- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Aki gondolkozik hogy megveszi az új Doom-ot nézze meg a tegnapi gameplay-t, én sajnos megnéztem, és nem veszem meg most, nyomokban se Doom, max a címe amivel ellehet szépen és jól adni, marad a Mafia 3 idén.
-------------
Crytek-et 2 hónapra kitiltották.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Rasiel #48453 üzenetére
Én voltam a hülye hogy a Bethesda majd csinál valami érdemlegeset a Doom-mal.
Mirror's-t én nem várom, Mafia-t nagyon de az viszont úgy tűnik az eddigiek alapján hogy jó lesz, meg persze nem 3 héttel a premier előtt van single bemutató se, nemhiába.+(#48452) Sebestyen01
Valami telefonos topikban a fillérbaszás 5000. része miatt eldurvultak a dolgok. -
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #48455 üzenetére
Az hogy ez nem Doom, a 3 is az volt a tökéletes 1-2 után, na ez a bajom, én csak leárazáskor veszem majd meg.
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #48457 üzenetére
Nekem ez se jön be annyira, az se jött be annyira nem is vettem meg, persze tudjuk milyen módon kipróbálom még ha ez ellen is vagyok de nagyon, mert nem fogok kiadni egy vagyont egy Halo klónért szörnyekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #48454 üzenetére
Nekem már az első gameplay-ek megjelenésekor sem igazán adta az új Doom.
Mafia 2 a negatív kritikák ellenére nekem bejött, de az hozzátartozik az igazsághoz, hogy az elsővel én nem játszottam, tehát összehasonlítani nem tudom a kettő részt.
Mirror's Edge-t én anno rongyosra játszottam, nagyon eltalálták azt a világot, amiben játszódott. Persze többet is ki lehetett volna belőle hozni, nem mondom, hogy tökéletes volt, de bőven lehetne sorolni a pozitívumait. A második részével kapcsolatban nagyok az elvárásaim, remélem a magasra tett mércét majd meg tudják ugrani a készítők.(#48455) Sebestyen01: Nulla parahangulat. Anno a Doom 3-ban ez abszolút megvolt, igaz egy idő után az is kiismerhető volt, de sokkal élvezetesebb számomra ez a stílus, mint, amikor mész előre, folyamatosan darálod az ellent egy szuperképességekkel megáldott karakterrel. Közel mész hozzájuk, kitöröd a nyakukat, szétütöd-, rugdalod őket, stb. Mi ez már? Elhiszem, hogy ez kell manapság a népnek, de ez nekem valahogy nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #48458 üzenetére
Pedig a Division tokeletes, meger egy probat
Tele cheaterekkel,glitch-ekkel csak ugy mint a Siege.
Uborkaszaftek nagyon rajta vannak a tokeletes jatekokon......
-
cyberkind
félisten
válasz Rasiel #48459 üzenetére
Én az E3-as 10 perces gameplay miatt vártam de mint kiderül az csak jobb 10 perc volt, ennél a játéknál még a Quake 4 is jobb ami csak egy Doom 3 klón.
Ha teheted játssz vele, én eddig 20x toltam ki de még rengetegszer fogom mert az az igazi Mafia játék, és annak tükrében a 2 gyenge minden téren, de még így is jó játék lett, a 3 valszeg ezt fogja ötvözni vagyis remélem, mert az amellett hogy hosszú, a sztorija eszméletlen, a kor tökéletesen hű egy nagyon jó játék is, az túl jól sikerült(Mafia 1).
A Mirror's Edge meg itt van Steam-en de valahogy nem veszem magam rá majd csak egyszer, így nekem az új rész +1 sor lesz csak.(#48460) Devid_81
PC-n állítólag bukó is az egész.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #48462 üzenetére
Még nem, de majd megveszem mindhármat csak árazzák le, coop-ban jó móka lesz.
-
Sebestyen01
őstag
válasz cyberkind #48463 üzenetére
Real time anyazas es szitkozodas boritekolva, en az egyet is feladtam anno, es a kettot is, a harmat megfogadtam hogy akarmennyi idobe is tellik kiviszem Mondjuk konnyebb valamivel, tobb az estus, bar a bossok fingatosak, es ha egy egy csapasos mezei mob is bekomboz az is kicsinal
-
gyiku
nagyúr
es meg ti panaszkodtok ram
hüllő
-
cyberkind
félisten
Jövő héten játszható a PC-s Forza, itt meg a gépigény.
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #48484 üzenetére
Anal Break után semmit nem várok ettől se, hiába saját játékuk.
-
Devid_81
félisten
A nyelvet nem ertem teljesen, de a kepeket latom...asszem, szoval most akkor AMD ad egy extra GPU-t az uj pro duo kartyajahoz?
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest