Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz KAMELOT #19969 üzenetére

    :K

    proci985: Csak itt páran nekem estek, hogy nincs semmiféle javítás. :(( Hogy mennyire nincs, itt az újabb mérés, immár az új meghajtóval (mondjuk PH összenyomta a képet, de azért nagyításban olvasható, direkt külön tettem a VRAM grafikont):

    Szignifikánsan nőtt a min. FPS és az átlag is, miközben +110MB-ra, azaz 3770-re nőtt a VRAM igénybevétele, ami már aligha fér bele a mérőprogik tűréshatárába. Szóval csak lehet kezdeni valamit a felső 0.5GB-tal, talán éppen kísérleteznek vele, azért semmi nyilatkozat. :U A beállítás ua, mint tegnap.

    Far Cry és DL állnak meg 3500-nál, én viszont utóbbiban nem vettem észre, hogy visszavettek volna a látótávból.

    Dehogynem a fejlesztő a hibás, ha 25 játékban minden OK, 2 meg eldobál v. fagy, mert egyszerűen szarul használja a hardvert, ki is monitorozható az ilyen probléma. Ez persze nem változtat azon, hogy emiatt a VGA nem stabil, és ez a terhelés semmiképpen nem tesz jót neki. Ahogy az sem, ha böngészés közben b.sztatja állandóan az órajeleket és a feszt (AMD).

    glspeter1: Nekem a TV tuner kb. 10 éve minden konfigban ott van, és AMD kártyák fölött sem lett baja, ahogy a kártyáknak sem. Egyébként még mindig jobb, mintha a VGA slot alá teszik, azon ki tudok akadni.

    dergander: Pedig 1xű a megoldás: mindegyik kijelzőt másik gépre kell kötni. ;) Mondjuk 2 monitorra még egyetlen kártyám sem küldött 2 bios képet.

    Lauda: Lásd fent és a korábbi hsz-aimat. Ne higgy el minden marhaságot hozzá nem értőknek. :B

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák