Hirdetés

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz akoska07 #36969 üzenetére

    VGAkat is vizezed?

    ott eleve az ember haromszor megnezi hogy jol ul a gap pad, meg rendben felfekszik minden. nalam 3 kilo a blokk, szoval fontos hogy normalisan feluljon. amire jon a moka, hogy amig ugye amig nincs feltoltve a rendszer es fut a furmark nem nagyon lehet tudni, hogy minden oke-e. onnan visszabontani a rendszert meg nem ket perc. Thermalright HR03GTt nem volt ekkora szivas felrakni, pedig a maga idejeben az se a konnyu szerelhetosege miatt volt legendas.

    plusz a viz meg a csovek miatt kb az ember semmihez se fer hozza rendesen. pro tipp: vegyel nagy hazat, mondjuk egy 480x60 talan mar eleg is lenne. pl egy Obsidian 900D / TT X9be befer, aztan akkor nem kell meg a radik kozott is atkotozoset jatszani. enyemmel 25 ora utan sikeresen fraszt hoztam par emberre a "hogy is neznek ki gepeinkben", pedig a csovezest elotte legalabb egy delutan at terveztem, hogy milyen csati meg mennyi fog kelleni. aztan egy esten at epitettem.

    pro tip 2: probald ugy vezetni a csoveket, hogy az alaplap sata portjaihoz hozza tudj ferni. nalam ez epp nem valosul meg, es finoman szolva is szivas.

    amikor beraktam a masodik vidkarit tesztre lehuztam a pwr kabelt. 20 perc volt visszarakni a helyere, vegul csipesszel (!) sikerult a mutatvany.

    munkatars azon rohog, hogy neki ez a korszak megvolt (6970 quad CF, allitolag nem szoltak a szomszedok hogy miert porszivozik ejszaka), most eppen a letezo egyik legkisebb ITX haza van. belefaradtam, szol az erv.

    es egyutt rohogunk az epitos sztorijaimon:).

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák