbi munkám ami a weboldalakat úgy váltogatja és megjeleníti mintha PowerPoint lenne. Frissít, megjelenít, görget. Nem erre való, de nem is akartam feltalálni a spanyol viaszt, ennél jobb egy fokkal a szerverfigyelő bot amiből sok ingyenes van....
-
őstag
U.i.: Hackeltem is már versenyen. [kép]
Sok cég közül a Sonyt választottam (mert nagy cég volt), de rosszul választottam mert ők csak pólót adtak ajándékba minden hackernek, más cégek arra a hatalmas hibára amit találtam több ezer dollárt fizettek volna... így jár aki nem olvassa el a teljes pályázati szöveget. de még jobb mint a Toyota, ott csak nyilvánosan megköszönték volna... Szóval mindig más a hobbim :D Lassan már elfelejtem mit tanultam az egyetemen.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Nem ismerem a céget, de 3 év garival és a kiírás szerint raktárról kínálják ezt a három 3070-et.
-
duvi
nagyúr
válasz Motion_Blur #6968 üzenetére
Értem én (és nem is vagyok érdekelt), de a jelenlegi árakhoz képest gondoltam, hogy van akit érdekel. A scalperek jóval drágábban adják ezeket a kártyákat.
-
ricshard444
veterán
Megjött az MSI Gaming X Trio.
Mindig meglepődök, hogy ilyen összegekért milyen gagyi burkolatot és ventit tudnak kapni egyes modellek.
Amúgy nagyon csendes, roppant jó hőfok értékekkel /65 fok max némán /, viszont ez a 2 pálcás búcsús RGB világítás vicc kategória, mindenhogyan rém gagyi, 50.000 Ft-s kártyán láttam hasonló minőséget utoljára.
Teljesítményre jó, a tuning 5700XT Horizon 4 alatt tudott 55 átlagos, ez 90-t, szintén húzva, alapból 80.
Most leülhetek egy időre, hogy jó a PC.Vannak dolgok...
-
őstag
válasz Találtgyerek #6973 üzenetére
Hát akkor már semmi sem biztos
-
BiP
nagyúr
válasz Motion_Blur #6977 üzenetére
Ezt néztem én is. Mindig elfelejtem meghirdetni, de ma végre lefotózgattam, holnap ha lesz időm, felrakom a hirdetést, aztán feltöltöm az aranytartalékokat
-
Elek Botond
tag
válasz DeathAdder #6958 üzenetére
Még nálam is látszik az a durva.
Kezd egyre jobb ára lenni.
280 as alap 3060ti k mellett. -
RazoR
veterán
válasz Motion_Blur #6977 üzenetére
Ez lenne kb a normális árplafon a csúcs márkáknak...
Én annó 200k-ért vettem a 1080Ti-t, eladtam 170k-ért, 230k volt a 2070S, elment 210k-ért november végén, de már kezdem bánni, hogy eladtam....[ Szerkesztve ]
-
Elek Botond
tag
Akkor már feladtad, az alzás, és iponos vásárlást?
Én azt sajnálom, h XC rendeltem, és 3060ti.
Elvileg mindennel együtt nagyo max 170 ért itt lesz.(156 alap kártya, és 14k számolok egyéb költségre)
Lehet inkább valami olcso megjelenés ári sima 3060 ast fogok ki, ha addig tényleg nem lesz semmi, de az elég szar lenne.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #6981 üzenetére
Én ennyit nem adok ezekért a kártyákért.
EVGA-nál kértél Te is értesítést?
A 3060-al az a ""baj", hogy az elvileg 1080p kártya lesz, nekem 1440p-re kéne kártya.3060Ti-nél az a jó, hogy ott van a 3070 nyakán teljesítményben és ha a megjelenéskori árat nézzük akkor ár/értékben jó kártya, de nem 350k-ért...
Azt bánom, hogy mikor eladtam a 2070s-t nem egyből vettem egy 3060Ti-t, de akkor még más tervek voltak és teljesen lemaradtam a megjelenésről.[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz ricshard444 #6972 üzenetére
Forza 4 milyen felbontason, s milyen procival?
Tobbiek: 980ti vajon mit er?
I am having fun staying poor.
-
RazoR
veterán
válasz TestamentDNR #6983 üzenetére
Pont úgy.
Sorban állás van és ha Te jössz a sorban küldenek egy e-mailt és onnantól 8 órád van leadni a megrendelést. A sor viszont 3-4 hónap hosszú.... -
RazoR
veterán
válasz TestamentDNR #6986 üzenetére
Vagy veszel itthon 2x annyiért ha éppen elérhető valahol.
-
aradebil2
senior tag
EU-n notification van csak, nincs queue! Vagy te kaptál emailt róla? Én nem .
Redditrol:
Hello ,I am confused - what queue? We don't have a queue at all in Europe. You can get notified when a card is available (and then be quick enough), but it's not a queue. There is a queue in the US store - I hope you don't mean this one, because it's only for US citizens and the store doesn't ship to Europe either.
Greetings
EVGA Support
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz TestamentDNR #6988 üzenetére
Milyen felbontással használod?
EVGA téma: túlárazott, elbaszott asszinkron ventivezérlés, hangos tud lenni, nem a legjobb a hűtése, feleslegesen sok típus (ez mondjuk minden gyártóra igaz), de a garancia ügyintézésük miatt nálam a best!
-
warcat
veterán
válasz aradebil2 #6989 üzenetére
Van sor és infó is róla hol tart.
Good Evening, here is the daily status for the EU queues
Recent moves are in bold, the 3090 FTW3 Ultra is today's move, almost 1 hour and a half from the last timestamp.Name SKU Latest Emailed Date
3090 FTW3 Ultra 3987 9/24/2020 10:57:42 AM PT
3080 XC3 Ultra 3885 9/17/2020 8:35:00 AM PT
3080 FTW3 Ultra 3897 9/17/2020 7:25:56 AM PT
3070 XC3 Black 3751 10/29/2020 6:13:00 AM PT
3070 XC3 Ultra 3755 10/29/2020 6:13:00 AM PT
3070 FTW3 Ultra 3767 10/29/2020 6:12:00 AM PT
3060 Ti XC Gaming 3663 12/6/2020 12:55:48 AM PT
3060 TI FTW 3667 12/05/2020 12:23:00 PM PTEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
A 3080 FTW3 Ultra nagyon nem halad. a többi talán jobban, viszont ha sorra kerülsz, akkor tőlük megkapod tényleg a kiírt nettó +27% ért meg szállítás. Volt magyar hozzászóló is tegnapról evga fórumon (ha jár ide is, helló) ő írta, hogy
"For the Hungarians: It cost me 337775 HUF with shipping." Hol kapsz most ennyiért? Mikor lesz ennyiért itthon?
3060Ti hogy ontopik is legyen megáll 190k alatt
Nyilván most feliratkozni már kétes értékű,de pl akinek elég a 3060 bepróbálkozhat megjelenéskor amikor kikerül az oldalra.
2018-as bányászláz kapcsán emlékeim szerint a boltok még 3-4 hónappal a nagy zuhanás után sem akartak semmit engedni az árakból és most még ott sem tartunk, hogy elinduljon az az óra...
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
őstag
-
z123456z
őstag
Beteg egy világ ez gyerekek. Iponon 400 fölött indul a 3070.
-
s.bala31
őstag
Úgy tűnik nálam is megoldódott a probléma de szintén nem kiabálnám el. Én DDU-val leszedtem a 460.89 drivert és feltettem az újat valamint kicseréltem a tápkábelt és frissítettem a win10-et. Kártyát is visszább vettem kicsit 0.96/ 1920Mhz-re. RDR2 több mint 1 óra játék után is stabil volt. Amit kicsit furcsálltam hogy 3dmark stress test kikapcsolt gsyncel lefutott 0.987/1950-en viszont ha bekapcsoltam crashelt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest