- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Befektetői pánik, a mélypont közelében a részvényárfolyam." Sajnos ez most nagyon komolynak tűnik.
-
-
kovsol
titán
válasz #35434496 #31907 üzenetére
Szerintem kivárnak az emberek a kisebbik Fury miatt. Ha csak picit lesz megvágva mint a 980ti akkor az lesz a jobb vétel. Na meg szerintem sokat tartanak a kis vizes megoldástól is.
Minél többet várnak a léghűtéses verziókkal annál többet fognak bukni.May the Force be with you!
-
törölt tag
Innen küldöm AMD-nek szeretettel. "The Final Countdown"[link]
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #31910 üzenetére
Nincs mit rajta pánikolni,voltak már lejjebb is... az AMD vérprofin tud csőd közeli állapotban lavírozni.Majd csak jön lové valahonnan,sok arab van akit még be lehet zsongatni...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ÁdiBá
veterán
Az a baj ha az AMD lehuzza a rolot akkor visszafogjuk sìrni a 180-250 ezres vga kártyákat illetve elkezdődik az átnevezések éve hiszen semmi kényszere nem lesz nvidiának hogy versenyképes terméket készitsen... nekünk se lesz jo az AMD kiszáll a játékból. Szerintem akkor maga a PC ipart veszélyeztetnél.
ÁdiBá
-
TTomax
félisten
Ohh hát akkor nem veszünk ilyen termékeket...úgy beszélsz mintha nélkülözhetetlen dolgok lennének,mint mondjuk a tej vagy a kenyér...a kialakult helyzetért pedig senki más csak az AMD a felelős.Olyan terméket kell gyártani amire vevő van.Hovatovább a helyzet az éppen nagyon jó az konkurens cégeknek,pontosan ezt akarták,éppen csődbe ne menjen az AMD,de pénze se legyen fejleszteni,rekedjen mindig egy lépéssel az konkurensek mögött másodhegedűsként...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
Az lenne a jó, ha megvennék őket. Ezt a vezetést jól el kell küldeni a fenébe, alkalmatlanok.
A mérnökeik jók, csak irányítás kéne, valamint erős marketing.
Pont egy Microsoft, Sony, Apple (!) lenne a legjobb, ezek a cégek elég sikeresek, de egy sima Samsung vagy Qualcomm-nak is én nagyon örülnék, csak legyenek ezek leváltva a fenébe.
Az Intel és nVidia párosnak kéne már a konkurencia.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #31916 üzenetére
"Ettől független jó abroncsokat gyártanak."
Vagy többiek is ugyanolyan szart, sajnos amíg azt nem látom nem tudom összehasonlítani.
Tényleg durva, ami nem Premium OE, az felejtő, legalábbis félve tennék fel a látottak után Hankook-ot már a kocsira.Scorch-os nyers gumik tömkelege, 2-3mm-es tűrés helyett simán elmegy az 1cm-el elcsúszott Carcass réteg is, meg ilyenek. A Premium OE, az oké, de az olcsóbbak, főleg 17" alattiak minősége katasztrófa... de mondom, lehet máshol is ez megy, abba nem láttam bele.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Ma közel 40 fok van szinte az egész EU-ban, ezért fogadjátok meg Tibi javaslatát.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
norb55
őstag
Elvégre az Intel már rég nem versenyez, mert már saját magát is túl szárnyalta. És lám csodát még is a legtöbb ember intelt vesz . Ez a PC ipar már rég nem arról szól , hogy ki mit vesz, hanem az igazán fanatikus embereket célozzák meg, horror árak és aki a PC-re esküszik megveszi, már akinek van rá pénze. " Azért valljátok be, mindenkibe ott motoszkál, hogy , na még is milyen lehet az új csúcs vga , még ha jó ha 10-20%-al tud többet mint az előző. Horror árak már most is ott vannak , egy VGA előállítási költsége nem haladja meg az eladási ár egyharmadát. Úgy hogy amikor az AMD lehúzná a rolót, semmi nem változna.
Jelenleg jobban aggódok a bevándorlók miatt, mint az AMD csődjén....
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
Amint kinyitott a tőzsde 15,59% mínuszban...
-
törölt tag
Ez milyen jó film volt. [link]
-
norb55
őstag
válasz cyberkind #31929 üzenetére
A Nokia nagyon jó telefon volt, szerintem a legjobb. Csak tudod ott szoftveresen maradtak el nagyon . Jó öreg Symbian rendszer.
Breivik 2011-ben 77 fiatalt ölt meg Norvégiában. Most panaszt tett, mert véleménye szerint a magánzárka sérti a személyiségi jogait, úgy érzi, rendkívüli módon elkülönítve él. Tavaly új Play Stationt és egy sokkal kényelmesebb fotelt akart, ezért éhségsztrájkkal fenyegetőzött.
Mik vannak. Éhen is halhatna nyugodtan .
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
A minap frissítettem a készülékemet 5.1.1 androidra, túl sok változást nem tapasztaltam, eddig is bitang gyors volt az S6 EDGE készülékem.
Hétvégén teszteltem a videórögzítéseket, fényképeket, én teljes mértékig megvagyok vele elégedve...
Így hogy 128GB van hova menteni rá bőven.(#31935) players111 Ne viccelj, mikor még nem volt kint az R9 390X azt írta hogy szét fogja alázni majd a GTX980-ast, nézd.
A Fury X jó ha elbír vele...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
törölt tag
Inkább nem írok neki semmit. [link]
-
törölt tag
Nem alszik nv. "Rengeteg szoftveres újításról rántotta le a leplet az Nvidia"[link]
-
törölt tag
Ma mindenki napszúrást kapott? "Sokat gyorsul az AMD majd"[link]
-
Televan74
nagyúr
válasz #35434496 #31941 üzenetére
Lehet, de aki nem próbálta ki a Win10 driverből fabrikált Win7 -s drivert az nem is tudhatja mekkora lökést kapott a kártyája.Neked nem mindegy,a büdös életben nem veszel AMD kártyát.Én legalább min két oldal kártyáját időként kipróbálom és úgy alkotok véleményt.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz Balathruin #31945 üzenetére
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest