- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trek81
senior tag
válasz GIORGIONE76 #36600 üzenetére
-110en )
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Biga123
addikt
Azt mér csinálja a 1070 em , hogy ha Nvidia control panelből veszem visszább a brightness-t , akkor reboot után elfelejti.
Vagyis először max fényerővel jön be aztán beáll a beállított értékre . és 1 percen belül megint max fényerő.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
törölt tag
sikerült virtuális gépben használni a kártyám (1070) 3300 lett a superposition 1080p extreme eredménye. Simán win alól 3500 minden ugyanúgy, gyári órajelen.
kb 6% veszteség, nem is rossz -
-
törölt tag
válasz danika0670 #36614 üzenetére
KVM
Baryka: nincs mit titkolnom, ez hobbi. Ha megtehetem, hogy a szerveremre koltozzon egy jatszos vm, es nekem csak vekonykliens legyen a lakasban, akkor megteszem :), legalabb kiprobalom. -
Pixx96
aktív tag
sziasztok!
most készülök venni egy gtx 1080 két típuson gondolkozom nem tudom melyik inkább az ajánlott típus. melegedés zaj tuning stb...
EVGA GeForce GTX 1080 Gaming SC ACX 3.0
vagy
ASUS ROG STRIX GTX 1080 GAMING
-
GIORGIONE76
őstag
válasz Pixx96 #36617 üzenetére
az EVGA core clock: 1708 MHz boost: 1847 MHz memory: 1251 Mhz
a ROG STRIX gaming core clock: 1607 MHz boost: 1733 MHz memory: 1251 MHzEvga 2 venti, az Asus 3, de nem hinném hogy sok különbség lenne hűtés terén, azért az Evga megoldása sem rossz... én azt választanám ;-)
szerk:
ja és szerintem egy 150Mhz-es tuning is simán beleférhet, azaz 2000-ig boostol, simán letol egy 2060-at, még Supert is, valahová egy sima 2070 alá tehető...[ Szerkesztve ]
https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
Pixx96
aktív tag
válasz GIORGIONE76 #36621 üzenetére
Megvan már a vga Asus lett végül mert utána néztem és azaz EVGA típus pont bele esett a melegdés problémába...
Nem csalódtam az Asusban sem BF5 Ultra Multi 9700k társaságában 5ghzen 1.5 óra után se érte el a 70 fokot 2140mhz-en ment a kártya végig +20% power limittel feszültség emelése nélkül. Szal a gari matrica marad rajta( nem mintha lenne rajta gari) nem szorul pasztázásra.
Egy firestrike : [link]
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Üdv
Van valami egyszerű módja, hogy külön program állandó futtatása nélkül lekapcsoljam a fényáradatod, hogy a kari ne világítson úgy mint a karácsonyfa?
Ez valami borzalom nem elég hogy fehér, de rendesen vakít is, a GTX felirat még hagyján (bár az is krvaerős), de rá kellett erőszakolni valami vastag vakító fénycsövet is, ami körbeöleli az egész kártyát.
De hamár letöltöm a saját programját legalább az összes fényt le lehetne kapcsolni, de nem, még a ventik is világítanak, amit nem lehet szabályozni
Gainwardnál legalább telepítettem, kikapcsoltam, töröltem az appot és úgy maradt, ez sajna nem marad úgy
-
gery14
senior tag
válasz DeathAdder #36625 üzenetére
Húzd le az rgb vezérlő csatit
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Pixx96
aktív tag
válasz bobalazs #36633 üzenetére
Szálak miatt van nekem az 5ghz-en ketyegő 9700k kap annyit mint havernak a 8700k alapon...
Nekem egyébként egy rx 580-at váltott a 1080 hát ég és föld a kettő.Végre újra nv kártyám van már untam az amd micro lagjait egy 970-et váltott nálam az rx 580 előtte de kb hánytam tőle gtx970 után Hiába van fps min , max , avg is rendben volt de soha nem volt olyan smooth a kép vele és ez engem nagyon zavart főleg fordulásoknál meg stb kissé darabos lett volna bár ezt már összes radeonnál megfigyeltem.
-
Raidon
őstag
válasz DeathAdder #36625 üzenetére
NVIDIA LED sync letöltöd kikapcsolod és uninstall
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
csiga8
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék az Asus Rog Strix GTX1070 08G Gaming kártya iránt, milyen, mennyire megbízható, ( tartós) mennyire hangos, melegedős, stb.
Köszönöm a segítséget.
-
csiga8
senior tag
válasz Találtgyerek #36639 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Találtgyerek
veterán
válasz milszab #36641 üzenetére
Hát ezt nem tapasztaltam. Pedig 1070-ből,1080-ből sőt még 1080ti-ből is volt mindkét típusból kártya nálam. Nem mondnám hangosabbnak a Strixet a Gaming X-nél.
Ha teszteket nézel ott még a Strixet hozták ki halkabbnak. Szerintem körülbelül egyforma a kéthűtés teljesítményben és hangban.06-3o/9759I39
-
Attila2019
tag
Üdv. Nem tudja valaki hogy coil whine miatt a kártyát garanciálisan kicserélik?
Mert nagyon zavaró. Tudom hogy nem hibás de elég ok hogy kicseréljék?
(Asus) 14 napon túl van. -
Tomassy00
senior tag
válasz Találtgyerek #36643 üzenetére
A strix hangosabb, de még elviselhető tartomány... Aki meg a strixet hallja halkabbnak egy GamingX -nél, ahhoz meg no komment.
-
Baryka007
őstag
válasz Tomassy00 #36645 üzenetére
Esélytelen... GamingX en van 2db nagy venti... és ugye minél nagyobb annál kissebb hangot ad ki azonos légtömeg szállításnál... Strixen meg 3 db kissebb ... Az oké egyiknek sem kapcsol be ha jól tudom 55 fokig, de nem is arról a tartományról beszélünk.
Én nem láttam, de tényleg valaki mondta hogy szerinte a Strix halkabb? -
bobalazs
nagyúr
válasz Attila2019 #36644 üzenetére
Nem számít hibának, és könnyen lehet másik konfigban, táppal nem jön elő a coil whine, nem cserélik.
-
Pakmara
őstag
Lőjj be fps limitet. Játék menükben ált. jobban hallani mert ott felugrik az fps. +Ha kicsit alulfeszeled (persze ha bem pont oc a cél) az is segíthet. Egyébként meg tényleg lap-táp-kártya kombón múlik.
-
gainwardgs
veterán
Nálam tápcsere oldotta meg
-
Bjørgersson
félisten
Ha nem hibas, miert cserelnek?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...