- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz aradebil2 #6380 üzenetére
24/7 ilyen szövegkörnyezetben szerintem nem azt jeleni, hogy non-stop be van kapcsolva, hanem olyan beállítás, ami huzamosabb használat mellett is stabil, használható, jó.
Nem csak egy rövid pár perces benchmark erejéig, amikor mehet minden, ami a csövön kifér.
(Bányászathoz amúgyis tök más beállítások praktikusak, gondolom) -
Elek Botond
tag
Tényleg amúgy rtx 30 szériás kártya tulajok. Ez a lukacsos black plate, meg levegőátnyomás a ramra és közvetlen proci hűtő elé, ez most beválik, vagy értelmetle, és fölöslegesen fűtik a ramot és a procit?
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #6400 üzenetére
Szerintem sajnos nem lesz több ilyen....
Egy 180 körüli 3060Ti-vel én is elégedett lennék, de amíg sehol nincs konkrétan semmi addig csak a várakozás marad. -
z123456z
őstag
Gyerekek, ez igaz lehet? Egy hirdetés alatt olvastam ( hol máshol? ), hogy 1db 3060ti is hoz 45-50 ezret havonta.
-
őstag
válasz Elek Botond #6408 üzenetére
Az én gépemben az 5 ventillátor és a proci 2 ventije úgy van beállítva, hogy a hideg oldalt jön és felül és hátul nyomja ki a meleget, hisz a meleg magától is felfelé áramlik
[ Szerkesztve ]
-
Elek Botond
tag
válasz z123456z #6410 üzenetére
Annyit nem hoz még áramköltségek nélkül sem.
110 eurot hoz alapon.
Behangolva, UV al 120w osan tud 100 euro körül.
Ami magyar viszonylatban 35 ezer forint max, ha éjjel nappal megy, és ha mindig van munkaadó. (Áramköltségek nélkül.)
Pluszba a bitcoin árfolyam értéke mindig változik.
Lehet h egy hónap mulva már csak 18 ezret fog adni havonta. -
MODERÁTOR
válasz Elek Botond #6414 üzenetére
Pedig de. 60MHs teljesítmény mellett áramszámlát levonva 1500-1600 pezo/nap. Nyilván 0-24-ben járatni kell, akkor van értelme.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
sajti_pajti
tag
Amúgy kár, hogy az emberek a videokártya címén csak a játékokra vagy bányára tudnak gondolni, pedig sokkal több mindenre lehet használni.
Teljesen egyet értek. Ki tud/használ bármilyen jó Mesterséges Intelligencia-alapú alkalmazást (előnyben azok, amik az nVidia kártyákat ki is tudják hajtani - pl. Topaz)? -
Elek Botond
tag
Óóó.
Hogy a 120 euró, 360 al beszorozva 43 ezer forint.
Én valami miatt 300 as euroval számoltam.
Akkor elnézést kérek. 110-120 as euróval elvileg lehet használni ha 7/24 re tervezzuk.
De megrendelés kiesések így is lehetnek.
Azért mondom mert kipróbáltam, és hát volt olyan amikor fél óráig dolgozott majd 1.5 óra kuss.
Így akkor közelítőleg tényleg meglehet papíron.
De sajna ez tényleg kiszámíthatattlan.
Egyszer ugyis ki fog pukkanni a lufi.
És akkor amit addig nem váltottál át dollárba annak lőttek. -
őstag
válasz sajti_pajti #6418 üzenetére
Mi a cégnél önvezető autókhoz használunk geforcekat
-
őstag
Nagyon várom már a KFA2 3070 teszteket, ne felejtsétek el felrakni, kíváncsi vagyok, hogy mennyire melegszik illetve mennyire halk.
-
akyyy
senior tag
alzánál hogyan érdemes rendelni, VGA-t. egyből kártyás fizetés, vagy lehet utánvéttel, vagy átutalással is fizetni? teszem azt holnap lenne készlet, sikerül is egyet rendelni de átutalással amit este tudnék csak rendezni, de hiába van leadva a rendelés jönne az email, hogy bocs , elfogyott a készlet, inkább eladtuk annak aki már ki is fizette kártyával'
-
z123456z
őstag
-
Elek Botond
tag
Voltunk itt elegen akik leteszteltuk.
Az a helyzet:
Ipon nál nem számít.
És alzánál sem.
Volt aki megrendelte kifizette előre és megkapta, olyan is volt aki bolti átvétellel kapta meg, és olyan is volt aki boltiátvételre nyomott de nem kapta meg. (köztük én is )Igazából nem lehet tudni, h mi alapján döntenek.
Ha meg előre kifizeted, max nem küldenek emailt és benn ragad a pénzed csak 2 hétig.Szóval summázva szerintem felesleges kifizetni előre, de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, elméletileg nincs nagyobb esélyed akkor ha kifizeted előre, legalábbis eddig így volt.
-
amstorm
aktív tag
válasz sajti_pajti #6418 üzenetére
Automatizálásban, vannak kamerák amik mesterséges intelligenciával tanulnak már, azokhoz is nagyon szükséges hogy minél jobb legyen a vga.(annál gyorsabban tanítod be minél jobb a vga)
Efficiency is clever laziness.
-
Amerigo57
őstag
Ezt nagyon jól megfogalmazta
Gianni27 Prohardveres társunk." A bányászok (illetve a mesterségesen generált X-ik bányász hullám) letarolta a teljes
VGA piacot világszinten, gyakorlatilag szinte semmi nem kapható jelenleg, ami értelmes
VGA. GT 1030 van meg RTX 3090-es 30.000-ért vagy 600.000-ért. " -
Laraxior
titán
Jól láttam valahol, hogy visszahozza az nVidia az Ultra VGA-t? A 8800Ultra óta nem volt..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ha tömegcucc lesz, akkor oda a varázsa
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ugyan, abból is annyi van mint a nyavaja. Nem is lehet követni, asszem a GTX780-tól jöttek be, aztán minden szériából egy. Nem egy olyan van aminek ugyanaz a neve, nincsen mögötte se "Z" se "X"
Ha 8800Ultra, akkor mindenki tudja, hogy mi az."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
GW Phantom 2 biosa bár nem azonos, működésben semmi különbséget nem vettem észre a silent és a sima közt.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
-
Ezt haromszor elolvasva se lettem sokkal okosabb . Ha holnap kihozza a futar, beuzemelem es este futtatok par tesztet. Remelem nem hangos a cucc, most egy laptop van rakotve a tv-re, megorjit a bugasa. Lenovo ideapad 320-akbol az osszeset be kene zuzni, 15 eve nem volt ilyen lassu laptopom, forumokon tomegevel irjak ugyanezt.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
őstag
Most minden emelt ár, de azért találni 230-250 -ért 3070-es kártyát. Erre építettem, hogy azt a kártyát még így is 202e Ft körül lehetett vadászni (kb egyszeri alkalom). Mennyi lenne a normál ára ha az a 202e Ft is emelt ár lenne, olyan arányban mint a többi, pl gw 220e-260e Ft között. (Nyilván ez csak egy filozófia )
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest