Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Dr_Senkihazi #2042 üzenetére

    Én fsp-t senkinek nem ajánlok hacsak nem a legtoptoptoptop modelljüket nézted ki...lehet hogy stabil és nem öli meg a gépet, de nálam pl az ciceregtette be anno a legjobban a vga-t és ez mellett a venti is csapágyas volt...régebben is volt fsp-m, blue storm agyondicsért széria, 3 év után újraindulgatott a gép, a táp volt a ludas. Olvasgattam a fórumokat mit vegyek, ott sem csak elégedett felhasználókat láttam...nekem ennyi elég volt hogy messze elkerüljem.

    Nekem xfx 550w-os van seasonic belsővel. Seasonic, vagy seasonic belsővel ellátott tápokkal nem szokott gond lenni, én ennyit tudok és nekem elég. De a másik fórumtárs is ajánlott még márkákat.

    A 700 wattnak semmi értelme elnézve a konfigodat.

    Egyébként nálam is cicereg a giga g1 minimálisan, nem jobban mint a régi msi gtx 660-asom. De a msi gamer 960-asom is cicergett ha odadugtam a fülem. Nálam ezt szó szerint kell érteni, kb szúnyoghang szintet kell elképzelni, nálam ennyi még belefér. Szerintem biztos recept nincs a cicergés elkerülésére, de én nem gigát vennék a helyedben második körre. Az a baj hogy nincs jó adat arról melyik márka mire mennyire hajlamos, mert ez szubjektív dolog is. Aki alig hallja azt mondja hogy nem cicereg és kész...ugyanez igaz a hűtésre is, ventilátor szemszögből, hányszor láttam már én azt amikor valaki leírja a 2000rpm-re hogy hangtalan...jajj.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák