Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Devid_81 #92015 üzenetére

    koszi, azt aterzem :). jo, ha tudtok pihenni.

    mi hardcore modban toltuk, decemberben atkoltoztunk ket komplett haztartast (testveremeke a masik), mellette lassan ki van mindket korabbi hely takaritva. a honapban volt nap, amikor 6500 korul volt a kaloriaegetesem, de a napi atlagom is 4200 korul. ja es persze szabit nem vettem ki, mert minek.

    tapetazni en akartam, aztan ugy dontottem, hogy annyira nem veszes a helyzet, szoval tavaszig meg meglatom, hogy mit akarok. meg ugye sok is lett volna. festes szinten, eloszor kb latni akarom milyen. a fedett teraszon a padlo cseres, de azt kb egy nap alatt rendbe rakjuk csaladtaggal majd a tavasszal, igy fagypont kornyeken az nem palya. meg ugyis leesik a ho aztan hiaba fedett a terasz egy resze, lesz vagy ket fok bent is.

    nekem a pihenes kritikus, szoval a halo kesz volt az atkoltozes estejere, a nappali a konyha es a halo kiegeszitese ket napon belul (beleertve a hifit ami nalam par ora szoszmotoles a kabelezessel), a dolgozoszoba ugy 72 oran belul (kb, ott meg vannak dobozok de azokat lassan kipakolom).

    most hetvegen vegzunk az elozo lakas kitakaritasaval, meg kipakolom a maradek kb 8 dobozt es utana mar csak lokalisan kell kitalalni mi hol all kezre pl a konyhaban, meg a nagyszobaban meg mozgatom ilyen metereket a cuccokat. a kepeket is kb oda raktam ahol van szog, ez is meg alakul.

    Raymond: koszi, jo hogy kiegeszitesz, questtel annyira nem vagyok kepben. azt hittem ott is ugyanugy mukodik az interoperacio, mint a riftnel, avagy a steam siman az oculus apijet hasznalja.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák