Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Attix82 #7905 üzenetére

    "megjavítják a hibás termékeket "

    Itt van a kutya elásva, a gyártók nem tekintik hibásnak a tücsökkel árukapcsolt karikat, a vevő pedig - SzVSz jogosan - annak tekinti. Az én giga karim pl normál Diablózás alatt hangosabban zümmög, mint a ventik. Ez elét zavaró lehet azonkál, akik néma konfira esküdtek fel - hetekig vadássza az ember a halkabbnál halkabb ventiket, vizet tesz a procira, esetleg a VGA-ra is, aztán tessék, rátesz 10dB-t a zajra a cicere. Persze, nem hal bele a kari a garanciaidőn belül, viszont kérdés: el tudom majd adni, ha cserélni akarom? Nyilván ezekután az összes vevő 0. kérdése lesz, hogy cicereg-é? Talán a 10. szerencsétlen megveszi áron alul, aztán az 1 hónap próbagari végén hozza vissza, hogy áácsi, haver meghallgatta és fura hangok jönnek a kariból, mégse kell...

    #7911: olyan boltból kell venni, ahol nem ilyen intenzív a visszavivési hiszti:R. Itt a topicban láthattad, hányan vitték vissza pl az iponba a karijukat, mert élményindex alatt cincogott, fél MHz-zel kevesebb tuningot bírt a megálmodottnál, negyedpöttyel rosszabb volt az ASIC értéke, mittudomén.
    SzVSz vásárlói oldalról teljesen jogos igény, ha ÚJAT veszek, az makulátlan tiszta, karc, por, stb-mentes legyen, gyárban rátett védőfóliával. Honnan tudja a szerviz, hogy aki visszavitte nem 2x24órás túlfeszelős tuningpróbát tartott rajta? Esetleg egy extrém poros gépbe szerelte be, amit szépen beszipkáztak a ventik és megvolt az első évre szóló csapágykopás?

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák