- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz KillHates #6350 üzenetére
Ő biztos úgy gondolná, hogy inkább ő ázzon el, mint a gépe!
Most ez a fránya meleg van, máskor meg a hideg. Nincs ideális nyári hőmérséklet az biztos. Ennek a netes gépnek a Sempronja nem tudom meddig fogja bírni, mert általában 60 fokos, mikor csak töltök vele. Ez normális? Az én gépemmel nincs gond, de a vinyóm jobban melegszik, mint ebben a kis gány Maxtor.Na, majdnem elfelejtettem a lényeget: Boldog Névnapot Lara!
[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
pisti88+
senior tag
Vissaztértem kész a rendszer Túléltem 2 hét offline állapotot ennyi Discoveryt még életemben nem néztem
Pisti -(*_*)-™
-
pisti88+
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá emberek aki tud valami okosat segitsen hogy lehet ezen a világitos csodalapon a szorzot változtatni??? A biosban nem engedi valami hablaty van valami c-mos-rol (jobban kellet volna angolul tanulni ) THX előre is!!!
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
Köszönöm szépen a jókívánságokat
Csessze meg már rég aludnom kéne,de berepült valami sáska akkora mint egy ló..szabályszerűen fosok tőle
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pisti88+
senior tag
Mindenki csucsu vagy kihalt a topic ÉBRSZTŐ!!!
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #6357 üzenetére
Hehe...ennyit a csucsuról..
Elposszant a táp...de a quad prime stabil volt 3850enÉn mindig is mondtam ha konfigot kezd építeni az ember, a tápnál kell kezdeni. Most aztán lehet imádkozni hogy minden ment-e vagy csak a táp
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
ez volt az a bolha ami tegnap megtámadott.... de finish him vót
-
Laraxior
titán
Az övé... gondolod hogy a Corsair? az ő noname-je legalább tanult belőle,nem eszetlenül tuningolni.
-
pisti88+
senior tag
Meghalt az 550es táp, béke poraira minden remény szerint a gép nem ment vele,, viszont 3 kondi szép kerek lett, egy meg faszán szétrepedt! Holnap veszek elvileg másikat ha találok helyben ha nem akkor majd valahol
Laraxior: jovan na a quad megette szegényt, nembaj van píz veszünk másikat, remélem holnap ráakadok egyre ami meg is felel[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
Winner_hun
titán
Hello
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Laraxior
titán
válasz TazLeacher #6364 üzenetére
oszt tulajdonképpen mi is ez? valami sáska..de milyen?
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #6366 üzenetére
a hossza megegyezik a mutatóujjaddal.... kb. a szárnyfesztávolságát nemmérem meg ha nem baj.... jobban mutat a szemetesben
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #6367 üzenetére
Nálam akkor egész hamar kipurcant volna Még jó hogy időben váltottam a Chieftec-ről a másik "C" betűsre
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Laraxior #6365 üzenetére
Egyszerű zöld sáska. Amelyiknek nincsen tojócsöve (az a hím) azzal vigyázni kell, mert harap. A nőstényknek kisebb a fejük, azok is próbálkoznak, de egy felnőtt bőrét nem tudják átszakítani. Különben békés jószágok, és finomak, főleg a barnák!!!
Ellenben ezzel a döggel, ez nagyot harap és baromi élesek az első lábai:[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
pisti88+
senior tag
Igen nem kék fikázni, el ne feledjük a QX alatt is ez muzsikállt , mindazonálltal remélem a gépemet nem vitte magával...
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
utána olvastam ennek a szörnynek,ez imádkozó sáska...ami nálam volt az nem az... beteg egy téma
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #6369 üzenetére
Corsair-ekből is volt jó pár hibás itt a fórumon, ráadásul az új szériásokból. Szóval azt is ki kell fogni. Annyira nem jó hogy bárki "istenítse". Ráadásul a Chieftec azon szériája ami nekem van...már majdnem eléri az Enermax szintjét, szóval jó a Chieftec, csak tudni kell melyik széria. Az új fejlesztések hibátlanok, a régebbiekkel tényleg voltak gondok.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
őstag
válasz KillHates #6370 üzenetére
"Egy felnőtt bőrét nem tudják átszakítani" --- azért én olyat még nem hallottam, hogy sáska megharapott volna bárkit is. Ha meg valaki direktbe basztatja, akkor megérdemli. Engem is csak azért harapott meg egyszer egy nagy hangya olaszban, mert csesztettem szegényt (kb 10 voltam).
Peace az állatokkal!RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
B-L-A-C-K
titán
Hali gali, elég rég jártam erre, a gépem még most sincs kész... De kedden uj alaplap (P45) és remélem hasitani fog vagy 4.5Ghz-n....a gép
Lara: Milyen az ultra?
-
Laraxior
titán
válasz B-L-A-C-K #6377 üzenetére
Ma jött meg,délután megyünk a postára Pistivel...még nincsen meg teljesen a della rá,holnap van csak fizetés,így összekuporgatjuk Viszont úgy fest el is vitték a GTSem...17ért jobb megszabadulni ennyiért inkább,ert később 10ért sem lehet eladni..tiszta szégyen.
-
Laraxior
titán
válasz B-L-A-C-K #6379 üzenetére
a teszt nem bizti hogy meglesz, túl meleg van,de 1-2 3dmarkra lehet számítani
a pénz rendben lesz,mint ezelőtt hónapban"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Megjött a kicsike és pumpálja a gamet mint állat
-
Laraxior
titán
Egyik jött, a másik ment Nem lesz már Tri-way SLi
-
Laraxior
titán
Az Ultrácskám
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #6384 üzenetére
Ahogy a képet és a hűtő méretét elnézem...tipikusan az a helyzet vele hogy nagyobb a füstje mint a lángja. Illetve a kártya eltörpül a hűtés mellett. Nekem ez a hűtő be se fért a házba, mivel a PCI hangkártyám mindenhol útban volt neki. Tény hogy jó hűtő, de ilyen áron, hogy minden helyet elfoglal... Tuning döntögetésre mondjuk hibátlan, bár a vizes megoldás sztem ezt is veri tuningban.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #6385 üzenetére
Víz lesz rajta,pont amiatt hogy sok helyet foglal,hangos,és még így is 75 fokos a kártya,ami nem is lenne baj,de felmelegíti a déli hidat is a lapon. Szóval folyamatban egy Ultra blokk
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #6386 üzenetére
Az egy HR-03 plus
rajta 3 ventivel
egy Sunon 183m3/h
egy 8as venti és felette egy 9.2es Papst venti
Jól elintéztem a száját,de még így melegíti a házat mint állat,de sebaj,mert tud is a kártya"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
B-L-A-C-K
titán
Na megjött az alaplap igy összeált a végeleges konfigom is....
Elég jól hasít a 9800GTX alapórajeles eredményemmel 1.ő vok a listán....
-
B-L-A-C-K
titán
-
Laraxior
titán
Csinálgatom én is a teszteket VGA alapon...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #6395 üzenetére
és ez? a quadot figyuzzad fater
a VGA még mindig alapon"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #6397 üzenetére
legközelebb majd ha már megvan a blokk a videokarira,akkor viszont mégjobban megküldöm
-
Beowulf_78
addikt
válasz KillHates #6399 üzenetére
Hát..... Ezért mondom hogy csak Enermax vagy új szériás Chieftec.
Mitől robbant fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest