Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jacint78

    addikt

    válasz SZKEBE75 #12191 üzenetére

    [link] Összevissza feszül a nyák, az állandó melegedéstől és kihüléstől ( a VRM üresjáratban nemigazán melegszik, terheléskor viszont nagyon) szét fognak szakadni a furatgalvánok, de az SMD alkatrészek kivezetései is le szoktak szakadni, 102%, hogy ezek a kártyák sokkal hamarabb és nagyobb arányban fognak meghibásodni, mint a többi. Igen, ezek a gigabájt kártyák szarok, nem szabadott volna gyártásba, és pláne piacra engedni ezeket, de a gigabájtnál ez a színvonal. És akkor a gyakori ventilátor meghibásodás még nem is lett említve...

    Hauptmann

    Olvass is ne csak írj. A ferde hátlap amin a csatlakozók sincsenek egy vonalban az a gányvard féle kártyákra jellemző a prémium kategóriában, amik annyira lógnak, hogy a BGA probléma garantált, hullanak is szépen..

    Én biztos nem az MSI-ít ajnároztam, szóval, ha már mindenáron belém akarsz kötni, akkor legalább olvass vissza, mert minden amít írtál nem igaz! A gaming X-et sosem szóltam le, de az MSI olcsó verzióját igen és jó okkal tettem, és vigyázz a gigabájt féle több fázissal, mert olykor az a több fázis még kevesebb, csak duplázzák a folytókat... Mellesleg 4-nél több fázis a GPU-nak totálisan felesleges, de még a 3 is bőven elég, nem lesz jobb több (valódi) fázistól csak drágább és bonyolultabb ami növeli a meghibásodás esélyét.

    juliensorel

    Ezt válaszra sem méltatom... Ha tudsz valami mást is a személyeskedésen kívül azt érdeklődve figyelem....

    [ Szerkesztve ]

    type your text here..

Új hozzászólás Aktív témák