- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Sebestyen01 #48197 üzenetére
Elég ...
Inkább beszéljünk a VR-ról.
Egyébként a VR játékoknál nem a brutál grafika (sok esetben az is van) játékmenet stb számít,hanem a minél nagyobb valóságérzet. Amikor tényleg azt hiszed ott vagy,és bizony "összefosod" magad,ha rendesen rád ilyeszt vmi,tanúsíthatom,és nálam csak a DK2 volt.
Egy egyszerű játékban is nagyon jól tudod érezni magad egy komoly 3D-s szemüveggel és egy VR controller-el. A két dolog nagyon sokat dob a játékélményen.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
válasz akoska07 #48180 üzenetére
Volt a fejemen, egyáltalán nem fognak meg a mostani vagy bejelentett VR tartalmak. Ez nekem nulla forintot ér egyelőre, nem hogy ilyen 200 ezret+még egy VGA-t is kéne vennem, áhh...
Mint technológia tényleg jó, meg jó lesz ez, csak nem ez a generáció, hanem inkább a második, harmadik.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz keIdor #48203 üzenetére
Te már próbáltad a HTC Vive-ot ?
Sehol senki sem mondta még azt,hogy ez kész van.
Mindenhol azt olvashatod hallhatod láthatod,elkezdődött a jövő.
És ebben részt kell venni.Kiadjuk a pénzt 800fontos procira.
600fontos vga-ra (van aki 2x800font).
Akkor egy 500fontos VR cucc simán megér annyit.
Nekem mindenképp.Minden tesztben azt mondják jobb a rift,mint a Vive.
Ott "rontotta" el az Oculus,hogy nem dobta ki mellé azonnal a VR controller-t.
Így előnyben van a HTC,de csak a controller miatt.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
válasz akoska07 #48204 üzenetére
Tegnap (ma) éjjel igen. Nem éri meg az árát, egyszerűen tartalom kevés. De természetesen mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kiad-e ezért az élményért fél milliót.
Oculusból csak DK2, de az se győzött meg, és tudom, hogy nem végleges. Magával a tartalommal nem vagyok elégedett, ami be van jelentve.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
-
keIdor
titán
válasz akoska07 #48204 üzenetére
Én maximum VGA-ért és monitorért adnék 800 fontot, de azt is úgy, hogy AAA tartalomra használom, ami oké, néha olyan amilyen support ügyileg, de van 1-2 évtized tapasztalat a TPS-ek és FPS-ek mögött, míg ez a VR egy tök új dolog, ami vagy nagy siker lesz vagy hatalmas bukás, ez majd idővel kiderül. A 3D egy tök jó példa erre, a mögött is hatalmas hype volt.
Ráadásul évente legalább egy 10 játék meggyőz, hogy igen, vegyem meg alá a hardvert mert jó lesz. VR-nél még nincs meg ez. Techdemónak amúgy tényleg kurva jó, felveszed és tényleg ott van a hűha érzés. Csak nem biztos, hogy 1 hét múlva is ekkora lesz a lelkesedése az embernek, mert ha elmúlik az újdonság varázsa, akkor dől el, hogy jó-e vagy sem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz akoska07 #48206 üzenetére
Nézd meg Steam-en milyen tartalom van/lesz rá.
Én ilyenekkel monitor előtt sem játszom. Majd ha pl. lesz Division VR, vagy Elder Scrolls VR, vagy GTA VR, vagy akár Rainbow Six VR, esetleg Doom VR, csak hogy pár példát mondjak és nem lesz ennyi glitch akkor azt mondom kirakom érte az 1000 fontot is akár, de amíg ez nincs...Tegnap csak emiatt autóztam este 120km-t, nem rossz ha van kontaktja az embernek itt-ott.
Sebestyen01: +1
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz keIdor #48207 üzenetére
És
#48208 cyberkindA VR a jövő,majd emlékezz.
Ez nem lesz bukás.Rengeteg ismerősöm mai napig néz 3D filmeket a tv-jén.
Akárcsak én.Ráadásul évente legalább egy 10 játék meggyőz
El kell vonatkoztatni a pc-s játékoktól,mert azokat más ok miatt veszed.
A VR az egy más dolog. Onnantól kezdve,hogy felveszed a fejedre megváltozik minden,belépsz egy másik világba.
Természetesen kell neki idő amíg teljesen kifejlődik. De jó úton járnak. És lesznek majd olyan játékok,de inkább majd olyan világ amiből nem feltétlenül akarsz majd kilépni.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
válasz akoska07 #48211 üzenetére
Ja, a 3D is nagy jövő előtt van, de ha lesz is engem változatlanul nem fog érdekelni, tökéletesen elégedett vagyok a monitorral vagy tv-vel.
El kell vonatkoztatni a pc-s játékoktól,mert azokat más ok miatt veszed.
Ha el kell vonatkoztatni számomra halott is a VR, csak PC játékok miatt venném, így akkor kuka. -
keIdor
titán
válasz akoska07 #48211 üzenetére
Azért mondom, hogy másod-, vagy harmadgeneráció akár jó is lehet, de nekem AAA kell rá, különben maximum nagyon olcsón érdekel, techdemózni.
Szerintem párhuzamosan fog csak megmaradni, azért a kijelzők még sokáig velünk maradnak. Mert látod, egyelőre több embernek kell monitor inkább, mint VR, itt a topikban legalábbis.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Nem tisztem győzködni embereket vegyenek VR cuccot.
Viszont kihagyni sem kellene.Elkezdődött vmi (végre).
-
proci985
MODERÁTOR
TTomax: Máskor a modkerbe jelezd ilyet.
Hozzászólást válaszokkal együtt kiszedtem, itt sem kell a flame (tudom arra reagáltál, de akkor is felesleges).
cyberkind: Modker. Nem vagyunk mindenhol ott, nem is cél minden fórumozó mellé moderátort állítani (nem is tudnánk), offtopikokat meg jellemzően nem nagyon olvassuk.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #48224 üzenetére
Engem ott sosem fogtok látni,az okait nem részletezném.Amúgy nem zavart az a hozzászólás,mert még ha 80 az IQ-m sem rólam fest képet,hanem arról aki tette....boldogok a lelki szegények...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
Milka 78
nagyúr
Ti sem alhattok sokat
-
törölt tag
Lemaradtam!!! Mi volt mi volt TTomax???
Proci! "offtopikokat meg jellemzően nem nagyon olvassuk." Akkor mehet a dzsihhadd!
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Bakker, lemaradtam a csikágoról!
ÁdiBá
-
nagyúr
-
addikt
Mégsem kell prémium a szelektáláshoz.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
-
gyiku
nagyúr
ujabb jelolt: [link]
hüllő
-
ÁdiBá
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Sebestyen01 #48242 üzenetére
Nem hát Btw. 380 4GB bevált arra a havi 2-3 óra játékra, még sok is. De ettől még kíváncsi vagyok... viszont megvárom a next gen-t. nVidia teljes Pascal előttiek meg felejtősek.
© asszongya'hogy
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akoska07 #48236 üzenetére
Lehet tudni kb mikorra jon, vagy ez Teged is erdekelne?
Elso reakciokra kivancsi leszek. Neked meg eleg hasonlo setupod volt egy idoben, mint az enyem, szoval kivancsi leszek, mit ad pluszban/minuszban a VR a surroundhoz kepest tartosteszten.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Erdei88
veterán
válasz #Morcosmedve #48243 üzenetére
Te Brumi, súgsz a másik offtopiknak hogy hangulatot kelts?
-
Erdei88
veterán
válasz #Morcosmedve #48246 üzenetére
Ahogy elnéztem hasonlóan mókáznak mint mi. Csak ugye az a fránya kettős mérce
-
ÁdiBá
veterán
válasz #Morcosmedve #48246 üzenetére
Én a helyedben kerülném az AMD messziről, úgy ahogy van hulladék az egész, processzort is beleértve.
Félre rakva a tréfát, engem az elmúlt években nem tudott meggyőzni az AMD, hogy őket válasszam, processzor vagy VGA terén.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Erdei88 #48247 üzenetére
Ebbe nem megyek bele, nyilván ott a piros vérvonal dominál. A többihez nincs közöm, nem szoktam mutogatni senkire, nekem mindenki ugyan olyan, amíg normális.
(#48248) ÁdiBá:
Valamiért a csúcskategóriában nem megy nekik, csak "x" idő után, amit nem értek.
Volt 390-em és most a 380 van (mondjuk nem vakon vettem, gyenge hűtéssel stb., utána néztem), de egyikkel se volt sose semmi extra problémám.
Nv-nél is ugyan úgy előjönnek szarságok (főleg az utóbbi időben), de ott se volt. Legtöbb leginkább tuning vs. driver összeakadás vagy a boost hülyesége miatt volt.Azt sajnálom igazán, aki tényleg kínlódik, pláne, ha kicsit sem ért a hardverhez, mert azt az AMD nem kíméli.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
nagyúr
válasz proci985 #48244 üzenetére
Igen,engem is érdekelne.
Jött olyan levél,hogy májusban küldik.
Aztán ránéztem a rendelésemre,és ott meg már juniusi eleji postázás van.Én is kíváncsi leszek az első reakciómra.
Van összehasonlítási alapom a DK2 után.Ahogy fentebb is írtam,az Oculus Touch fog nagyon hiányozni,az nagyon sokat hozzáad az élményhez.
Jó is volt az a setup,970 SLI,nagyon ütős volt,imádtam.
Most,hogy a 980Ti Lightning van,nem hiányzik annyira a 970 SLI. Na meg a monitorokat is eladtam,1440p tolom egy Predatorral.
Kicsit megváltoztak az igények. Viszont hamarosan jönni fog még egy Predator,mert nem fogom bírni sokáig 1 monitorral,ha vissza megyek szabadságról. Ha már meg lesz a 2.,akkor magamat ismerve hamarosan jönni a fog a 3. Predator is.
Meg majd a 1080Ti SLI vagy 3-way SLI.#48241 ÁdiBá :
Talán év végére megjönnek a custom hűtéses 1080Ti kártyák is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest